MISIEK Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Opublikowano 8 Maja 2018 Panowie - proszę nie zaśmiecać mi tu wątku jakimiś kanapami - to nie sklep meblowy - tym bardziej, że są zmiany w planie: >> KLIK <<
dziadzia Opublikowano 8 Maja 2018 Opublikowano 8 Maja 2018 Panie inżynierze producencie już się poprawiamy
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 8 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2018 5 godzin temu, MISIEK napisał: Panowie - proszę nie zaśmiecać mi tu wątku jakimiś kanapami Nie lotej prezes ,doceniłbyś poświęcenie kolegi ze Świnoujścia .......Pozatym wątek z kanapą dotyczy wyjazdu - bez niej bym nie pojechał Miejmy nadzieje że nie wprowadzisz następnych zmian w planie wyjazdu Czy mamy być czujni jak Rysie (Rysiak) ??
MISIEK Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Opublikowano 9 Maja 2018 6 godzin temu, SzymonSeptic napisał: Miejmy nadzieje że nie wprowadzisz następnych zmian w planie wyjazdu Czy mamy być czujni Nooo... Trza być czujnym.!
MISIEK Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Opublikowano 10 Maja 2018 Uhuuuu... huuu... Jeśli się sprawdzą (oby nie!) prognozy pogody to Tur Party albo odpłynie, albo odleci i odpłynie Notecią. Hmm... zabrakło miejsca na skali opadów... macie zamontowane odgromniki w skuterach wodnych.!? Trzeba śledzić sobotnią prognozę pogody.!
Kaktus Opublikowano 10 Maja 2018 Opublikowano 10 Maja 2018 Misiek nie bądź miętki , kondona założysz i będzie ok
MISIEK Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Opublikowano 11 Maja 2018 Prognoza nadal nie wygląda najlepiej. Oby pogoda dopisała, bo inaczej kicha... Od rana i tak będę w okolicach Czarnkowa i Obrzycka - w zależności od pogody albo skuterem, albo samochodem. Dam znać rano. W razie gdybym się nie wyrobił z czasem albo pogoda z rana mi przeszkodziła w wyjeździe skuterem, to macie gotowy plan wycieczki...
JER2Y Opublikowano 11 Maja 2018 Opublikowano 11 Maja 2018 Ponieważ mam do odbioru 4 opony do busa w Połajewie pod Czarnkowem, jadę zestawem samochód i skuter na przyczepie bo na skuter mi się nie zmieszczą. Tam się przesiądę na skuta i o 11:30 będę pod Pałacem Hochbergów.
MISIEK Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Opublikowano 11 Maja 2018 19 minut temu, JER2Y napisał: Ponieważ mam do odbioru 4 opony do busa w Połajewie pod Czarnkowem, Hee... To będziemy blisko siebie. Może jednak razem się uda gdzieś spotkać i polecieć razem z grupą.? Ale... to już do ustalenia jutro rano ...
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 11 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2018 Z Maciejem będziemy na Was czekać w Napachaniu droga na Szamotuły przy barze Kresowa-pewnie koło 10:30 tam będziecie jechać.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 11 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2018 Do mnie niestety nie dotarła kanapa leży na sortowni w WER Komorniki i jest w paczkach jeszcze nie posortowanych Jutro rano spróbuję jeszcze na ostatnią chwilę do nich uderzyć czy znalezli ale licho to widzę ....Poczta P..... Ech....Żarty.....
MISIEK Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Opublikowano 11 Maja 2018 Czekam do rana na decyzję czy pojadę samochodem czy skuterem. A to dzisiejsza fota z trójmiasta (źródło: interia.pl) Weźcie ze sobą parasole, wodery i dmuchane rękawki... Heee...
Kaktus Opublikowano 11 Maja 2018 Opublikowano 11 Maja 2018 Ja się nie boje mi skutera napewno nie zaleje
JER2Y Opublikowano 11 Maja 2018 Opublikowano 11 Maja 2018 O 10:30 będę już w Połajewie. Będę czekał na Was na Zamku w Goraju, chyba że go olejecie, to się nie doczekam. Wg planu ten punkt jest o 11:30, ja powinienem być tam wcześniej.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 12 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2018 Jurek będę w kontakcie telefonicznym z Tobą.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 12 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2018 Jest SMS od kierownika zmiany .....przesyłka do odbioru...ale ogien.Lecę na centrum sortowania odebrać ,montaż i jadę ; )
MISIEK Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Opublikowano 12 Maja 2018 9 godzin temu, Kaktus napisał: Ja się nie boje mi skutera napewno nie zaleje Grunt to pozytywne nastawienie... 30 minut temu, SzymonSeptic napisał: Jest SMS od kierownika zmiany .....przesyłka do odbioru...ale ogien.Lecę na centrum sortowania odebrać ,montaż i jadę ; ) Tylko leć nisko, jest jeszcze trochę czasu to zdążysz. Ja za chwilę już wyjeżdżam . Mogą wystąpić opady konwekcyjne - takie to przeżyjemy, ale pod koniec dnia burze - najwyżej nie zostanę długo na Tur Party i myknę szybko do domku. Spotkamy się w Obrzycku, hmm... albo w Lubaszu zaraz za przejazdem kolejowym po prawej stronie na parkingu. Dam znać na forum lub zadzwonię (jeśli uda mi się do kogoś z Was dodzwonić) 9 godzin temu, JER2Y napisał: O 10:30 będę już w Połajewie Może polecimy z Połajewa razem.? I poczekamy na wszystkich w Lubaszu.?
1912michał Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 Siła wyższa ja odpadam nie mogę z Wami się pokulać. Liczę na foto relację
MISIEK Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Opublikowano 12 Maja 2018 CZEKAMY W LUBASZU ZA TORAMI NA PARKINGU PO PRAWEJ Pod marketem MILA
dziadzia Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 Chociaż nie mogłem pokulać z wami to pięknie dziękuję za odwiedzinki, Chi chi jak się sprzedało sprzęta to trzeba 4oo jeździć, nawet nasz kaktusik pokulał ale autkiem
MISIEK Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Opublikowano 12 Maja 2018 Już w domku od jakiś dwóch kwadransów. Jedną deszczową chmurkę przeczekałem przef Poznaniem pod wiatą myjni, przed drugą chmurą z burzą na szczęście zdążyłem... Hmm... Prognozy pogody się sprawdziły... Dziękuję za fajne spotkanie i wycieczkę.! Wieczorem wkleję kilka fotek z mojego smartfona. Do zobaczenia teraz to chyba już na... Burgmanii.!
JER2Y Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 Ja też w domku a tam, na dzień dobry, niespodzianka, zapadł się pozbruk na wjeździe. Już kilka dni wcześniej widziałem że jest w tym miejscu lekko ugięty. Wygoniłem Silverka z przyczepki, szybki kurs po piasek i cement i dziury już nie ma, ale wymyło tyle piachu że w tej dziurze bym się chyba schował. Weszło prawie 600 kg.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 12 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2018 Dzięki za miły dzień.
Forestq Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 Dziękuję za miłe spotkanie i wycieczkę z małymi przygodami off-road. Do zobaczenia na kolejnym wypadzie.
Rekomendowane odpowiedzi