Klubowicze ZYBEX Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2018 Dnia 6.11.2018 o 07:37, SzymonSeptic napisał: Z tego co pamiętam były 2 tematy i Zbychu poprosił admina o usunięcie jednego, przy okazji może wyleciały wpisy bo się powielały pewnie Szym -temat Gniezna był moderowany(powielony przezemnie i usunięty) a nie Golęczewa.
PINKI Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 Jeśli pogoda dopisze kto przylatuje z Was na
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 8 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2018 28 minut temu, ZYBEX napisał: Szym -temat Gniezna był moderowany(powielony przezemnie i usunięty) Widocznie mylę fakty , starość nie radość
BLADY Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 Będę na chwilę Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
dziadzia Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 3 godziny temu, PINKI napisał: Jeśli pogoda dopisze kto przylatuje z Was na Ja.
Rysiak Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 49 minut temu, PINKI napisał: No to ja też Ja na 100% będę . Samochodem nie zdążę na 20-tą.
dziadzia Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 Piknie dziękuję za fajny spot, sprawy organizacyjne myśle że zostały wyjaśnione i każdy sobie wziął do serducha pozwolę sobie wstawić pare fotek.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 8 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2018 Ale narodu zjadł bym se teraz schabowego jak patrzę na fotki jest i słynna kominiara
dziadzia Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 3 minuty temu, SzymonSeptic napisał: Ale narodu zjadł bym se teraz schabowego jak patrzę na fotki jest i słynna kominiara Trzeba było łobuzie jeden przybyć, podobno dzisiaj schaboszczaki paluszki lizać myśle że kominiarka Grzesiowi się podobała.
PINKI Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 Dziadzia pięknie dziękuje teraz mam prawie kompletny ubiór - brakuje tylko spodni w jednym słusznym kolorze Było fajnie szkoda tylko że nie było nas w komplecie.
Sympatycy kris02 Opublikowano 9 Listopada 2018 Sympatycy Opublikowano 9 Listopada 2018 11 godzin temu, PINKI napisał: Dziadzia pięknie dziękuje teraz mam prawie kompletny ubiór - brakuje tylko spodni w jednym słusznym kolorze Było fajnie szkoda tylko że nie było nas w komplecie. O spodniach można by pomyśleć
Kaktus Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Ta spodnie są bardzo ważne - wiem coś o tym :))))
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 9 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2018 3 godziny temu, Kaktus napisał: wiem coś o tym :)))) Lepiej pózno niż wcale
PINKI Opublikowano 15 Listopada 2018 Opublikowano 15 Listopada 2018 Dobry Pany. Kto z Was ( oprócz mnie ) wybiera się dzisiaj na Bosą ? Ja powinienem być chwilę po 17
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2018 na pizze dojadę
Rekomendowane odpowiedzi