Marek Gradomski Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 czy można się przyłączyć pod Mc Donald na 10.45 ?
MISIEK Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 8 minut temu, Marek Gradomski napisał: czy można się przyłączyć pod Mc Donald na 10.45 ? Nie trzeba się pytać. Miło będzie się poznać.!
Tomjoz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Jeśli pogoda zagra to jadę. Tylko mam dylemat czym. Virażką albo Donkiem
MISIEK Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Teraz, Tomjoz napisał: Virażką albo Donkiem Odpowiedź brzmi: maxiskuterem 1
Majeranek Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 16 godzin temu, MISIEK napisał: Spotkajmy się na stacji paliw Rondo Śródka ok. 9:30. (o godz. 9:00 wyjadę spod INEA stadionu - jak ktoś chętny). ja będę stadion 9.00.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Przypominam ze w międzyczasie urywamy się z parady po czym znow spotykamy sie na.mcdonalds i Drek zabiera nas na przepysznego grilla w okolice Bydgoszczy ....
MISIEK Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dnia 4.04.2018 o 21:20, SzymonSeptic napisał: urywamy się z parady (...) na przepysznego grilla w okolice Bydgoszczy Okolice Bydgoszczy odpuszczam - dla mnie jednak jeszcze za daleko, ze względu na kiepski stan zdrowia moich uszu. Ale do Gniezna nadal planuję wyjazd zgodnie z przedstawionym wcześniej planem. Wyjazd spod stadionu o 9:00. Też się zastanawiam, czy parady nie opuszczę już na flankach Gniezna, po czym rzucę okiem na miejsce gdzie mieszkałem, odwiedzę jeszcze stację wąskotorówki i być może wpadnę do knajpki w której byliśmy w zeszłym roku. Powrót przewiduję drogami lokalnymi (Owieczki, Sławno, Wronczyn, Kowalskie, Kicin, Czerwonak, Biedrusko) w tempie wyjątkowo lajtowym.
Sympatycy kris02 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2018 O 9.30 jestem na rondzie śródka.
Rysiak Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Niedzielny wjazd na rozpoczęcie sezonu w Gnieźnie zaliczamy do udanych.
Siwy Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Rzeczywiście udany ! Nawet pod względem gastronomicznym...
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Rychu zdjęcia super !! Fajnie ,że taka frekwencja dopisała ......Dzięki wszystkim za miłe towarzycho P.S. Wrzaskun oby Cię Zołądek nap..ał caałą noc przez tego szwajcara
Sympatycy kris02 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Super wyjazd, super pogoda, super towarzystwo, wszystko super
Maska Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 To i ja dorzucę skromną, amatorską produkcję
Dilbertw Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Rewelacyjny klimat i Video tez całkiem profesjonalnie zrobione!:))) Maska proponuje wrzucić takie podkład muzyczny:DDD zaznaczam muzyczny :DDD
PINKI Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Brawo Łukasz miło popatrzeć na to jeszcze raz.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Teeej Maska Spielberg przy Tobie to zwykły uczeń BRAWO !!!!
dr.big Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Tak na marginesie ... Kanciak na rejestracjach z Plauen...
Rysiak Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Filmik rewelacja, teraz z każdego wyjazdu poprosimy taką filmową relację.
Rekomendowane odpowiedzi