Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2004 Na wczorajszym spotkaniu wpadli?my na pomysł, żeby zrobić "?ledzika" skuterowo- ?wi?tecznego w Route66. Mamy ku temu idealn? okazję ponieważ ostatni czwartek przed ?więtami wypada 23 grudnia czyli idealnie jak dla nas . Zachęcam wszystkich do przyjazdu. . Atmosfera "?ledzika %" zapewniona Ps. Tym razem zalecamy przyjazd bez pojazdu badĽ z kierowc? Ps 2. Nie ł?czyć tego w?tku ze wzmiank? o mini zlocie zimowym maxi ZAPRASZAMY CAŁˇ BRAĆ SKUTEROWˇ Odnośnik do komentarza
ultras Opublikowano 10 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2004 Je?li nie zawali ?niegiem to ja się stawię, ale na 2 kółkach, więc kogo? mogę podwieĽć do domu. Odnośnik do komentarza
Gość Svempas Opublikowano 11 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2004 Sory za pytanie ale jestem nowy. Gdzie jest Route 66?? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ravenka Opublikowano 11 Grudnia 2004 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2004 Al. Prymasa Tysi?clecia 74 koło Liberatora. Wawa Odnośnik do komentarza
dacja Opublikowano 11 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2004 Je?li moja firma znowu nie wymy?li dla mnie kolejnego ,,egzotycznego'' wyjazdu to pewnie na ?ledzika się stawię ( lubie rybki ) Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 12 Grudnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2004 Chyba nawet nie musze pisac ze bede na 100 % bo skoro zawsze jestem to raczej bede jak zwykle na spotkaniu Pozdrawiam ps. na stronie glownej jest opis jednego z naszych spotow z dokladnym adresem podanym na zdjeciach i w opisie, wiec ciezko powiedziec ze nie wiadomo gdzie to jest i sie nie moglo trafic Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ravenka Opublikowano 12 Grudnia 2004 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2004 Ja chyba też nie muszę potwierdzać przybycia:). Niestety bedę gejowozem bo kończę poĽno zajęcia:(. Odnośnik do komentarza
Gość rybka Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Wczoraj tak mnie napadl Artix ze chyba nie mamy wyjscia jak nie przyjechac Nio chyba ze bedzie koniec swiata ale my pewnie skuterami bo mamy duzo roboty Odnośnik do komentarza
Mario Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 nie wiem czy 23 to dobry pomysł , bo to zaraz przed swietami i jest duzo roboty np przeprowadzki . Nie lepiej zrobić w ten czwartek 16 ? Odnośnik do komentarza
ultras Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 nie wiem czy 23 to dobry pomysł , bo to zaraz przed swietami i jest duzo roboty np przeprowadzki . Nie lepiej zrobić w ten czwartek 16 ? Dla mnie lepiej, może zmieńmy termin na tydzień do przodu? Odnośnik do komentarza
Klubowicze lamus Opublikowano 13 Grudnia 2004 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 U mnie z czwartkami lipa ale może dam radę i też wolę 16-go Odnośnik do komentarza
dacja Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Też jestem za ,,?ledzikowaniem'' w czwartek (16-go) wiem, że w tym terminie jestem w w-wie, a 23-go to bardzo dla mnie odległy termin i na dzień dzisiejszy jeszcze niewiadomy w działaniach. Całuski .... i dwie Rybie... Odnośnik do komentarza
dacja Opublikowano 23 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 Jest więc tak - ?ledzik za nami, było smaczne, mokro , miło i wesoło. Tytułowe ?ledziki - cudo + pierogi . Nawi?zała się na koniec bardzo silna braterska sympatia, przeplatana lingwistycznymi akcentami - BRAWO - udwowodnili?cie, że języki obce potrafi? bratać Odnośnik do komentarza
Klubowicze lamus Opublikowano 23 Grudnia 2004 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 No i po ?ledziku ci co niebyli niech żałuj?. Ja byłem i nic nie wypiłem. Pozostali pili no może niezupełnie wszyscy. |ledzik suto zakrapiany rozwin?ł się w lingwistyczn? zagwozdkę. Ponieważ byłem z innej bajki niwz?b nie zrozumiałem, o czym rozmawiali towarzysze, a może padrugi, a może Beduini (niestety moja klawiatura nie stawia takich szlaczków żebym mógł zacytować). Koledzy tak się zintegrowali, że nijak nie było siły ich rozerwać. W zasadzie to fajnie tak z drugiej strony kieliszka obejrzeć zabawę. Poczekamy na relację tych najbardziej zintegrowanych (chociaż pewnie będzie: … ostatnie co pamiętam to …) Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 No i po ?ledziku ... Z tego co wiem Komar został już przetransportowany jednak jego stan był silnie % - wy Ogólnie spotkanie my?lę, że się udało. Starałem się uzyskać atmosferę czysto rodzinn?.... bo w końcu chyba Burgmania jest jedn? rodzin? nie? Nie przewidziałem tylko, że jedna butelka będzie za mało. Dobrze, że sledzika i pierogów starczyło Dzięki wszystkim za przybycie. Było bardzo miło. Raz jeszcze życzę Wszystkim Zdrowych, wesołych ?wi?t. Odnośnik do komentarza
Gość Izzy Opublikowano 24 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2004 Witam |ledziowe spotkanie wspominam super. Nie wiedziałem, że z ludĽmi, których widzę pierwszy raz w życiu można się tak dobrze bawić Wielkie dzięki za miło spędzone chwile i czekam na zdj?tka ! Pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ravenka Opublikowano 24 Grudnia 2004 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2004 Było miło jak zwykle. Burgmania jest międzynarodowa, ale miałam lekkie problemy ze zrozumieniem niektórych języków. Cóż brak % robi swoje. Komar trafił dokładnie do domku, chociaż schody dziwnie się ruszały;). To stare budownictwo jednak nie jest najlepsze;). Kto nie był, niech żałuje. Kto był i nie pamięta... to już inna bajka Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 24 Grudnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ze bylo milo to malo powiedziane bylo naprawde fantastycznie, jak to w rodzinie Co prawda nie cala rodzina stawila sie w komplecie, niech zaluja. Co do % to faktycznie troche tego bylo, ale nie moge powiedziec ze nie pamietam, bo tym razem pamiec mnie nie zawiodla Az zaluje ze kolejna wigilia za rok A zagwostki lingwistyczne to normalne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Klubowicze lamus Opublikowano 24 Grudnia 2004 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2004 Niepokoi mnie tak dułgie milczenie komara Może przywoła go okrzyk KOMAR ALMAR (albo jako? tak) Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ravenka Opublikowano 24 Grudnia 2004 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2004 Komar żyje, ale chyba ma bana na kompa;) może i na skuter też Odnośnik do komentarza
Gość Izzy Opublikowano 25 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2004 Najważniejsze, że dotarł do domu w jednym kawałku Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi