Elvis Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Pora na Telesfora ... czyli nadszedł lipiec ... By nie zanudzać ... wypada mi tylko życzyć mnóstwa udanych polatanek ... i mało ważne czy tylko w gronie GZ, czy w innych podgrupach czy cytując klasyka (Rzela) ... KChnSS ... ważne by latać gdzie się da, jak się da i z kim się da ... no chyba że się nie da ... ale to już zupełnie inna bajka ... szerokości zatem .... pozdrawiam z terenu ... LwG ... :) Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Dzięki Elvis, dzięki Tobie wiem przynajmniej, że mamy nowy miesiąc Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Lipca 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Planujemy dzisiaj po pracy wycieczkę rowerową Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Rowerową? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Lipca 2018 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 2 godziny temu, bilety napisał: Planujemy dzisiaj po pracy wycieczkę rowerową O której godzinie, jaka trasa ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Lipca 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Godzina jak się uda z pracy wyzwolić, co do trasy to do melmacie Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Szkoda, że wcześniej nie zajrzałem, następną razą dajcie też znać na polatankach, ja na rowerek chętny. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Lipca 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Maciek, Adaś dzięki było fajnie. Start z Retry przez lasy i na Bartoszewo i z powrotem oczywiście też lasami. Daliśmy radę. 1 Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Start z Retry przez lasy i na Bartoszewo i z powrotem oczywiście też lasami. Daliśmy radę. Bo bo bez Rogierro ale i tak jesteście dzielni dzisiaj za to praca na stojąco Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Lipca 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Godzinę temu, romeo1971 napisał: Bo bo bez Rogierro ale i tak jesteście dzielni dzisiaj za to praca na stojąco Nie jest łatwo dzisiaj Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Najpierw weszły do GZ łańcuchy, za nimi rowery, co dalej strach myśleć... 1 Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 12 godzin temu, Rzelu napisał: Najpierw weszły do GZ łańcuchy, za nimi rowery, co dalej strach myśleć... och Jacku- była grupa skuterowa, potem motocyklowa, teraz jak widzisz rowerowa (a być może i wegetariańska)- wszystko dąży jednego Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Będzie ktoś dzisiaj? Odnośnik do komentarza
marycha Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 cześć, mam pytanie. Od 21 lipca będę na dwutygodniowych wczasach motocyklem w Sianożętach. Czy możecie polecić jakieś trasy w pobliżu, a może planujecie wycieczkę w tamtych rejonach w tym czasie i mógłbym się dołączyć? pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Kamil an400 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 29 minut temu, Rogierro napisał: Będzie ktoś dzisiaj? Ja będę Odnośnik do komentarza
avenarius Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Ja byłem, w klapkach Ale nad Miedwie nie dojechałem. Dwie godziny walki z rozrusznikiem - zakończone sukcesem, choć marne to pocieszenie... Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 9 minut temu, avenarius napisał: Ja byłem, w klapkach Ale nad Miedwie nie dojechałem. Dwie godziny walki z rozrusznikiem - zakończone sukcesem, choć marne to pocieszenie... Cześć, miło Cię poznać, wpadnij następnym razem na 2oo to się gdzieś ruszymy i poznasz resztę chłopaków. Jak widziałeś dzisiaj był z nami kolega na 125cc i nie było problemu, lody nad Miedwiem zaliczone a na deser jeszcze tosty w Policach i o 21 z groszem w domku. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 6 Lipca 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 15 godzin temu, marycha napisał: cześć, mam pytanie. Od 21 lipca będę na dwutygodniowych wczasach motocyklem w Sianożętach. Czy możecie polecić jakieś trasy w pobliżu, a może planujecie wycieczkę w tamtych rejonach w tym czasie i mógłbym się dołączyć? pozdrawiam Cześć, coś mi się wydaje, że z poradnictwem będzie krucho. Niby nasze województwo i region, ale niezbyt nasze - jeszcze za Kołobrzegiem, do którego w obecnych czasach (remont DK6/S6) jedzie się dobrze ponad dwie godziny. Większość z nas jest z zachodniej części regionu (Szczecin, Świnoujście). A co do wycieczki - hmmm, sprawa do przemyślenia, ale obawiam się, że jak Ty jesteś tu na wakacjach, to spora cześć z nas będzie też na wakacjach, ale w innych częściach Polski lub świata. Mnie nie będzie od 5 sierpnia, czyli od drugiego tygodnia Twojego urlopu. Ale nie będę mówiłeś wszystkich Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Wybieram się jutro z rana do Tuczna do znajomych nad jeziorko (Mały od aprilii z rodziną tam jest) a przy okazji odwiedzić zlot motocyklowy i wziąć udział w paradzie. Prezentacja motocykli na rynku w Tucznie o godzinie 10.00 a potem przejazd na miejsce zlotu. Ktoś chętny? Wyjazd myślę gdzieś koło 8 rano. Odnośnik do komentarza
Kamil an400 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Się lata 1 Odnośnik do komentarza
Ananakofana Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 jakby sie komuś nudziło pod koniec lipca, to tuż za miedzą, będzie zlot pojazdów wyprodukowanych w DDR http://www.amt-bruessow.de/veranstaltungen/9/1920083/2018/07/27/parkfest-trabant-und-ostfahrzeugetreffen.html https://www.facebook.com/events/1775123692542265/ Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Lipca 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Jakieś pomysły na jutro? Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Lipca 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 27 minut temu, bilety napisał: Jakieś pomysły na jutro? Mi już czas zagospodarowała małżonka... W sobotę ślub mojego dziecka i jest mnóstwo do zrobienia. Tak więc ja odpadam... Odnośnik do komentarza
avenarius Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Czy mam rozumieć, że dziś znajdą się twardziele na taaaką aurę? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi