Mario Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 zabawa jest prosta. reguły s? przejrzyste. wygrywa ten, kto najpóĽniej napisze posta. Wszystkie posty pisane poza godzin? zabawy będ? kasowane.( taka moja prosba do Biga i Artixa ) Zabawa trwa od 02:00 am do 05:00 am. nagrod? jest satysfakcja (choć moze pozniej za podsumowania jakies miesieczne czy kwartalne jesli zabawa sie rozwinie kto wie moze beda jakies ) pozdrawiam nocnych forumowiczów i zabawę uważam za rozpoczęt? Odnośnik do komentarza
Siodel Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 To jaka? straszna zabawa , nie do?ć że nie mogę na inne posty odpowiadać między 2 a 5 to jeszcze musze zarwać nockę. Jak rozumiem to zabawa dla tych co maj? dzieci które uniemożliwiaj? im spanie w nocy ?? I będzie jak rozumiem tylko w tym temacie piszemy w nocy ?? Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Mario, ale wymysliles ... Wiesz ze swoim postem okroiles ten czas do 1h i 11min ? Czyli na razie wygrywasz ... Odnośnik do komentarza
Gość Estelle Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Hehe, swego czasu w innym zak?tku sieci, był topic pt. "Kto jeszcze nie ?pi"... ponad 5000 wpisów ... Niestety, dobre studenckie czasy, kiedy szło się spać o ?wicie już minęły, teraz położenie się po północy grozi przysypianiem w robocie na biurku... Odnośnik do komentarza
Gość adamC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Mario 3:49 rano - wysoko podniosles poprzeczke. Ale poniewaz koncze prace pozno ta mam szanse Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 28 Stycznia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Mario a czy ty sie dobrze czujesz. Moze i zabawa jest fajna ale np na forum wyborczej, ale tu jakos nie mam ochoty czytac "nie spie jeszcze, wygralem" lub podobnie inny text badz emotikonka. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ktos kto nie spi w nocy, pierdyknie posta o 4:59, o 5:00 go zedytuje (zeby byl wpis) lub dorzuci drugiego dla pewnosci ze wygral . Zycze wytrwalosci . Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 W moim odczuciu zarówno post jak i pomysł w nim zawarty jest totaln? głupot? ale je?li uznacie, że Mario nie musi i?ć na leczenie psychiatryczne to życzę udanej zabawy Odnośnik do komentarza
PaPaYoS Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 heheheheh nagrod? bedzie recepta na leki psychotropowe zwiazane z bezsennoscia Burgmaniaków recepte wystawi mgr.inz.dr.reh. z pobliskiego szpitala psychiatrycznego Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Stycznia 2007 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 W moim odczuciu zarówno post jak i pomysł w nim zawarty jest totaln? głupot? ale je?li uznacie, że Mario nie musi i?ć na leczenie psychiatryczne to życzę udanej zabawy Ale mnie rozbawiles Odnośnik do komentarza
Mario Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 no tak zapomniałem ze to forum emerytow 22 do spania Watek do zamkniecia . Odnośnik do komentarza
Gość adamC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 grunt to poczucie chichotu Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 28 Stycznia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Emerytow jak emerytow, ale rozmowy o niczym typu chwalenie sie ze jeszcze nie spie jakos nie powoduja u mnie ekscytacji. To moze konkurs kto ile godzin moze spac najdluzej mam duza szanse na wygrana, spokojnie potrafie spac i 20 h z pt na sobote spalem 16 h Chyba jednak nie Odnośnik do komentarza
Sympatycy Lucjan73 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam, ja w zasadzie codziennie wstaje koło 5 to chyba w tym konkursie udziału brać nie mogę Odnośnik do komentarza
Sympatycy pablos Opublikowano 28 Stycznia 2007 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 no tak zapomniałem ze to forum emerytow 22 do spania Watek do zamkniecia . No i Mario strzeli teraz focha wyjdzie i zatrza?nie za sob? drzwi ... zero w Was tolerancji dla zwariowanych pomysłów przepracowanych ludzi .... a fee wstydĽcie się teraz .... Odnośnik do komentarza
adams Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Lubię póĽno chodzić spać, ale do pracy muszę wstawać wcze?nie, więc nie wezmę udziału w zabawie. Ale w czasie wakacji będę w czołówce. Odnośnik do komentarza
Gość Svempas Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja już sie kłade do mojej fajnej kołerki Odnośnik do komentarza
Gość PCX Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Cholera ... bezsenno?ć ... co polecacie ? Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja jeszcze nie spie, ale zapomnialem sie wpisac o 5 Odnośnik do komentarza
Gość Estelle Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Cholera ... bezsenno?ć ... co polecacie ? Ksi?żeczkę Sobie poczytaj Albo Jerrego Springera poogl?daj - jest tak monotonny, że od razu ogarnia senno?ć Odnośnik do komentarza
Gość Pavson Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 hmmm.... Powitać...... Odnośnik do komentarza
Gość Pavson Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam. No to jak bawimy się w to czy nie?? !tut zobaczymy kto regularnie nie ?pi jak biały człowiek Odnośnik do komentarza
Gość Pavson Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Dobra dzisiaj ostatni raz pisze w tym temacie (chyba że kto? co? napisze pózniej). Troszke się zasiedziałem Przyjemnego poranka. Odnośnik do komentarza
Mario Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 wprawdzie nie noc ale..................srebro juz mamyyy teraz na zloto czekamyyy . !scooter Odnośnik do komentarza
BRODATY MIKE Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 !scooter !OKK ! Ja w ogole nie spie!!! !OKK !vampire Pracuje glownie na nocki, moge myknac posta albo z pracy, albo po zjedzeniu kebaba z domku kolo 4:73 lub pare minutkoow po (jak nie zapomne!!!) !piwko !piwko !piwko Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi