Klubowicze arturas Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wojtku, troszke sie zgapiłem z 1 sierpnia. Czekalem do ostatniej chwili. Przepraszam.Z powodów związanych ze sprawami życiowymi musze zrezygnować ze spotkania. Żałuję ale nie można mieć wszystkiego.
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Dnia 2.08.2018 o 18:31, arturas napisał: Wojtku, troszke sie zgapiłem z 1 sierpnia. Czekalem do ostatniej chwili. Przepraszam. Z powodów związanych ze sprawami życiowymi musze zrezygnować ze spotkania. Żałuję ale nie można mieć wszystkiego. Artur, bardzo mi przykro, że nie będzie nam dane spotkać się we wrześniu na naszej Majówce, ale oczywiście rozumiem sytuacje losowe i życiowe... Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i będziemy w kontakcie ;-) Aktualizacje ostatnich wpłat do piątku naniesione. Wiem, że jest kilka przelewów w drodze - zostały one oznaczone wielokropkiem przy słowie ZAPŁACONE... Mam jeszcze pytanie do: morwa37, Drek i Asia, Forestq, Bućma i Croton - czy brak Waszych wpłat w podanym terminie oznacza rezygnację z udziału w Majówce...? Czy są jakieś inne powody opóźnienia w płatnościach...? Cieszę się bardzo bo już za niecałe siedem tygodni spotykamy się w Pogorzelicy :-) Do zobaczenia. P.S. A co z resztą naszych kolegów z Grupy Zachodniopomorskiej: bilety, Zosia, melmacie, Rzelu, qszysiek, kunisz, azjon, bodzio61, Joshua_77, KOT66, Marek62, grota10, Hektor... Nie macie ochoty czy możliwości na jedyne w tym roku, weekendowe, nasze wspólne spotkanie...?
kunisz Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Proszę o dopisanie do listy - kunisz - wariant 1 koszulka xl Przepraszam, ale dopiero teraz wyklarowało się wszystko i pozytywne zakończenie pozwoliło mi na uczestnictwo V-tej Majówce . Przelew - poniedziałek 1 minutę temu, kunisz napisał: Proszę o dopisanie do listy - kunisz - war 1 męska XL- pok Przepraszam, ale dopiero teraz wyklarowało się wszystko i pozytywne zakończenie pozwoliło mi na uczestnictwo V-tej Majówce . Przelew - poniedziałek war. 1 - męska XL - pok. 5 minut temu, kunisz napisał: Proszę o dopisanie do listy - kunisz - wariant 1 koszulka xl Przepraszam, ale dopiero teraz wyklarowało się wszystko i pozytywne zakończenie pozwoliło mi na uczestnictwo V-tej Majówce . Przelew - poniedział
Forestq Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Witam, przepraszam za opóźnienie ale praktycznie do dnia dzisiejszego nie wiedziałem czy będę miał w tych dniach urlop. Wszystko ok urlop przyznany, przelew wysłany. Jeżeli to jeszcze możliwe proszę o rezerwację pokoju 1-osobowego. Potwierdzam wariant 1 , koszulka rozmiar XL. Do zobaczenia.
PINKI Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 50 minut temu, Forestq napisał: Witam, przepraszam za opóźnienie ale praktycznie do dnia dzisiejszego nie wiedziałem czy będę miał w tych dniach urlop. Wszystko ok urlop przyznany, przelew wysłany. Jeżeli to jeszcze możliwe proszę o rezerwację pokoju 1-osobowego. Potwierdzam wariant 1 , koszulka rozmiar XL. Do zobaczenia. No i super Wielkopolska drużyna już prawie w komplecie. Jeszcze chwilunia i leeecimy
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Dnia 5.08.2018 o 18:04, PINKI napisał: No i super Wielkopolska drużyna już prawie w komplecie Jeszcze Drek i Guzol ......wpłacać talary qrde blade
PINKI Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 6 godzin temu, SzymonSeptic napisał: Jeszcze Drek i Guzol ......wpłacać talary qrde blade Chyba że nie macie to Wam pożyczymy na %
Sympatycy kris02 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Proponuję ogłosić zbiórkę makulatury na powyższy cel
Drek Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 4 godziny temu, PINKI napisał: Chyba że nie macie to Wam pożyczymy na % Ty masz zaległe składki. Kris zresztą też. Tam jest rrso takie, że hoho.
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Lista uczestników i wpłat - zaktualizowana. Posiadam informacje od kilku osobników, że kilka przelewów jest nadal w drodze - zostały one oznaczone wielokropkiem przy słowie ZAPŁACONE... Ponawiam pytanie do: morwa37, Bućma i Croton - czy brak Waszych wpłat oznacza rezygnację z udziału w Majówce...? A co z pozostałymi członkami GZ...??? Czekamy nadal na Wasze zgłoszenia...
darecki2059 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Wojtek na prośbę Hektora przelałem 500zł za wariant 1. Hektor ( Piotrek)+syn (Szymon) , pokój 2 osobowy, rozmiar koszulek M-ka i L-ka. Dziękuje i pozdrawiam.
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, darecki2059 napisał: Wojtek na prośbę Hektora przelałem 500zł za wariant 1. Hektor ( Piotrek)+syn (Szymon) , pokój 2 osobowy, rozmiar koszulek M-ka i L-ka. Dziękuje i pozdrawiam. Lista uzupełniona o kolejnych uczestników z GZ. Bardzo się cieszymy. Czekamy jeszcze na pozostałych zaspanych z Grupy Zachodniopomorskiej. Dnia 24.07.2018 o 12:14, SlawoyAMD napisał: Wojtku, przelew poleciał... Prosimy o jakąś dwójkę z przydziału, bo chrapię 6. SlawoyAMD - war. 1 - męska 7. Gosia - war. 1 - damska Sławku, podaj proszę rozmiary koszulek. Dnia 13.03.2018 o 18:25, ZYBEX napisał: Monika i ja chętnie dołączymy do majówki. Zybex, możesz podać rozmiary koszulek... Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Co do mojego przyjazdu dam odpowiedź do 3 września.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2018 19 godzin temu, Urbi napisał: Sławku, podaj proszę rozmiary koszulek. Slawoy - XL / Gosia damskie XL
darecki2059 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 32 minuty temu, SlawoyAMD napisał: Slawoy - XL / Gosia damskie XL Sławek raczej 2XL w tym XL możesz się czuć niekomfortowo. Ja wziąłem 2XL.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2018 2 minuty temu, darecki2059 napisał: Sławek raczej 2XL w tym XL możesz się czuć niekomfortowo. Ja wziąłem 2XL. Wciąż się mieszczę w XL
dziadzia Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 6 minut temu, darecki2059 napisał: Ja wziąłem 2XL. darecki2059 oczywiście słuszny rozmiar hi hi
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Dnia 12.08.2018 o 22:29, Urbi napisał: Zybex, możesz podać rozmiary koszulek... Z góry dziękuje i pozdrawiam. Monika - M Zybex -XL
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Tak, jak z Gośką rozmawiałeś, proszę o zmianę na dwie jedynki (jeśli to możliwe), bo ponoć chrapię Dopłata na miejscu...
GrzechoCnik Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Cześć, wiem już że za późno, ale czy mogę się jeszcze zgłosić? GrzechoCnik, XL męska, Wariant 1 - mogę spać gdzie jest wolne miejsce.
Sympatycy Urbi Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Cześć, wiem już że za późno, ale czy mogę się jeszcze zgłosić? GrzechoCnik, XL męska, Wariant 1 - mogę spać gdzie jest wolne miejsce. Możesz, rzutem na taśmę zostajesz podpisany do listy, którą zaktualizuje w niedzielę, po powrocie z urlopu. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze MAKI Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Wojtek czy ja też mógłbym się dopisać.? Burgi mnie przekonał nooo i tak jakoś bym chciał .Jak by co to od czwartku i z koszulką L męska Dnia 4.04.2018 o 21:35, Saper napisał: Nie widzę przeszkód na dołączenie, potrzebne tylko chęci. Jeśli będę dopisany do listy Majówki to chętnie bym też skorzystał z zwiedzania.
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2018 MAKI, dopisuję Cię do listy uczestników. Lista zaktualizowana. V Majówka zbliża się coraz większymi krokami... :-)
Rekomendowane odpowiedzi