Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Fajne ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym się w końcu skusił na ramkę do tablicy i komplet stalowych nakrętek do wentyli w kolorze czarnym. Aktualne li to jeszcze?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanko czy jest możliwość zakupu jeszcze naklejek typu mniejszego z logiem Burgmanii np. 3 sztuk.

• Administrator
Opublikowano
W dniu 19.08.2020 o 15:20, AlbertO napisał:

Ja bym się w końcu skusił na ramkę do tablicy i komplet stalowych nakrętek do wentyli w kolorze czarnym. Aktualne li to jeszcze?

Podkładki u @arturas

2 godziny temu, Ziga1 napisał:

Pytanko czy jest możliwość zakupu jeszcze naklejek typu mniejszego z logiem Burgmanii np. 3 sztuk.

Małe naklejki są do pozyskania na spotach, zlotach i imprezach. Najbliższa to Zjazdów Regionów - Majków

• Użytkownicy+
Opublikowano
3 godziny temu, Ziga1 napisał:

Szkoda, że nie mówiłeś, miałem przy sobie.

Opublikowano

Grzesiu ja już od Ciebie dostałem i nie chciałem być nachalny, chciałem kupić nie dostać, chcę również kupić takie paski  na felgi a także potrzebuję porady w sprawie wykonania stelażu pod boczne kufry do mojego Burka K8. Jeśli masz do sprzedania to zostaw mi dwie sztuki na przedni i tylny błotnik, powiedz tylko jaki koszt

• Użytkownicy+
Opublikowano

Naklejki dostałem gratis od Ojca Dyrektora (swego czasu) i rozdaję gratisowo, przypomnij przy spotkaniu, mam pod kanapą w skuterze.

Opublikowano

Jak jest to mozliwe to poprosze małe wlepki 10-1szt i 8-2szt odbior Majkow Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grzesiek tak będzie postaram się przypomnieć

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Koledzy - może ktoś z Was ma na zbyciu naklejki naszego zacnego forum? (do odsprzedania oczywiście).

• Administrator
Opublikowano

Najbliższy termin, gdzie będą do odebrania naklejki, to 3-6 czerwca w Ślesinie -> KLIK

Będą pewnie inne, wybrane gadżety zamieszczone na tej liście -> KLIK

• Klubowicze
Opublikowano
W dniu 2.05.2021 o 21:46, Cinek napisał:

Koledzy - może ktoś z Was ma na zbyciu naklejki naszego zacnego forum? (do odsprzedania oczywiście).

Pisz na peema, umówimy się i dostaniesz

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy jest możliwość .kupna koszulki zintegrowani i cvt naklejki klubowe i ramkę

• Administrator
Opublikowano

Gadżety będą dostępne w biurze zlotowym podczas 17 Zlotu Maxi Skuterów. Dostępność poszczególnych gadżetów, w miarę możliwości.

• Klubowicze
Opublikowano

Mariusz czy możesz zabrać na wiosenne jakieś gadżety ?

Potrzebuję ramkę taką naklejkę i bandamkę.

20220405_235029.thumb.jpg.0c9b8ed4a4ed84b06e40498b30906409.jpg

Bo nowy nabytek na razie wygląda tak 😟.

20220405_235117.thumb.jpg.6d9669cd1d0c12a0d6285df0322457ab.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Potrzebuje naklejki forumowe oraz inne także jakieś naszywki bluzę lub koszulkę gdzie może ktoś ma 

• Użytkownicy+
Opublikowano

@coobraa2  teoretycznie na każdym większym spotkaniu Burgmanii  🙂 w najbliższym czasie masz "Leniwiec".   

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Potrzebuje gadżetów czy jest możliwość dostac

• Użytkownicy+
Opublikowano

Odpisał Ci przecież EndriuBis (w poście z dnia 19 lipca), że na każdym większym zlocie można dostać gadżety Burgmanii.  Tylko "niestety" trzeba przyjechać.

Najbliższe większe spotkanie, to zapewne będzie Wiosenne, tak gdzieś w kwietniu przyszłego roku.