pablos Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Melduję się ... tuż po pracy ... !OKK . Pozdrawiam
BRODATY MIKE Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Ladnie, ladnie... 4 z kawalkiem a Ty z pracy??? Pub prowadzisz,czy co??? !OKK
BRODATY MIKE Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 !piwko !V Zjadlem 2 kebaby, bo w miedzyczasie wyskoczylem na miasto, wypilem kilka piwek i ide spac! Dobranoc, pozdrawiam tych co pracuja do pozna i w nocy! Innych tez rzecz jasna! !piwko !piwko !V !OKK !OKK
jagroski Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Nie umiesz się bawić!!!! Znowu będę musiał nie spać do rana, aby wskoczyć na drugie miejsce!! A mogli?my je miec we dwóch. hi hi hi !OKK Gratuluję!!! !piwko
pablos Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Ladnie, ladnie...4 z kawalkiem a Ty z pracy??? Pub prowadzisz,czy co??? !OKK Oj pracuje się w nocy pracuje ... na te skutery trzeba zarobić . A tak ps. nie prowadzę klubu ... ochrona klubów jeżeli już... aktualnie rezydent w Klubie Level w Wawie. Serdecznie zapraszam wszystkich ... Pozdrawiam
pablos Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Sorrry za post po po?cie ale znów obejmuję prowadzenie .... chyba że Brodaty Mike mnie wyprzedzi . Ot i takie to nocne życie ... Wy już się budzicie jak my dopiero zamierzamy się położyć spać. Pozdrawiam
BRODATY MIKE Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Ha, ha !!!! Mialem wolne i spalem do 11!!! Postaram sie w poniedzialek! Pozdro i gratulacyjki!!
drogowiec Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 A dla mnie noc jesta do spania Pozrówka
Kacza Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 a mi sie zachcialo jesc uwielbiam noca buszowac po lodowce to co mi zaszkodzilo zajrzec i tu Milej nocy czas na sen dobranoc Pozdroo Kacza
Misiek_500V Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 w nocy sie najlepiej je ale potem to negatywnie wplywa na spalanie w skuterze
Gość elysek Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Witam! Ja również podjadam w nocy ... ale to tylko czasami <lol>. Przepraszam za OT. P.S. Wła?nie wstałem ... czas sie przygotować do szkoły
BRODATY MIKE Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Taaa!!!! Jedzenie to moja specjalnosc ... ( i popijanie piwkiem tez), zwlaszcza w nocy!!! A ile spala moja Hela to juz w ogole nie wspomne! Zreszta wszystko sie wyda po spotkani we mlynie na ktore wybieram sie jak ten cholerny ptak na "ES" tak napisze bo koorwa znowu nie wiem przez jakie "U" sie pisze s.jka! Psia ja mac!
Misiek_500V Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 Sorry za maly falstart, ale mam pytanie: czy tez macie problemy z zalogowaniem sie do sieci GG czy to moj komunikator szwankuje??:> BTW dla BRODATEGO MIKE'a klik edited @ 2:30 poszlo
jagroski Opublikowano 14 Lutego 2007 Opublikowano 14 Lutego 2007 I znów o dwie minuty za szybko było, teraz już nie! jabadabaduuuuuuuuuuu, wyrównałem rekord Artixa!!!!!! !tut
Gość adamC Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 ...wlasnie skonczylem prace, zazylem lekarstwo i ide spac. Moze mi sie uda zablysnac, i nikt po mnie sie nie wpisze...?!
pablos Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Melduję swój powrót z pracy i odfajkowanie swojej obecno?ci w tym w?tku.... kto mnie dzi? przebije ???
Gość Pavson Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam. To ja również melduję swój powrót do domku. Co nocke o tej porze wracam, czasami pózniej:)
magduska Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Je?li nocne pisanie to ... ja melduje nie powrót, lecz wyjazd z domu kierunek - > Zakopane Do przeczytania i napisania za tydzień
Gość denver27 Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 odnotowuje swoj? nocn? obecnosc tym postem ale to jescze nie jest moje ostatnie słowo w tym temacie i tej nocy
pablos Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Też jestem obecny i jeszcze trochę posiedzę . Pozdrawiam nocnych marków.
Rekomendowane odpowiedzi