pablos Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Opublikowano 28 Maja 2007 Zotała zaktualizowana lista wpłat jak również zostały podane do publicznej wiadomo?ci kto z kim i, w którym pokoju !walkm. Pozdrawiam
Gość deleted1 Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Witam! Dodam tylko ze numery w nawiasach oznaczaj? pawilon w którym znajduje się pokój ________________ |............................| |Pawilon (II) ____| .........................................________________ .........................................|...........................| Boisko ...............................| Pawilon (I)____| _________________............GRILL |........................... | | Pawilon (III)____| Cudo to to nie jest ale daje jakie? wyobrażenie !walkm
Gość Ger i Max Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Witam, Czytaj?c forum na temat zlotu w Grotnikach doszukałem sie informacji, że poszukujecie również sponsorów imprezy. Przyszedł mi na my?l mój wieloletni kontrahent handlowy - czeski producent sprzętu i odzieży outdoorowej firma HANNAH która ma siedzibę nieopodal, bo w Łodzi. Przesłałem dzisiaj do przedstawiciela tej firmy maila z informacj? czy nie byliby zainteresowani swoim udziałem w tej imprezie. Przed chwil? otrzymałem wiadomo?ć telefoniczn?, że wstępnie s? zainteresowani. Chcieli ze mn? rozmawiać na ten temat, ale wyja?niłem im, że ja nie jestem organizatorem tej imprezy, ale skieruje ich jutro do odpowiedniej osoby. St?d ten mój mail z pytaniem z kim maj? uzgadniać szczegóły?. Jeżeli z Tob? to podaj mi tel do siebie abym mógł im jutro go przekazać. Firma jest bardzo porz?dna i ludzie też. Produkuj? m. in. namioty, ?piwory, kurtki, bieliznę oddychaj?c? i inne akcesoria turystyczne dobrej jako?ci i w przystępnych cenach. Jak będziecie zainteresowani ich udziałem w tej imprezie to koniecznie daj mi znać. pozdrawiam, Gerard \Ger i Max
pablos Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Opublikowano 28 Maja 2007 Witam,Czytaj?c forum na temat zlotu w Grotnikach doszukałem sie informacji, że poszukujecie również sponsorów imprezy. Przyszedł mi na my?l mój wieloletni kontrahent handlowy - czeski producent sprzętu i odzieży outdoorowej firma HANNAH która ma siedzibę nieopodal, bo w Łodzi. Przesłałem dzisiaj do przedstawiciela tej firmy maila z informacj? czy nie byliby zainteresowani swoim udziałem w tej imprezie. Przed chwil? otrzymałem wiadomo?ć telefoniczn?, że wstępnie s? zainteresowani. Chcieli ze mn? rozmawiać na ten temat, ale wyja?niłem im, że ja nie jestem organizatorem tej imprezy, ale skieruje ich jutro do odpowiedniej osoby. St?d ten mój mail z pytaniem z kim maj? uzgadniać szczegóły?. Jeżeli z Tob? to podaj mi tel do siebie abym mógł im jutro go przekazać. Firma jest bardzo porz?dna i ludzie też. Produkuj? m. in. namioty, ?piwory, kurtki, bieliznę oddychaj?c? i inne akcesoria turystyczne dobrej jako?ci i w przystępnych cenach. Jak będziecie zainteresowani ich udziałem w tej imprezie to koniecznie daj mi znać. pozdrawiam, Gerard \Ger i Max Dzięki za zainteresowanie i pomoc ... info wysłałem do Ciebie na maila i pm. Pozdrawiam
Sympatycy pawel883 Opublikowano 28 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2007 Potwierdzam Hannah to poż?dna firma
W?ski Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Witam!Dodam tylko ze numery w nawiasach oznaczaj? pawilon w którym znajduje się pokój ________________ |............................| |Pawilon (II) ____| .........................................________________ .........................................|...........................| Boisko ...............................| Pawilon (I)____| _________________............GRILL |........................... | | Pawilon (III)____| Cudo to to nie jest ale daje jakie? wyobrażenie Taaaa... Mapka - bomba ! Zołza na generalnego kartografa kraju !!! !flower
RobB. Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Jak to powiedział pewien góral zawi?zuj?c buta dżdżownic?:" w życiu se trzeba jako? radzić!" Pozdrawiam RobB. !flower A ten pomysł z kartografem....godny rozpatrzenia
Gość Gonzo2 Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Wracam do wpłat. Wkradła się jaka? nie?cisło?ć. Przelałem 60 zł, a na li?cie widnieje kwota 30
Przemo Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Witam, pieni?żki przelane w kwocie 80 zł 2*30zł opłata zlotowa - Ssylwia i Przemo 2*10zł zaliczka za jeden nocleg Docelowo zamierzamy zostać na 3 noce ale nie wiemy jak Olafowi sie spodoba Koszulki to poprosimy rozmiar M i L
pablos Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Opublikowano 29 Maja 2007 Wracam do wpłat. Wkradła się jaka? nie?cisło?ć. Przelałem 60 zł, a na li?cie widnieje kwota 30 Wyja?nię to sprawdzę ... itp. możliwe że zaszła pomyłka. Przemo i SSylwia dopisuję Was na listę z wielkim zadowoleniem !w00t Gonzo2 sorki przeoczyłem jedn? z rubryk przy twoim nazwisku wpłata oczywi?cie 60 zł zaksięgowana... dzięki za czujno?ć
Klubowicze Profesor Opublikowano 30 Maja 2007 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2007 Dzięki za wrzucenie mojej skromnej osoby na listę zlotowiczów. ? przy ilo?ci nocy (lista) - ja jak pisałem będę tylko parę godzin w czwartek , aby poznać się w realu - a potem niestety obowi?zki służbowe. Pozdrówko!
brylant Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 Witam, Nie jestem na biezaco, malo siedze przy kompie.. Jest jeszcze mozliwosc zapisania sie na liste uczestnikow zlotu? Nie wiem jeszcze na jak dlugo bede mial mozliwosc przyjechac, sa jakies wolne miejsca noclegowe? Pozdrawiam
pablos Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Opublikowano 30 Maja 2007 Witam, Nie jestem na biezaco, malo siedze przy kompie.. Jest jeszcze mozliwosc zapisania sie na liste uczestnikow zlotu? Nie wiem jeszcze na jak dlugo bede mial mozliwosc przyjechac, sa jakies wolne miejsca noclegowe? Pozdrawiam Można się zapisać a nawet trzeba.... co? się znajdzie ale napewno z współlokatorami !guns - może w drodze losowania jaka? kobieta będzie współlokatorem !wchair . Rób wpłatę wg. wzoru i przybywaj.
Gość deleted1 Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 Witam! Tak sa jeszcze miejsca noclegowe ale trzeba sie liczyć z zakwaterowaniem w pokoju 4 osobowym. Nie ma ostatecznego terminu zgłoszeń i je?li komu? na ostatni? chwie uda się wyrwać dzień wolny też zostanie przyjęty. Zapraszam i pozdrawiam
Gość Dekoder Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam wszystkich! Na razie pogoda w Grotnikach za oknem jest kiepska ale miejmy nadzieję, że na zlocie będzie lepiej !YES. pozdrawiam
pablos Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2007 Pogoda została wcze?niej zarezerwowana ... dali?my na tacę Wikaremu więc nie może być zła w Wawie dzi? pięknie słoneczko ?miało już grzeje .... !YES
Gość Ger i Max Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam, Telefonowałem dzisiaj do przedstawiciela ewentualnego sponsora imprezy w Grotnikach. Ostateczn? decyzję na TAK lub NIE ma pod?ć szefostwo w najbliższy poniedziałek. Jak co? będę wiedział to poinformuje Was na forum. !YES pozdrawiam, Gerard
RobB. Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Pogoda została wcze?niej zarezerwowana ... dali?my na tacę Wikaremu więc nie może być zła w Wawie dzi? pięknie słoneczko ?miało już grzeje .... Ale to miała być pogoda w Grotnikach, a nie w Warszawie !!!!!!!!! Czy wikaremu sie co? nie pomerdało ?! Żartuję, ale statystycznie to już przeszło tyle burz i deszczy, że musi teraz być słonecznie co najmniej miesi?c !YES Teraz jest w Łodzi sucho i słonecznie, czego życzę uczestnikom zlotu w Ryni-bawcie się dobrze Pozdrawiam RobB.
Gość Stryjko Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Do kiedy trzeba wpłacic pieniadze ?? Ktory dzien polecacie najbardziej jesli mam przyjechac na jeden dzien ?
RobB. Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Do ostatniej chwili, choć je?li chodzi o zaliczkę na nocleg to wolałbym max do wtorku. Na pierwszej str. jest program zlotu, ciężko mi decydować co jest atrakcyjniejsze dla Ciebie ?! Zwracam jednak uwagę na fakt, że praktycznie całe dnie nie będzie nas w o?rodku. Wracamy do niego tylko na wieczór na pivo i grila. Pi?tek spędzimy cały na rajdzie, a sobotę w Pabianicach na pokazie i Porszewicach w DD. Zapraszam RobB.
pablos Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ja osobi?cie jeżeli miałbym wybierać jaki? dzień ... to przyjechałbym w pi?tek póĽnym popołudniem i został do wieczora w sobotę. Zespół który Nam zagra uwierzcie - rewelka
Gość Ger i Max Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam, No kasa poszła przed chwil?. Ostatecznie zdecydowałem się na FULL OPCJE czyli od czwartku do niedzieli. Co do sponsora to jak z Hannah-em nic nie wyjdzie to będę jeszcze próbował w poniedziałek gdzie indziej. pozdrawiam, Gerard P.S. Wysłałem tylko opłatę zlotow?, bo Pani z "Jedliczanki" powiedziała mi przez tel że poda mi mailem wieczorem nr konta na które mam wpłacić zaliczkę za noclegi. Jak co? nie tak to piszcie -dopłacę.
Gość deleted1 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam! A laczego masz wpłacać cało?ć do o?rodka? To mu zajmujemy się cało?ci opłat bez względu na to czy to zaliczka czy cało?ć. Prosze nic nie wysyłać bezpo?rednio do o?rodka tylko postępować zgodnie z instrukcj? która była nie raz już przedstawiona!!
pablos Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam!A laczego masz wpłacać cało?ć do o?rodka? To mu zajmujemy się cało?ci opłat bez względu na to czy to zaliczka czy cało?ć. Prosze nic nie wysyłać bezpo?rednio do o?rodka tylko postępować zgodnie z instrukcj? która była nie raz już przedstawiona!! Zołzia opłatę zlotow? Ger i Max wysłał do Ciebie na konto ... a nocleg ma w hotelu więc słusznie zrobił resztę za hotel prze?le na inne konto ... nie o?rodka !!! Tak wnioskuję ... chyba nie zrozumiała? !holiday. Pozdrawiam
Gość Ger i Max Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Hmm... No, No, tylko sie nie pokłóćcie !TAZ Mnie jest obojętne gdzie będę spał, no może byleby nie pod chmurk? !YES , ale to tez jest kwestia jak się będzie impreza rozwijała Jak macie jakie? wolne miejsce w domkach, to chętnie bym sie gdzie? wcisn?ł !V. Ja jeszcze nie przelałem pieniędzy za nocleg! Acha, jeszcze pytanie do burgmaniaków z pd-wsch Polski (podkarpackie, małopolskie, swiętokrzyskie) którzy jad? na zlot. Chętnie bym sie podł?czył do jakiej? grupy bo 300km mam pomykać sam? !holiday !V Jak kto? by się z tamtych regonów wybierał w czwartek na zlot to dajcie znać. pozdrawiam, Gerard
Rekomendowane odpowiedzi