pilot Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Mam pytanie co do okresu wakacyjnego czy ktorys z Burgmaniaków wybiera sie w okresie wakacyjnym na wyjazd do okola alp lub ma w planach taki wyjazd albo byl na takim wyjezdzie i mogl by zaproponowac ciekawe miejsca. Odnośnik do komentarza
Gość scottie Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Nie ukrywam ze cos takiego mi sie marzyło odkad mam skuter ale w tym roku napewno z mojej strony nie do zrealizowania Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 uuuuuuuuuuuuuuuuuruszyłe? mój czuły punkt.Planuję wyjazd na kilka dni ale trwa to już 5lat,zawsze brakuje mi kilku dni urlopu .W tym roku może w lipcu ale czekam co wymy?l? moje dziewczyny Pomysł niegłupi i wart podtrzymania, co będzie zobaczymy pawel883 Odnośnik do komentarza
PaPaYoS Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Pomysł wspaniały ale z mojej strony nie do zrealizowania !OKK Pomarzyć piekna sprawa !NOT !w00t !OKK Odnośnik do komentarza
Gość Ekus Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Wspanialy pomysl ... z mojej strony do zrealizowania dopiero w przyszlym sezonie ... nie stety ... marzenia sa po to by je spelniac !OKK zycze powodzenia w realizacji ! Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 A ty sk?d wiedziałes o moich marzeniach. Chciałbym w tym roku przejechać przez Alpy (nie do końca do okoła) więc także jestem zainteresowany ciekawymi miejscami tam. Co z tego wyjdzie- czas pokaże. Odnośnik do komentarza
Vic Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ja jestem za, wystarczy tylko ustalic termin- (lipiec, sierpien) juz raz tam bylem Trasa od Sloweni do Monte Carlo,ale wracam bez zastanawiania sie dwa razy. Jest tylko maly problem- ja mieszkam w Rzymie. Ale wydaje mi sie ze wszystko mozna rozwiazac. Odnośnik do komentarza
Ssylwia Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 tia... Mieli?my w zeszłe wakacje pojechać... ale kto? nam plany pokrzyżował... Trasę mieli?my wytyczona tak żeby zdobyć wszystkie najwyższe przełęcze alpejskie. Może za 2 lata uda się co? wyk?binować... ech... Pozdrawiam… Odnośnik do komentarza
Krzyżówka Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Czesc tatusi tu towja córeczka-Krzyżówka. ja jestem za!! Odnośnik do komentarza
Wojtecki Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Propozycja bardzo fajna ale termin wakacje jest bardzo ogolny.W zeszlym roku prawie pojechalem w dolomity,mialem prawie wszystko dograne(termin rzeczy campingowe itd)niestety"pies uciekl,buda sie spalila,a nowy lancuch ktos ukradl.Jezeli mi sprawy zawodowe pozwola to chetnie pojade,po to sa marzenia aby je realizowac. Odnośnik do komentarza
Krzyżówka Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 jak sie czegos bardzo chce to wychodzi:0 trzeba byc optymist? Odnośnik do komentarza
Gość szkwiatkowski Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 jak przez alpy to polecam passo Val Gardena, miejscami zapominałem o oddychaniu jak jechałem tamtędy. Tre Cime też ciekawostaka, Misurina (tam ludzie zwoż? dzieci z całego ?wiata (podobno), które chorój? na astmę i podobno od tamtejszego klimatu zdrowiej? na stałe albo im się b.poprawia. wstukajcie te nazwy w google na grafice powinno być parę fotek. Mi się podobało. nastawiałem się na nic a tu niespodzianka. w wakacje pełno, pełno niemców i franców tam się przewija na motorach. taki raczej turystyczny bardzo szlak. Odnośnik do komentarza
Vic Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Val Gardena to Dolomiti ale masz racje warto zobaczyc Odnośnik do komentarza
Gość shrek Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witam, pomysł zacny, ciekawe jak z czasem do realizacji i długi wypad. pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Gość szkwiatkowski Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Val Gardena to Dolomiti ale masz racje warto zobaczyc Dolomiti dla włochów a dla niemców, austryjaków, franców to s? Alpy. przynajmniej tak mi się obiło o uszy. No ale nazwa nie jest aż tak ważna a s? to te same góry. Odnośnik do komentarza
pilot Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 W zwi?zku ze zmian? planów proponuję aby zorganizować taki rajd w przyszłym roku i wybrać się większ? ekip?. Mam nadzieję że znajd? się chętni do przył?czenia się do tej imprezy. Zapraszam wszystkich chętnych do uwag i pomysłów dotycz?cych trasy oraz miejsc które można by było odwiedzić. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi