Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2018 Muszę Wam powiedzieć, ze przejazd przez miasto w stroju służbowym daje dużo frajdy. Ludzie się oglądają. Widzialem takich „biznesmenów” na pęczki w krajach skuterowych, a nawet w Wiedniu. Myśle, ze czuli się trochę bezpieczniej niż ja w Szczecinie. Małe i tak było fajnie, a przede wszystkim szybko, bez korków i przewiewne
burgifan Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 No ja w swoim stroju służbowym zdecydowanie inaczej wyglądam
Rzelu Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 Ja od dziś jeżdżę "na włocha" - krótkie gatki, koszulka, sandałki. Ale staram się nie przekraczać 50 km/h.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 24 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2018 Dziś też wyjechałem "po włosku"na miasto, bo się nie dało inaczej... Po prostu, jeśli w Skandynawii jest cieplej (gdzie nasi strażacy walczą z pożarami), niż we Włoszech, no to jak żyć, już nie wspomnę, jak jechać na południe w stronę Alp???
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2018 38 minut temu, Rzelu napisał: Ja od dziś jeżdżę "na włocha" - krótkie gatki, koszulka, sandałki. Ale staram się nie przekraczać 50 km/h. Ja przekraczam kolejne granice. Pewnie nie ma czym się chwalić. Niestety jest tak gorąco, ze nie da się inaczej. Wczoraj z różnych powodów zdecydowałem się jechać z prawobrzeża do siebie autostradą. Może to głupie, ale 140 w krótkim rękawku i bez rękawic robi wrażenie. Ale nie jest fajnie. A dziś stwierdziłem, ze jak zdejmę kurtkę, to będę wyglądał jak mister mokrego podkoszulka. Dlatego pojechałem bez kurtki 11 godzin temu, kantos napisał: Grunt że pasował Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Dzięki Łukasz!
burgifan Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Czy ktoś ma jakiegoś pomysła na dzisiejszy wieczór?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 26 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 26 Lipca 2018 Dzis (od dawna nie miałem takiej sytuacji), trafił się wolny dzionek, ale fart. Polecę z Biletym na pierożki do NW koło 13:30 ?, a potem sam nie wiem. Na spot przyjadę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2018 Dzisiaj na spocie raczej NIE, ale może coś się jeszcze pozmienia.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2018 Mnie się dziś popieprzyl dzień, wiec raczej nie będę. Chyba, żebym był...
czemil Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Dnia 24.07.2018 o 22:25, ArtCho napisał: A dziś stwierdziłem, ze jak zdejmę kurtkę, to będę wyglądał jak mister mokrego podkoszulka. Dlatego pojechałem bez kurtki Hej, jutro spróbuj bez koszulki. Czekam na relację....
burgifan Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Ja dopiero do domu wróciłem Gdzie jedziecie?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2018 57 minut temu, czemil napisał: Hej, jutro spróbuj bez koszulki. Czekam na relację....
Rzelu Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Godzinę temu, burgifan napisał: Ja dopiero do domu wróciłem Gdzie jedziecie? Mnie też się nie udało dowiedzieć.
burgifan Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Ja się w końcu dowiedziałem, bo zadzwoniłem na telefon i dojechałem. Byliśmy na lodach, potem u Rysia na basenie i w końcu wylądowaliśmy u mnie na wsi.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 26 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 26 Lipca 2018 3 godziny temu, Rzelu napisał: Mnie też się nie udało dowiedzieć. Zamiast zadzwonić do tych, którzy na spocie byli (zwłaszcza, że pisałem o tym, że będę), to zadzwoniłeś do osoby nieobecnej, Ironia losu.
romeo1971 Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 I wyladowalem w KolobrzeguWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rogierro Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 Już niebawem do Was dołączę, zjeżdżam w niedzielę z Chorwacji i konieczności razu muszę na konia wsiąść bo nie wytrzymam.Tutaj wszyscy jeżdżą na zdrapkę a najwięcej jest t-max i C-Max, Integra żadnej nie widziałem.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 27 Lipca 2018 Już niebawem do Was dołączę. Kiedy wracasz next week?
Rzelu Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 20 godzin temu, burgifan napisał: Ja się w końcu dowiedziałem, bo zadzwoniłem na telefon i dojechałem. Byliśmy na lodach, potem u Rysia na basenie i w końcu wylądowaliśmy u mnie na wsi. Wiedziałem że Ryszardowi dobrze się powodzi, ale basen?
Rogierro Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 KriSSo, jutro rano wyjeżdżam, będę w niedzielę z rana w Szczecinie, dam znać jak uda mi się wyskoczyć na konia.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2018 Dziś prezes w czarnej koszulce na Włocha widziany na autostradzie od strony Berlina do Szczecina, jakoś Ok 16.30. Ja jechałem FollowMe do Berlina. Zreszta dlatego tak lakonicznie odpisałem na Twojego smsa, bo akurat wracałem do Szczecina.
Rzelu Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 W ogóle ten weekend bardzo bogaty w spotkania jak rzadko. Naszego drogiego Klubowicza Urbiego widziałem na SN przez jakieś 12 sekund.
Rogierro Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 No to prezes widziany był dwa razy, ja go mijałem na autostradzie w niemczech rano, jechał w stronę Berlina a ja wracałem z Chr . Marku chyba trochę zmokleś bo pogoda nie rozpieszczała rano.
Rekomendowane odpowiedzi