MISIEK Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 (dodano 03/05/2018: ze względu na zbyt małą ilość osób chętnych na koszulki, zamówienie przekładamy na termin późniejszy) Witajcie. Będę zamawiać dla siebie koszulki z dużym logiem Grupy Wielkopolskiej Burgmanii na plecach i małym na piersi. Np. taka z aukcji z Allegro. W tym temacie do wglądu historia pracy nad logiem Grupy Wielkopolskiej Burgmanii i jego ostateczny wygląd: >> KLIK << W tym temacie będę zbierać zamówienia dla osób chętnych na taką koszulkę. Tak by były gotowe na zlot Burgmanii. Przewidywany koszt w zależności od ilości zamówionych koszulek ok. 27 - 30zł. LISTA ZAMÓWIEŃ: Dwie wersje, kolor koszulki i kolor nadruku: - I WERSJA: Koszulka jasny niebieski (lazurowy) i biały nadruk: 1. MISIEK - rozmiar XL 2. - rozmiar L 3. robert1973 - rozmiar L - zapłacone 4. Dilbertw - rozmiar L - zapłacone 5. AREQ - rozmiar XXL - II WERSJA: Koszulka biała i niebieski nadruk: 1. MISIEK - rozmiar XL 2. Marek Gradomski - rozmiar M - zapłacone 3. Dilbertw - rozmiar L - zapłacone 4. 1912michał - rozmiar XXL Dodatkowa kolekcjonerska koszulka grafitowa ze srebrną naprasowanką: 1. robert1973 - rozmiar L - zapłacone
PINKI Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Pomyśle nad tym i dam znać - tylko kiedy chcesz je zamawiać
MISIEK Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Opublikowano 24 Marca 2018 Zamówienie gdzieś w połowie kwietnia...
Dilbertw Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Ja byłbym chętny na koszulkę )Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Marek Gradomski Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 jestem chętny na koszulkę wersja druga rozmiar M
MISIEK Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2018 No to rozpoczynam zapisy w pierwszym poście. Numer konta do wpłat i dokładną kwotę podam po zamknięciu listy w połowie kwietnia.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Witam czy osoby spoza regionu mogą też zamawiać ??
Dilbertw Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Mam problem bo nie widzę koszulek mam zablokowany dostęp , mimo to zamawiam L jeśli są 2 wzory to obie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MISIEK Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2018 13 godzin temu, Dilbertw napisał: Mam problem bo nie widzę koszulek mam zablokowany dostęp , mimo to zamawiam L jeśli są 2 wzory to obie Koszulki z aukcji np. 6482942204 na Alledrogo. Zamawiśmy tam okazjonalne koszulki na Szlachetną Paczkę. 15 godzin temu, robert1973 napisał: Witam czy osoby spoza regionu mogą też zamawiać ?? Mogą. Witaj Robercie. Rozumiem, że do celów kolekcjonerskich.,? Jaki wzór i rozmiar.?
Sympatycy robert1973 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2018 2 minuty temu, MISIEK napisał: Rozumiem, że do celów kolekcjonerskich Tak dokładnie Wersja I rozmiar L
Dilbertw Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 MISIEK Dzięki .)))))) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
1912michał Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Proszę o białą nadruk niebieski XL
MISIEK Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 22 godziny temu, 1912michał napisał: Proszę o białą nadruk niebieski XL Zgodnie z rozmową zmieniam na XXL Kto jeszcze chętny,? Czekam na zapisy do 15 kwietnia.
MISIEK Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Mam taki pomysł by na tyle koszulki było logo wielkopolskie a na przodzie małe logo ogólnopolskie Burgmanii. Temat na razie odstawiam na dalszy plan... mało osób chętnych na zamówienie, sam nie mam kasy i dodatkowo obecnie i tak mam co robić, ponieważ sam ogarniam organizację wycieczki do Opatowa przed XIV Zlotem Burgmanii. Osoby zaintetesowane proszone są śledzenie tego wątku. Być może wrócę jeszcze do tematu zamówień jeszcze przed lub tuż po weekendzie majowym...
MISIEK Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Osoby chętne na koszulkę proszę o wpłatę do końca kwietnia: 27 zł/szt na konto. (dodano 03/05/2018: ze względu na małą ilość osób chętnych na koszulki, zamówienie przekładamy na termin późniejszy)
Dilbertw Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Przelane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze AREQ Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Jezeli moge prosze o wariant 2 XXL nick z przodu AREQ kase przeleje zaraz odbiór na Burgmanii Pozdro
MISIEK Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2018 6 godzin temu, AREQ napisał: Jezeli moge prosze o wariant 2 XXL nick z przodu AREQ kase przeleje zaraz odbiór na Burgmanii Robię koszulki dla Grupy Wielkopolskiej z takim właśnie logo na plecach.! Dodano 22:30: Właśnie jeden z producentów koszulek z którym prowadzę rozmowy, poinformował mnie, że loga są źle przygotowane "wektorowo"... Wymagana jest dodatkowa obróbka w cenie 100 zł Hmm... Jeśli nie będę miał odpowiedniego pliku to albo zmienię sprzedawcę, albo zrezygnuję z zamówienia i przeleję wtedy zwrotnie wasze wpłaty... Na razie więc wstrzymajcie dalsze wpłaty.
MISIEK Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Dodano 25.04.2018, godz. 11:10: Witam ponownie. Jestem właśnie po rozmowach z wykonawcą koszulek. Jest. O.K. - dadzą radę je wykonać. Koszulki jednak nie będą miały nicków czy imion z przodu. Czekam na wpłaty i zapisy do końca kwietnia. Przypominam, że są to koszulki z logiem Grupy Wielkopolskiej. !
Sympatycy robert1973 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Kaska płynie do Ciebie Michale
MISIEK Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Opublikowano 3 Maja 2018 Witajcie. Przepraszam, ale ze względu na zbyt małe zainteresowanie koszulkami, zmuszony jestem przełożyć temat zamówień na późniejszy termin. Może w przyszłości uzbiera się więcej osób chętnych na koszulki, by móc zrealizować takie zamówienie. Przelewy zwrotne poszły do trzech osób które opłaciły zamówienia.
Dilbertw Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 a ja chciałbym pokazać co mi się udało zrobić:D taka jeszcze świeżutka nie wyprasowana co dopiero dostałem:))) ps nie było problemu z wydrukiem na koszulkę tego loga :)):D
Rekomendowane odpowiedzi