Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Września 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Września 2018 Lista uczestników zaktualizowana chyba już po raz ostatni... Już za kilkanaście dni spotkamy się w Pogorzelicy. Do zobaczenia.
GrzechoCnik Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Urbi, dogadaliśmy się z Kowalem. Umieść nas proszę w pokoju 2-osobowym, jeśli jeszcze takowy masz do dyspozycji. Z góry obaj dziękujemy.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 5 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2018 Przepraszamy za zamieszanie ale udało nam się wygospodarować jeszcze jeden dzień urlopu wiec możemy przyjechać od czwartku - nocleg ze śniadaniem x2 - kolacja w czwartek z ciepłym daniem x2 kasa właśnie leci za dodatkowe opcje Strażak&Patrycja Dzięki i do zobaczenia
kowal Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Wojtku pozwoliłem sobie wykonać przelew 75 pln na konto czwartku i piątkowego śniadanka. Mam nadzieję, że nie jest zapóźno...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 6 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2018 Wojtku, dopłata za jedynki poszła...
Maska Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Urbi proszę o dorzucenie mnie do listy wg ustaleń. Dopłata za jedynke. Tak jak wspomniałem przyjazd późnym wieczorem w piątek. Dziękuję za dorzucenie pomimo zamkniętej już listy. Pozdrawiam Łukasz Maska, war 1, pokój 1os. Jeśli jest jeszcze opcja tshirtu to Męska M jeśli za późno to spoko... Wiem, że wbijam po ostatnim dzwonku
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 6 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2018 Godzinę temu, Maska napisał: proszę o dorzucenie mnie do listy Również się cieszę Łukasz
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Września 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Września 2018 Lista ostatecznie uaktualniona i definitywnie zamknięta. Niestety musimy już przystąpić do ostatecznych działań, bo już mamy terminy przekroczone. Pozdrawiam i do zobaczenia za dwa tygodnie.
Roman67 Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Rzutem na taśmę proszę o dopisanie do listy uczestników war. 2 (piątek-sobota) pok.2 os. koszulka L męska o ile nie za późno.
PINKI Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 5 godzin temu, roman67 napisał: Rzutem na taśmę proszę o dopisanie do listy uczestników war. 2 (piątek-sobota) pok.2 os. koszulka L męska o ile nie za późno. Mam nadzieję że nie !! Miło będzie się z Tobą spotkać w tak zacnym gronie. Trzymam i do zobaczenia
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Września 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Września 2018 OK. Lista uaktualniona. Ostatnie Wasze życzenia oraz ustalenia zostały zanotowane i zarezerwowane. Spokojnej nocy i do zobaczenia z Niektórymi już za 12 a z Innymi za 13 dni nad naszym Morzem Bałtyckim, w naszym Województwie Zachodniopomorskim, w Pogorzelicy, w Ośrodku BAŻYNA. Pozdrawiam
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Września 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Września 2018 Godzinę temu, kowal napisał: Ale od czwartku mogę być ? Oczywiście, zgodnie z życzeniem i dopłatą. Jest już stosowny dopisek na liście przy Twoim nicku.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 9 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2018 Dzięki za wyrozumiałość Pazdzioch+Jack przelew jutro.
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Września 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Września 2018 40 minut temu, pazdzioch napisał: Dzięki za wyrozumiałość Pazdzioch+Jack przelew jutro. Nie ma za co... ;-) Potrzebne dane kiedy przyjazd, rozmiary koszulek i rodzaj pokoju...
Klubowicze Jack Opublikowano 9 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2018 Dla mnie męska XXL. Pokój dwuosobowy: Pazdzioch i Jack. Termin przyjazdu podamy rano Dzięki! Edit: Pazdzioch koszulka L. Przyjazd Jack i Paździoch w czwartek wieczorkiem. Prosimy kolację czw. i śniadanko pt. Pazdzioch zrobi przelew za nas dwóch.
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Września 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Września 2018 Ostatnie aktualizacje na 10 dni przed rozpoczęciem spotkania wykonane. Przygotowania Majówki weszły w fazę ostatnią. Widzimy się za 10 dni. Do zobaczenia.
PINKI Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 9 minut temu, Urbi napisał: Przygotowania Majówki weszły w fazę ostatnią. Widzimy się za 10 dni. Wiadomo grupa Wielkopolska zwarta i gotowa. Do zobaczenia już tylko za 10 dni
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Września 2018 Administrator Opublikowano 12 Września 2018 Wszystko wskazuje na zbliżającą się bardzo przyjazną aurę i idealne temperatury w czasie naszego spotkania w Pogorzelicy Jeszcze tylko 7 dni
Sympatycy Urbi Opublikowano 13 Września 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Września 2018 Faktycznie, prognozy są bardzo dobre.Do zobaczenia za tydzień :-)Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
GrzechoCnik Opublikowano 14 Września 2018 Opublikowano 14 Września 2018 Urbi to załatw jeszcze żeby ta krzywa temperaturowa podniosła się o 2 stopnie na sobotę i niedzielę
bep Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 I w sobotę zakręć kran z wodą. Oby te kilka kropel przeszło na „wtorek”.Wysłane z iNokia 6210
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Września 2018 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Września 2018 A co ja Harry Potter jestem ;-) Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi