Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Nocne buszowanie po forum (czynne od 2:00 do 5:00)

Rekomendowane odpowiedzi

zabawa jest prosta.

reguły s? przejrzyste.

wygrywa ten, kto najpóĽniej napisze posta.

Wszystkie posty pisane poza godzin? zabawy będ? kasowane.( taka moja prosba do Biga i Artixa )

Zabawa trwa od 02:00 am do 05:00 am.

nagrod? jest satysfakcja (choć moze pozniej za podsumowania jakies miesieczne czy kwartalne jesli zabawa sie rozwinie kto wie moze beda jakies )

pozdrawiam nocnych forumowiczów i zabawę uważam za rozpoczęt?

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jagroski

14

• BRODATY MIKE

11

• Misiek_500V

6

• pablos

6

Top użytkownicy w tym temacie

To jaka? straszna zabawa , nie do?ć że nie mogę na inne posty odpowiadać między 2 a 5 to jeszcze musze zarwać nockę. Jak rozumiem to zabawa dla tych co maj? dzieci które uniemożliwiaj? im spanie w nocy ?? I będzie jak rozumiem tylko w tym temacie piszemy w nocy ??

Hehe, swego czasu w innym zak?tku sieci, był topic pt. "Kto jeszcze nie ?pi"... ponad 5000 wpisów :P...

Niestety, dobre studenckie czasy, kiedy szło się spać o ?wicie już minęły, teraz położenie się po północy grozi przysypianiem w robocie na biurku... :D

• Administrator

Mario a czy ty sie dobrze czujesz. :P

Moze i zabawa jest fajna ale np na forum wyborczej, ale tu jakos nie mam ochoty czytac "nie spie jeszcze, wygralem" lub podobnie inny text badz emotikonka. :P

:D

Ktos kto nie spi w nocy, pierdyknie posta o 4:59, o 5:00 go zedytuje (zeby byl wpis) lub dorzuci drugiego dla pewnosci ze wygral :P . Zycze wytrwalosci :D .

• Administrator

W moim odczuciu zarówno post jak i pomysł w nim zawarty jest totaln? głupot? ale je?li uznacie, że Mario nie musi i?ć na leczenie psychiatryczne to życzę udanej zabawy :D

• Sympatycy
W moim odczuciu zarówno post jak i pomysł w nim zawarty jest totaln? głupot? ale je?li uznacie, że Mario nie musi i?ć na leczenie psychiatryczne to życzę udanej zabawy  :rolleyes:

Ale mnie rozbawiles :):):):D:D;):)

• Administrator

Emerytow jak emerytow, ale rozmowy o niczym typu chwalenie sie ze jeszcze nie spie jakos nie powoduja u mnie ekscytacji. To moze konkurs kto ile godzin moze spac najdluzej :D mam duza szanse na wygrana, spokojnie potrafie spac i 20 h ;) z pt na sobote spalem 16 h :D Chyba jednak nie :rolleyes:

• Sympatycy
no tak zapomniałem ze to forum emerytow 22 do spania :D Watek do zamkniecia .

No i Mario strzeli teraz focha wyjdzie i zatrza?nie za sob? drzwi ... zero w Was tolerancji dla zwariowanych pomysłów przepracowanych ludzi :rolleyes: .... a fee wstydĽcie się teraz ....

!scooter !OKK ! B) Ja w ogole nie spie!!! !OKK :) !vampire

Pracuje glownie na nocki, moge myknac posta albo z pracy, albo po zjedzeniu kebaba z domku kolo 4:73 lub pare minutkoow po B) (jak nie zapomne!!!) !piwko !piwko !piwko