*Grzegorz* Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Kolejny wyjazd na rower. Pogoda pomimo niskich temperatur perfekcyjna. Kocham to co robię i robię to co kocham.Zapraszam na film. Miłego oglądania._______________PozdrawiamGrzegorz
*Grzegorz* Opublikowano 1 Maja 2024 Opublikowano 1 Maja 2024 Filmik z jazdy po Twierdzy MTB w Srebrnej Górze.Miłego oglądania._______________PozdrawiamGrzegorz
*Grzegorz* Opublikowano 5 Maja 2024 Opublikowano 5 Maja 2024 Rolka z ostatniego wypadu.https://www.facebook.com/share/r/r26SUQxED2mUkpWH/_______________PozdrawiamGrzegorz
stefanekmac Opublikowano 5 Maja 2024 Opublikowano 5 Maja 2024 Jest tablica przed droga. Pokazuje przewyższenia. Wygląda jak tragiczne EKG. Robi wrażenie.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Maja 2024 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2024 Tak szczerze nigdy się tym nie interesowałem czyli rowerami .Ale od pół roku myślę intensywnie nad takim środkiem transportu 50/50 moto I rower.Pesel robi swoje i za pewne zakupie elektryka na zwiedzanie górskich szlaków bo w moim rejonie idealny na wypady
*Grzegorz* Opublikowano 19 Maja 2024 Opublikowano 19 Maja 2024 Kochaj to co robisz i rób to co kochasz. Przepis na szczęście._______________PozdrawiamGrzegorz Jest tablica przed droga. Pokazuje przewyższenia. Wygląda jak tragiczne EKG. Robi wrażenie. Co masz na myśli?_______________PozdrawiamGrzegorz
stefanekmac Opublikowano 20 Maja 2024 Opublikowano 20 Maja 2024 Wjazd np na Srebrna Górę. Ja akurat szedłem. Przy drodze jest tablica gdzie dla twardzieli górali rowerzystów jest trasa ścieżki i obok pokazane przewyższenia i zjazdy. Dość stromo w obie strony . Zanim wjedziesz wiesz co Cie czeka. Są też odcinki ścieżek rowerowych gdzie jest opisana nawierzchnia najbliższych kilometrów.
*Grzegorz* Opublikowano 20 Maja 2024 Opublikowano 20 Maja 2024 Wjazd np na Srebrna Górę. Ja akurat szedłem. Przy drodze jest tablica gdzie dla twardzieli górali rowerzystów jest trasa ścieżki i obok pokazane przewyższenia i zjazdy. Dość stromo w obie strony . Zanim wjedziesz wiesz co Cie czeka. Są też odcinki ścieżek rowerowych gdzie jest opisana nawierzchnia najbliższych kilometrów. Ok. W ramach kompleksu tras enduro, jest ścieżka podjazdowa, zwana Polak Potrafi. I rzeczywiście jest co kręcić pod górę. Ja zawsze podjeżdżam, kiedy jestem w Srebrnej, przeważnie 2x i mam dosyć. Raz chyba udało się 3x wjechać. Świetne miejsce na rower._______________PozdrawiamGrzegorz
*Grzegorz* Opublikowano 1 Czerwca 2024 Opublikowano 1 Czerwca 2024 Dziś pogoda na rower nie nastraja. Wczoraj udało się zrobić rundkę. Miłego oglądania.Wysłane z mojego SM-X910 przy użyciu Tapatalka
*Grzegorz* Opublikowano 16 Czerwca 2024 Opublikowano 16 Czerwca 2024 Jak wygląda perfekcyjny dzień na rowerze?Zobaczcie sami._______________PozdrawiamGrzegorz
*Grzegorz* Opublikowano 22 Czerwca 2024 Opublikowano 22 Czerwca 2024 Boląca nauczka._______________PozdrawiamGrzegorz
*Grzegorz* Opublikowano 1 Lipca 2024 Opublikowano 1 Lipca 2024 Jest i nowa weekendowa produkcja. Tym razem gorąc lał się z nieba, że hej a wraz z nim ciurkiem ociekał pot z mojej skroni. Ale było zjawiskowo. MTB dla mnie to ciągłe przełamywanie swoich granic i strachu. Jednocześnie pozwala na całkowity reset.Miłego oglądania._______________PozdrawiamGrzegorz
Sympatycy Grzech Opublikowano 1 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2024 Miło się oglądało. Ładne okoliczności przyrody do jazdy MTB. 1
*Grzegorz* Opublikowano 28 Lipca 2024 Opublikowano 28 Lipca 2024 Wczorajszy dzień. Temp. 30*C. Pomimo elektryka, upał mnie pokonał. Zjechałem 2 ścieżki. W planach było więcej, ale po drugiej nogi były jak z waty.Miłego oglądania.https://www.facebook.com/share/p/5wAV9XieUzCGpDce/_______________PozdrawiamGrzegorz Miło się oglądało. Ładne okoliczności przyrody do jazdy MTB.A dziękuję za uznanie._______________PozdrawiamGrzegorz
*Grzegorz* Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Tak to jest jak pojedziesz elektrykiem w góry i zapomniałeś go wcześniej naładować.Miłego oglądania.https://www.facebook.com/share/p/tuBEmurrDsWKqmZf/_______________PozdrawiamGrzegorz
stefanekmac Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Mam zrobiona konwersję na elektryk. Droga z Rymanów Zdrój do Iwonicz Zdrój. 200 m przed wierzchem górki padł silnik. Dziwne bo cały czas pedałowałem a nie tylko silnik. Upał. Po tych 200 m jest kilka km z górki i do Iwonicza dojechałem. Niestety sanatorium znów 800 m pod górkę....pot się lał strumieniem. Rower czeka na uznanie gwarancji silnika.
