Klubowicze ArtCho Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2018 42 minuty temu, bilety napisał: Jutro czwartek, czwarteczek, czwartunio, ktoś będzie? Przykro mi, ale mnie nie będzie tym razem. Jeżdżę...
kunisz Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Jutro czwartek, czwarteczek, czwartunio, ktoś będzie? Ja się wybieram Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Kamil an400 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 17 godzin temu, bilety napisał: Jutro czwartek, czwarteczek, czwartunio, ktoś będzie? Ja dla odmiany będę
romeo1971 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Mam nadzieje że będzie padać i przyjedziecie puszkamibo ja muszę siedzieć w robocie
burgifan Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Ja mam nadzieje ze bedzie padac dopiero jak Ty bedziesz wracał po pracy do domu. 1
Gregor998 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Dzięki za spotkanie I nie padało Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Kamil an400 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 23 godziny temu, bilety napisał: Ja nie zmokłem dzięki za spotkanie
romeo1971 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Teraz już może se padać A nie padało 1. Kamil an4002. Roger3. Bilety (jak puszczą mnie z pracy)4. melmacie (jak w czwartek wróci)5. Kantos ( jak zrobi prawko ) 6. burgifan (jak jakimś cudem nie pojadę na Motor-Show do Poznania)7. romeo19718.Andrzej (moj kolo z pracy kto byl na rozpoczeciu w Drawnie a pozniej na Dominikanie togo zna) A nie padało 1. Kamil an4002. Roger3. Bilety (jak puszczą mnie z pracy)4. melmacie (jak w czwartek wróci)5. Kantos ( jak zrobi prawko ) 6. burgifan (jak jakimś cudem nie pojadę na Motor-Show do Poznania)7. romeo19718.Andrzej (moj kolo z pracy kto byl na rozpoczeciu w Drawnie a pozniej na Dominikanie togo zna) Pieprzony smartfon
burgifan Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Mnie skreślcie. Nigdzie nie jadę. Gardełko mnie boli i mam 37 C, więc jak to każdy facet - umieram!
Kamil an400 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 50 minut temu, burgifan napisał: Mnie skreślcie. Nigdzie nie jadę. Gardełko mnie boli i mam 37 C, więc jak to każdy facet - umieram! Maciek szybkiego powrotu do zdrowia życzę 3maj się.
Rogierro Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Maciek, tak się kończy kozaczenie na Moto przy 10 stopniach.Co do wypadu to będzie jeszcze Mały na aprilce pegaso.To o której i gdzie się spotykamy? Tak jak wrzucił Kamil? 8.40 pod Pleciugą?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kunisz Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Jakaś cisza zapanowała na temat spotkania co do jutrzejszego wyjazdu, Rogierro myślę tak jak Ty 8.40 Pleciuga
Rogierro Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Ok Rysiu, ja tak będę. A jak wygląda sprawa jedzenia na miejscu bo podobno na zakończenie było płatne, można że swoją kiełbasą wpaść na ognicho czy tylko grill jest?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
romeo1971 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Ok Rysiu, ja tak będę. A jak wygląda sprawa jedzenia na miejscu bo podobno na zakończenie było płatne, można że swoją kiełbasą wpaść na ognicho czy tylko grill jest?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dowiemy sie na miejscu też będę pod pleciuga Maciek twoje zdrówko szkoda że nie jedziesz kolo moj bedzie intruderem 800 razem byscie popierdzieli
Rogierro Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Pytałem bo zakończenie było w tym samym miejscu ale ja nie byłem i nie wiem jak to było zorganizowane.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
romeo1971 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Pytałem bo zakończenie było w tym samym miejscu ale ja nie byłem i nie wiem jak to było zorganizowane.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba 10zl płacilismy na miejscu i dostlismy opaske do baru
Kamil an400 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Ogłoszenie Parafialne jutro pod pleciugą 8:40 nic się nie zmieniło !!!!!!!
romeo1971 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Ogłoszenie Parafialne jutro pod pleciugą 8:40 nic się nie zmieniło !!!!!!! Także myślę jechac z przodu kolumny i po dojechaniu ustawic się w kolejke do żarcia a pozniej dopiero polazic
kunisz Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 7 minut temu, romeo1971 napisał: 31 minut temu, Kamil an400 napisał: Ogłoszenie Parafialne jutro pod pleciugą 8:40 nic się nie zmieniło !!!!!!! Także myślę jechac z przodu kolumny i po dojechaniu ustawic się w kolejke do żarcia a pozniej dopiero polazic Załóż strój mikołaja to potraktują Cię priorytetowo
Rogierro Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Roman, takich jak ty to będzie większość i to na ścigaczach, tak więc powodzenia. Dlatego pytałem o własną kiełbę i ognicho, żeby nie stać w kolejkach tylko dorwać kij i już się piecze. 10 zł to nie majątek ale stanie w kolejce to lipa.
burgifan Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Rogierro, Ty chyba nie pojedziesz, bo przecież jest 6 st C 11 godzin temu, Rogierro napisał: Maciek, tak się kończy kozaczenie na Moto przy 10 stopniach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak na serio, to już dzień wcześniej mnie coś łamało i trzebabyło faktycznie posiedzieć w domciu, ale to jest silniejsze ode mnie Mój kolega co to jeździ zawsze z "2" z przodu (z dwójką), bo przecież wolniej nie ma sensu, mówił mi, że rok temu płacił 20 zł i żarcia i picia było bez ograniczeń. Dzięki Kamil!
Gregor998 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Open sezon z BMW udany miło było się spotkać Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1
romeo1971 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Macieju już smaruje żebyś nastepnym razem nie tykał klameczki Odrazu filterek powietrza a jutro oleje i dot4
Rekomendowane odpowiedzi