burgifan Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Czajna? Ja kupowałem takie w tamtym roku, to na pewno produkcja była UE, bodajże Angielska, ale na pewno nie czajna.
KOT66 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 ...w temacie oponowe rozterki cos jest napisane o czajna...ostatnich kilka postow...
marekb9t Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 A na jakim koniku?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Na Hondzie dzisiajWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Tej co ostatnio Na Hondzie dzisiajWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
marekb9t Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 14 godzin temu, romeo1971 napisał: Tej co ostatnio Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ta 4 godziny temu, burgifan napisał: Kupiłeś Hondę i nic nie mówisz? bo nie kupiłem to co mam mówić
KOT66 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 po wymianie opon trzeba sprawdzic jak to wszystko sie ma i sie ma oki i sie spotkalo krzeslo elektryczne kolegi Jacka (no nie ma czasu aby sie tu pojawic) dzieki jego uprzejmosci mialem przyjemnosc przejechania sie tym elektrykiem no...no...czuc te napiecie
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2018 Posilek z widokiem na przedmiescia Karpacza...Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Kamil an400 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Trzej przyjaciele z pod pleciugi pod Tesco w Jeleniej Górze
Rogierro Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Ja już od 16-tej w domu. Dostałem info, że Robsson też. Dzięki Robsson za expresowy przelot z Przysuchy do Szczecina. To nie jest prawda,że Integra mało pali, hihihi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2018 Gratuluję wszystkim jeżdżącym. Piękna pogoda, super warunki. Ja niestety uziemiony, nie wiadomo do kiedy...
darecki2059 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 A Ja dzisiaj z Hektorem gościliśmy kolegów ze Szczecina i na zakończenie wizyty przysiadłem się do dwóch cięzkich i głośnych maszyn.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2018 Ja nocleg zrobiłem w małej miejscowości Mała Skała. Widoki rzucają na kolana... Wieczorna pomidorowa Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
darecki2059 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Sławek nie oszczędzaj na zdrowiu jedz warzywa i owoce, bo ta pomidorowa nie wygląda dobrze. Taką pomidorową to się kończy wyprawę a nie zaczyna ( jak już kasy brak ). Pozdrowienia i udanego wypadu.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2018 Taką pomidorową to się kończy wyprawę a nie zaczyna ( jak już kasy brak ). Nie, no kasa jeszcze jest (jeszcze), ale niedziela i do tego już dosyć późno było... Smakowalo, jak delicje po kilkunastu godzinach w siodle...Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Kamil an400 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Dotarłem dziś do domu o 14:00 po Burgmani dziękuję współtowarzyszom podróży za fajnie spędzony czas wycieczki atrakcjeoby więcej takich wypadów
Klubowicze ArtCho Opublikowano 4 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2018 Lud pracujący miast i wsi Wam tego nie zapomni! Ślajają się, kiedy inni muszą za...lać!
Kamil an400 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 To tylko kwestia organizacji własnego czasu i chęci oczywiście
Rogierro Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Uwierz Kamil, nie tylko.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze ArtCho Opublikowano 4 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2018 37 minut temu, Kamil an400 napisał: To tylko kwestia organizacji własnego czasu i chęci oczywiście He he. Przypomnę to, jak będę organizował miniwyprawę w czwartek i będzie narzekanie, że czemu nie w niedzielę. 34 minuty temu, Rogierro napisał: Uwierz Kamil, nie tylko. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tajest!
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2018 I my dzisiaj o 20-tej wróciliśmy, na budziku ponad 2500 km i banan na twarzy
burgifan Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 6 godzin temu, ArtCho napisał: i będzie narzekanie, że czemu nie w niedzielę. Bo będzie!
Sympatycy KriSSo Opublikowano 5 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2018 Bo będzie! Eeeeee myślę, że nie, wszak to tylko kwestia chęci i organizacji wolnego czasu . Maciej, tak to poukładaj, żeby na miniwyprawę w któryś czwartek pojechać .
Rekomendowane odpowiedzi