AlbertO Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Ja bym się w końcu skusił na ramkę do tablicy i komplet stalowych nakrętek do wentyli w kolorze czarnym. Aktualne li to jeszcze?
Ziga1 Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Pytanko czy jest możliwość zakupu jeszcze naklejek typu mniejszego z logiem Burgmanii np. 3 sztuk.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Września 2020 Administrator Opublikowano 15 Września 2020 W dniu 19.08.2020 o 15:20, AlbertO napisał: Ja bym się w końcu skusił na ramkę do tablicy i komplet stalowych nakrętek do wentyli w kolorze czarnym. Aktualne li to jeszcze? Podkładki u @arturas 2 godziny temu, Ziga1 napisał: Pytanko czy jest możliwość zakupu jeszcze naklejek typu mniejszego z logiem Burgmanii np. 3 sztuk. Małe naklejki są do pozyskania na spotach, zlotach i imprezach. Najbliższa to Zjazdów Regionów - Majków
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Września 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Września 2020 3 godziny temu, Ziga1 napisał: Pytanko czy jest możliwość zakupu jeszcze naklejek typu mniejszego z logiem Burgmanii np. 3 sztuk. Szkoda, że nie mówiłeś, miałem przy sobie.
Ziga1 Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Grzesiu ja już od Ciebie dostałem i nie chciałem być nachalny, chciałem kupić nie dostać, chcę również kupić takie paski na felgi a także potrzebuję porady w sprawie wykonania stelażu pod boczne kufry do mojego Burka K8. Jeśli masz do sprzedania to zostaw mi dwie sztuki na przedni i tylny błotnik, powiedz tylko jaki koszt
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Września 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Września 2020 Naklejki dostałem gratis od Ojca Dyrektora (swego czasu) i rozdaję gratisowo, przypomnij przy spotkaniu, mam pod kanapą w skuterze.
Andrzej 50 Opublikowano 16 Września 2020 Opublikowano 16 Września 2020 Jak jest to mozliwe to poprosze małe wlepki 10-1szt i 8-2szt odbior Majkow Pozdrawiam
Ziga1 Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 Grzesiek tak będzie postaram się przypomnieć
Cinek Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 Koledzy - może ktoś z Was ma na zbyciu naklejki naszego zacnego forum? (do odsprzedania oczywiście).
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Maja 2021 Administrator Opublikowano 3 Maja 2021 Najbliższy termin, gdzie będą do odebrania naklejki, to 3-6 czerwca w Ślesinie -> KLIK Będą pewnie inne, wybrane gadżety zamieszczone na tej liście -> KLIK
Klubowicze Roni Opublikowano 10 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2021 W dniu 2.05.2021 o 21:46, Cinek napisał: Koledzy - może ktoś z Was ma na zbyciu naklejki naszego zacnego forum? (do odsprzedania oczywiście). Pisz na peema, umówimy się i dostaniesz
coobraa2 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Czy jest możliwość .kupna koszulki zintegrowani i cvt naklejki klubowe i ramkę
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Administrator Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Gadżety będą dostępne w biurze zlotowym podczas 17 Zlotu Maxi Skuterów. Dostępność poszczególnych gadżetów, w miarę możliwości. 1
Klubowicze Migu Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Mariusz czy możesz zabrać na wiosenne jakieś gadżety ? Potrzebuję ramkę taką naklejkę i bandamkę. Bo nowy nabytek na razie wygląda tak 😟. 1
coobraa2 Opublikowano 19 Lipca 2022 Opublikowano 19 Lipca 2022 Potrzebuje naklejki forumowe oraz inne także jakieś naszywki bluzę lub koszulkę gdzie może ktoś ma
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Lipca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Lipca 2022 @coobraa2 teoretycznie na każdym większym spotkaniu Burgmanii 🙂 w najbliższym czasie masz "Leniwiec".
coobraa2 Opublikowano 10 Października 2022 Opublikowano 10 Października 2022 Potrzebuje gadżetów czy jest możliwość dostac
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 10 Października 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Października 2022 Odpisał Ci przecież EndriuBis (w poście z dnia 19 lipca), że na każdym większym zlocie można dostać gadżety Burgmanii. Tylko "niestety" trzeba przyjechać. Najbliższe większe spotkanie, to zapewne będzie Wiosenne, tak gdzieś w kwietniu przyszłego roku.
Rekomendowane odpowiedzi