ERMI Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 nie wiem czy inni ale ja widzę że w momencie kiedy zaczyna dyskutowac sie o klasykach (typu olejak jak to uż zostało wspomniane) zaczynamy być bardziej sentymentalni... osobi?cie mnie się też podoba taka konstrukcja ale powoli odchodzi ona w zapomnenie (czyli jak pisal wujek z NRD) tak jak mówi svempas - spraw sobie sprzęt, który będzie Ciebie satysfakcjonował i przynosił radochę a nie patrz czy pan X czy Y będzie zerkał na Ciebie krzywo!!! Jeste? indywidualno?ci? w swoim rodzaju i szanuj to. Masz zajawkę? Realizuj j?!!!. wła?nie o to w tym chodzi. To wła?nie hobby 1-?ladów moc a jak chcesz docelowo co? nabyć to kup od razu gold winga i zestarzej się i tak zawsze bede powtarzał że za 15 lat wszyscy spotkamy sie w Ryni na goldasach więc będziesz za wczasu na topie prezes usłyszał to ode mnie na 2 lata przed ryni? i przypominam to co roku uhhh ja wredny uuuhahahah !wchair
rafałek Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Dlaczego dziwny tok my?lenia? Nie mam do?wiadczenia, więc próbuję czego? się dowiedzieć. Zreszt? jam mam bardzo konretn? (albo w miarę konkretn?) wizję co chciałbym kupić. Sęk w tym, że moja lista jest do?ć szeroka i próbuje j? w jaki? sposób zawęzić. Potrafisz mi powiedzieć, który sprzę jest lepszy? Np Honda CBF 600N czy Honda Seven Fifty? Na pierwszy rzut oka to niczym się nie różni? a jednak s? zupełnie inne a ja chciałbym ustalić który powinienem wybrać. To oczywi?cie tylko przykład bo takich dylematów na mojej prywatnej li?cie jest naprawdę sporo.
dr.big Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Ja osobiscie, kierowalbym sie po decydujacej jezdzie probniej, jedynie wygladem !wchair . W koncu czasami ta wielka chlodnica plynu jednak wystaje i optycznie przeszkadza, zwlaszcza w nakedzie. Chlodniczke oleju zawsze mozna ukryc i jest to moim zdaniem najwiekszy plus tego ustrojstwa ... PS. Wiekszosc aktualnych modeli nakedow (600- 1000cm) ma wlasnie te wstretnie wystajce chlodnice. Ale co zrobic, jednemu nie podoba sie chlodnica, a innemu bieznik opon lub kolor moto .
rafałek Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Witam. Czy kto? (mam na my?li zwłaszcza Warszawiaków) zna może ten sprzęt? GSX
Gość Svempas Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 A ja sprzedałem TDMke i od dzisiaj pomykam czerwon? strzał? VFR 800 Fi
Rekomendowane odpowiedzi