Klubowicze bilety Opublikowano 7 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2018 Chłopaki gdzie wy jesteście?
Bobas Opublikowano 8 Maja 2018 Opublikowano 8 Maja 2018 Maras. Mamy swój komunikator, na którym piszemy. Wszyscy żyją i mają się dobrze. Jakby co to widzimy się na Burgmanii.
Klubowicze grzybek Opublikowano 8 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2018 Bobas, czy tym komunikatorem jest Scuterowa Maxxi Bydgoszcz? na facebooku? w jakiej zakładce?
krzys-68 Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 Są i żyją. Kierownik Szamot nawet widziany był 3 maja w Grudziądzu jak bez paszportu Wisłę przekraczał...
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2018 Dnia 8.05.2018 o 06:29, Bobas napisał: Maras. Mamy swój komunikator, na którym piszemy. Wszyscy żyją i mają się dobrze. Jakby co to widzimy się na Burgmanii. Szkoda tylko że brak mi z wami kontaktu. I pewnie jak już bywało bym przyjechał jak bym wiedział co się u was dzieje.
szamot Opublikowano 10 Maja 2018 Opublikowano 10 Maja 2018 Dnia 9.05.2018 o 08:25, krzys-68 napisał: Są i żyją. Kierownik Szamot nawet widziany był 3 maja w Grudziądzu jak bez paszportu Wisłę przekraczał... To był tylko przelot na trasie do Kłajpedy i Wilna
Klubowicze grzybek Opublikowano 10 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2018 Dnia 8.05.2018 o 06:29, Bobas napisał: Maras. Mamy swój komunikator, na którym piszemy. Wszyscy żyją i mają się dobrze. Jakby co to widzimy się na Burgmanii. To zapodajcie ten komunikator, bo nie mam z Wami kontaktu.
Bobas Opublikowano 15 Maja 2018 Opublikowano 15 Maja 2018 Dnia 8.05.2018 o 09:09, grzybek napisał: Bobas, czy tym komunikatorem jest Scuterowa Maxxi Bydgoszcz? na facebooku? w jakiej zakładce? Nie. Mamy inny komunikator.
Klubowicze grzybek Opublikowano 15 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2018 Bobas, a mógłbyś mi ten komunikator zapodać? Nie jest on chyba zastrzeżony? Organizowałem ostatnio spotkanie na forum Burgmanii w naszym kujawsko-pomorskim, to przyjechała tylko 1 osoba. Widać zatem , że nie nadaję na odpowiedniej antenie. Dzięki
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2018 8 godzin temu, Bobas napisał: Nie. Mamy inny komunikator. Bobik ale jesteś tajemniczy. 7 godzin temu, grzybek napisał: Bobas, a mógłbyś mi ten komunikator zapodać? Nie jest on chyba zastrzeżony? Organizowałem ostatnio spotkanie na forum Burgmanii w naszym kujawsko-pomorskim, to przyjechała tylko 1 osoba. Widać zatem , że nie nadaję na odpowiedniej antenie. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi