Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 14 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2018 Nie dam rady dziś Arbajt ....
dziadzia Opublikowano 14 Września 2018 Opublikowano 14 Września 2018 Godzinę temu, SzymonSeptic napisał: Nie dam rady dziś Arbajt .... Nie wierz że pracoholizm to choroba
Klubowicze Szuszfol Opublikowano 14 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2018 Nie mogę odpuścić takiej przejażdżki...
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 14 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2018 16 minut temu, dziadzia napisał: Nie wierz że pracoholizm to choroba Akurat prace budowlane ,a fachman może przyjść po 18stej dopiero ...Jak z nim nie zadziałam to znowu będę czekał tydzień....
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 15 Września 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Września 2018 Pogoda dopisała, humory tym bardziej a Poznań okazał sie inny nocą. Stara rzeźnia Fara Kozły poznańskie Szuszfol a w tle katedra Malta i w tle stok narciarski Cytadela Most Św.Rocha Pomnik wydarzeń z Czerwca 1956 Opera Katedra
dziadzia Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 Jeszcze raz dzięki, jak już pisałem był to dla mnie jeden z lepszych spotów, oczywiście nic nie ujmując pozostałym, bo banan z ust na spotach u nikogo nie znika
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2018 Poznań nocą jest też bardzo ładny. Już zapomniałem po dwudziestuparu latach... ;-) Słowa uznania za inicjatywę i rozpoczęcie nocnych spotkań Poznań Nocą. BRAWO WY !!!
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 15 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2018 Fajne foteczki chłopaki, następnym razem lecę z Wami
Makgajwer73 Opublikowano 27 Września 2018 Opublikowano 27 Września 2018 Dobry..., jest dziś jakiś spot ?
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 2 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 W czwartek spocik jak w 1 poście tego wątku Pub XII stka pod stadionem od godziny 17:30 ...do zobaczyska
dziadzia Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 No niestety mnie nie będzie, praca
PINKI Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Godzinę temu, dziadzia napisał: No niestety mnie nie będzie, praca Dziadzia praca nie zająć nie ucieknie - przybywaj
Sympatycy kris02 Opublikowano 2 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2018 Od poniedziałku rozpocząłem zabiegi rehabilitacyjne. Jeśli temat ogarnę to na 100% będę.
dziadzia Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 1 godzinę temu, PINKI napisał: Dziadzia praca nie zająć nie ucieknie - przybywaj Grzesiu z miłą chęcią ale niestety siła wyższa, ktoś musi pracować w tej chacie, przyjemności wam życzę
Rekomendowane odpowiedzi