Klubowicze Doktorek Opublikowano 26 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2018 Dzisiaj do niedzieli będzie trwał Piknik Country Mrągowo 2018, co roczna ParAda Country w niedzielę o g. 12 a jej formowanie zacznie się o g. 11 od osiedla Grunwaldzkiego nad jeziorem Czos, podczas tego Pikniku będzie występwać kilku muzyków Country z USA, Anglii i wykonawców z Polski. Cały program Pikniku jest na stronach internetowych C. K. i T Mrągowo i Urzędu Miejskiego w Mrągowie
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2018 Fajna impreza. Z 15 lat temu byłem. Jedno jest pewne. Pierwszy utwór grany na festiwalu będzie zapewne „Wszystkie drogi prowadzą do Mrągowa” Cezarego Makiewicza
EwaPia Opublikowano 22 Lipca 2019 Opublikowano 22 Lipca 2019 Dzień dobry. Czy ktoś wybiera się w tym roku do Mrągowa na Piknik?
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2019 Zastanawiam się czy w tym roku nie pojechać ? Kiepsko z bazą hotelową. Jeśli się zdecyduję to spontaniczne w sobotę.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2019 Już od dziś zaczął się Piknik Country w Mrągowie ? program i tegoroczni wykonawcy są na stronie internetowej tej imprezy https://www.google.com/search?q=Pinik+Country+Mr%C4%85gowo+2019&oq=Pinik+Country+Mr%C4%85gowo+2019&aqs=chrome..69i57j0l5.41253j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2019 A jednak ruszyłem swoje 4 litery i pojechałem choć poczuć atmosfery 38 Pikniku Country Mrągowo 2019. Na wieczorny koncert nie zostanę, ale dużo się tu dzieje i muzyki live można posłuchać na miejskiej scenie. Na dojeździe do Mrągowa była ogromna burza, a ja przytomnie schowałem z całym dobytkiem pod wiatę PKS Na samych rogatkach był wypadek i co za tym idzie objazd po mazurskich szutrach. Niestety motocyklista zginął na miejscu [*]. Życie toczy się dalej. Dojechałem na miejsce, a tam prawdziwy piknik. Dziś wracam na nocleg do Ostrołęki, a za rok poważnie rozważam alternatywnie dla bluesa w Suwałkach zagoszczenie na Burgmania Country Mrągowo 2020. 2
Rekomendowane odpowiedzi