BRODATY MIKE Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Nie, nie ... Jednak Jack Daniels po porażce na odlewniczej ululal mnie na amen... skladam skrzydla i ide lulu. Ale kiedys siegne po zloto... ... i tu, i na jeb...j odlewniczej!!! DAMY RADE! !scooter
Mareczek Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 To ja dopiszę się do nocnych „Marków” w tej chwili na Forum jest Go?ci 3 Użytkowników 4
jagroski Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 !OK ! Ja w ogole nie spie!!! !OK Pracuje glownie na nocki, moge myknac posta albo z pracy, albo po zjedzeniu kebaba z domku kolo 4:73 lub pare minutkoow po (jak nie zapomne!!!) !piwko Przepraszam za upierdliwo?ć, ale co to za godzina 4:73 ?
Mario Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Opublikowano 3 Lutego 2007 wlasnie sobie czytam fajne ksiazeczki ,dzis sobota hura
jagroski Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 No to zaczynamy zabawę kto póĽniej, chyba zmie?ciłem sie przed pi?t? Panie Sędzio Mario? !OK PS przepraszam, że dwa, jeden po drugim, ale jak konkurs to niestety trzeba było.
dr.big Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Przepraszam za upierdliwo?ć, ale co to za godzina 4:73 ? Nie wiesz !OK ? Gdybys napisal posta o 4:59 to 4:73 zawsze bedzie pozniej ...
Gość adamC Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 ...noc z soboty na niedziele, moze byc ciezko, ale moze jakies miejsce na pudle bedzie...
Administrator Artix Opublikowano 4 Lutego 2007 Administrator Opublikowano 4 Lutego 2007 Tak przy okazji czarni - biali 1:0 Ehhh ten sam manager co przy Golocie (Rozalski) i te same wyniki. Czyli zawsze porazka. Ten facet czego sie dotknie to spieprzy. Adamek dostal baty. ale spodziewalem sie tego. Mario chciales zabawy to wygralem
jagroski Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Mario chciales zabawy to wygralem No tak Ty wiesz jak chodzi forumowy zegar, gratuluję. Moje, jak na razie drugie miejsce też chyba dobre.
Kacza Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Ide do szkoly MIlego dnia POzdroo Kacza PS . Gratulacje Arix
Mario Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Opublikowano 5 Lutego 2007 Artix I Jacek beda nagrody Bedzie w koncu okazja do wpadniecia do młynka Zabawa sie rozkreca. Kazdego dopada taka nocka ze cos ,oglada,nie moze spac czy przy?ni? się jak to mowi moj syn "potwory" . Takze zapraszam do kontynuacji w?tku
jagroski Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Oooo dzięki Ci Mario, posiadaczu jedynie słusznego skutera. PS Chyba znowu komu? podpadłem.
BRODATY MIKE Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 !scooter Witam na nocnym czuwaniu...
Geni Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 A kiedy przyjd? noc?, kolbami do drzwi załomoc?. Nie ma to, jak nocne loty na wirtualnym froncie = 2 confirmed kills: Fw-190 i He111H6. Tally Ho!!!
Misiek_500V Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 panowie..... poczekajmy, az sie troche matura zblizy, to bedziemy mogli sie bawic w rywalizacje kto dluzej !scooter wiem z ubieglorocznego doswiadczenia !OKK
BRODATY MIKE Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Siedze sobie na www.berlin- helix.de i trzepie link po linku celem znalezienia fajnych gadzetow do mojej helki! !OKK !scooter
Gość PCX Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Widzę że nie tylko ja korzystam z piękna i wolno?ci jak? daje noc Pozdrawiam nocnych ludzi !OKK
-=Dee Jay=- Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 a ja od godziny 19 walcze z (kolejn? już) porcj? alkoholu ... i powoli ulegam przeciwnikowi ...
BRODATY MIKE Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Narazie spadam Zonka sie niecierpliwi (i tak jest baardzo wyrozumiala!) Mysle ze jeszcze wpadne dzis, a jesli nie to do zobaczyska! !OKK
Rekomendowane odpowiedzi