*Grzegorz* Opublikowano 22 Września 2024 Opublikowano 22 Września 2024 Wydarzenia ostatnich dni, codziennie napięcie i ciągle myślenie czy za chwilę nie trzeba będzie uciekać przed żywiołem dały się we znaki i przyniosły zmęczenie psychicznie.Co więc było robić, kiedy w mediach ogłoszono, że sytuacja się normalizuje i poziom wody w Odrze w mieście zaczyna opadać? Jak najlepiej zresetować myśli i zapomnieć choć na chwilę o tym wszystkim?Odpowiedz jest prosta: góry i rower. Nie myśląc wiele spakowałem elektryka i ruszyłem przed siebie. Pikanterii dodawał fakt możliwość przetestowania nowych kół do mojego starego roweru.Oto jak było.Radunia 21.09.2024https://www.facebook.com/share/p/fZNFManZAeaLC9v9/Wysłane z mojego SM-X910 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze grzybek Opublikowano 22 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2024 W dniu 30.08.2024 o 06:56, stefanekmac napisał(a): Mam zrobiona konwersję na elektryk. Droga z Rymanów Zdrój do Iwonicz Zdrój. 200 m przed wierzchem górki padł silnik. Dziwne bo cały czas pedałowałem a nie tylko silnik. Upał. Po tych 200 m jest kilka km z górki i do Iwonicza dojechałem. Niestety sanatorium znów 800 m pod górkę....pot się lał strumieniem. Rower czeka na uznanie gwarancji silnika. Jaki masz silnik? Bafang? Bo to niemiecki i nie mam z nim żadnych problemów. Eksploatuje na 2 rowerach od 7 lat.
stefanekmac Opublikowano 23 Września 2024 Opublikowano 23 Września 2024 Nexun. To jednak padł sterownik nexuna. Uznali i mam nowy. Też 48 v podkręcone do 54. Moc silnika 350 W.
Klubowicze grzybek Opublikowano 23 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2024 Też mam 350 W. 👌
*Grzegorz* Opublikowano 23 Września 2024 Opublikowano 23 Września 2024 Jaki masz silnik? Bafang? Bo to niemiecki i nie mam z nim żadnych problemów. Eksploatuje na 2 rowerach od 7 lat. Moja jednostka napędowa jest dość wiekowa, jest to Shimano E8000. Ma 250W i 75Nm. Zastanawiam się co z nią zrobić, bo producent nie przewiduje serwisu, a tylko wymianę silnika. A mój ma już trochę nakulane._______________PozdrawiamGrzegorz
Klubowicze grzybek Opublikowano 23 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2024 Ja mojej też nie serwisuje i po prostu nie grzebię. A też trochę polatałem kilasów.
*Grzegorz* Opublikowano 4 Października 2024 Opublikowano 4 Października 2024 Trochę mi zeszło z montażem filmu z zeszłego weekendu. Warunki były bardzo dobre, trochę zwalonych drzew i dużo grzybiarzy. Sezon na zbieranie tychże właśnie się zaczyna.Miłego oglądania:_______________PozdrawiamGrzegorz
*Grzegorz* Opublikowano 14 Października 2024 Opublikowano 14 Października 2024 Weekend w Świeradowie.https://www.facebook.com/share/p/W2yiVqhZjQhHrL3j/_______________PozdrawiamGrzegorz
*Grzegorz* Opublikowano 20 Października 2024 Opublikowano 20 Października 2024 Jesień coraz śmiałej wdziera się do okien naszych domów, lasów i parków. Wraz z nią wokół nas zaczyna dominować złoty kolor, przyroda zmienia barwy i niedługo straci zupełnie liście i kolory. Będzie szaro buro i nijako. Dlatego puki można korzystam ze sprzyjającej aury i bawię się w najlepsze wykorzystując do tego rower.Ostatni wypad w góry._______________PozdrawiamGrzegorz
Rekomendowane odpowiedzi