minimi1 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA działa, działa aaaaaaaaaaaaaaaa hurrrrrrra życie znowu nabiera intensywnej barwy
KOT66 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 ??...ze niby co dziala... ?? o co kaman... ??...niepaniemaju...
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2018 27 minut temu, minimi1 napisał: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA działa, działa aaaaaaaaaaaaaaaa hurrrrrrra życie znowu nabiera intensywnej barwy A pamiętasz to?
minimi1 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Teraz, bilety napisał: A pamiętasz to? Pamiętam- zimnoooooooooo o raju jak zimno, ale w drodze do Kopenhagi to jeszcze nic, w powrotnej drodze byłem tak zmarznięty, że nawet "zimno" nie mogłem powiedzieć. Dopiero u Waldka odtajałem i strzepnąłem wieczną zmarzlinę z twarzy- popieprzona Szwecja
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2018 10 minut temu, KOT66 napisał: ??...ze niby co dziala... ?? o co kaman... ??...niepaniemaju... Pewnie motór po zimie
romeo1971 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Suliszewo u Boba i Gorzów Wielkopolski w tym samym czasie ciężko wybrac. Ja na nieszczęście pracuje popoludniu to niebede miał dylematu Pamiętam- zimnoooooooooo o raju jak zimno, ale w drodze do Kopenhagi to jeszcze nic, w powrotnej drodze byłem tak zmarznięty, że nawet "zimno" nie mogłem powiedzieć. Dopiero u Waldka odtajałem i strzepnąłem wieczną zmarzlinę z twarzy- popieprzona Szwecja Nakolannik wyżej to by bylo ciepło kto się tak ubiera na wypad do Szwecji
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2018 7 minut temu, romeo1971 napisał: Suliszewo u Boba i Gorzów Wielkopolski w tym samym czasie ciężko wybrac. Ja na nieszczęście pracuje popoludniu to niebede miał dylematu Nakolannik wyżej to by bylo ciepło kto się tak ubiera na wypad do Szwecji Tak to tylko Piotrek, przecież trzeba oszczędzać 1
minimi1 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 8 minut temu, bilety napisał: Tak to tylko Piotrek, przecież trzeba oszczędzać A coś mnie tknęło w ostatniej chwili- zamieniłem letnią kurtkę na zimową z ocieplaczem, chociaż myśłałem- przecież ciepło jest w Szczecinie, po co mi ocieplacz i jeszcze sweter -:). W drodze powrotnej miałem kurtkę, ocieplacz sweter, spodnie przeciwdeszczowe na spodniach i kurcze dalej jakbym jechał jak lady Godiva.
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dziś też przejechałem się godzinkę, trochę zimno jeszcze na 2ooPierwsza jazda na rowerze szosowym zaliczona Twardy i sztywny skubany...
Kamil an400 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 https://www.facebook.com/events/202511766997526/?ti=cl W sobotę 07.04.2018 odbędzie się jak co roku rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Barlinku, zbiórka pod salonem BMW koło ronda Hakena od 9:00. Proponuję więc wyjazd spod Pleciugi o 8:40, pogodę zamówiłem. 13 minut temu, Kamil an400 napisał: https://www.facebook.com/events/202511766997526/?ti=cl 1. Kamil an 400
Rogierro Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 16 godzin temu, Kamil an400 napisał: https://www.facebook.com/events/202511766997526/?ti=cl W sobotę 07.04.2018 odbędzie się jak co roku rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Barlinku, zbiórka pod salonem BMW koło ronda Hakena od 9:00. Proponuję więc wyjazd spod Pleciugi o 8:40, pogodę zamówiłem. 1. Kamil an 400 1. Kamil an400 2. Roger
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Rogierro napisał: 1. Kamil an400 2. Roger 1. Kamil an400 2. Roger 3. Bilety (jak puszczą mnie z pracy) 4. melmacie (jak w czwartek wróci) 5.
kantos Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 1. Kamil an400 2. Roger 3. Bilety (jak puszczą mnie z pracy) 4. melmacie (jak w czwartek wróci) 5. 5. Kantos ( jak zrobi prawko ) Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
kunisz Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Czekam z niecierpliwością na zapowiadana pogodę żeby dotrzeć nowe buty skutera.
Kamil an400 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 1 minutę temu, kunisz napisał: Czekam z niecierpliwością na zapowiadana pogodę żeby dotrzeć nowe buty skutera. Już dzisiaj możesz je po docierać bo pogoda piękna
kunisz Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Już dzisiaj możesz je po docierać bo pogoda piękna Właśnie wróciłem do garażu. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
kantos Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
kunisz Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ty już nie masz skutera Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Chyba mnie z kimś pomyliłeś Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ja nie dam rady, bo mnie nie ma, ale w kolejny weekend latam na 100% . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kantos Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Chyba mnie z kimś pomyliłeś Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Zakrecilem się kto kogo cytuje.Chciałem skasować ale widocznie mi się nie udało.Przepraszam za zamieszanieWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
burgifan Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 1. Kamil an400 2. Roger 3. Bilety (jak puszczą mnie z pracy) 4. melmacie (jak w czwartek wróci) 5. Kantos ( jak zrobi prawko ) 6. burgifan (jak jakimś cudem nie pojadę na Motor-Show do Poznania) 7. ... No właśnie, czy w ogóle ktoś pamięta, że 05-08.04 odbywają się najwspanialsze targi w PL? http://www.motorshow.pl/pl/ Mnóstwo nowości, premier itd. W tym roku większość producentów postawiła na SUVy. Praktycznie każda szanująca się firma chce mieć w swojej ofercie SUVa. Nie można zapomnieć o naszym ulubionym temacie, czyli o motocyklach; jest duży salon motocyklowy wraz z akcesoriami, po prostu raj na ziemi Rozpoczęcie sezonu jest ostatnio w modzie i praktycznie co tydzień gdzie indziej, a takie targi tylko raz w roku.
Rogierro Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 7 godzin temu, burgifan napisał: No właśnie, czy w ogóle ktoś pamięta, że 05-08.04 odbywają się najwspanialsze targi w PL? http://www.motorshow.pl/pl/ Mnóstwo nowości, premier itd. W tym roku większość producentów postawiła na SUVy. Praktycznie każda szanująca się firma chce mieć w swojej ofercie SUVa. Nie można zapomnieć o naszym ulubionym temacie, czyli o motocyklach; jest duży salon motocyklowy wraz z akcesoriami, po prostu raj na ziemi Rozpoczęcie sezonu jest ostatnio w modzie i praktycznie co tydzień gdzie indziej, a takie targi tylko raz w roku. Ja pamiętam, nawet wrzucałem na forum pytanie czy ktoś się wybiera ale oprócz odzewu Robssona cisza. Podobnie jak ty jestem rozdarty pomiędzy targami a Barlinkiem. Ale jak na targi to tylko na moto, autem nie jadę.
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Temat targów chodzi mi po głowie od dłuższego czasu i planowałem wybrać się albo w czwartek na Press Day albo w piątek, ale na tę chwile nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bo komplikuje mi się sytuacja w pracy, a na dodatek zapowiedziała się siostra z rodziną, z wizytą weekendową czwartku wieczorem...Tak więc nie włączam się do tematu i nie próbuje umawiać, ponieważ marne szanse na wypad w tym roku, chyba że bardzo spontanicznie w czwartek...
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Jutro czwartek, czwarteczek, czwartunio, ktoś będzie?
romeo1971 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Jutro czwartek, czwarteczek, czwartunio, ktoś będzie? Ja w pracy na zajezdni ale na 200
Rekomendowane odpowiedzi