michu Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Siemanko Wszystkim w Nowym Roku :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
antek771 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Najlepszego na nowy rok . Niedawno śmiganie na nartach , a za chwilę na komarach .
krzysurban Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Hej. Oj cisza i cisza... Czy ktoś planuje iść na sanki?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zima panie zima śnieg sypie i jest zimno. Tylko Mały zadowolony.
szamot Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Mały to narty pucuje na pewno i słoików z kasiora szuka po ogrodzie z wykrywaczem bo mu zasypało
Bobas Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 A ja dziś z Siemikiem kawusię w Malborku chlapnałem. Miło było po długim czasie pogadać. Przed chwilą obejrzałem relację z wyprawy do Rosji. Przesłał mi ją koleś, który kupił ode mnie BM-kę. Zajebiście było, a sprzęt nawet nie zajęczał. Zrobili 15 000 km. Coś pięknego !!! Mam nadzieję, że za jakiś czas też będę mógł brać udział w takich podróżach. Wy też mielibyście ochotę, czy przeszło Wam już jeżdżenie zupełnie ?
michu Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 Siemka. Jaka tu cisza ;-) posneli Wszyscy czy jak? :-) Myślałem że tylko miski śpią na zimę ;-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
szamot Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Dnia 24.01.2018 o 22:55, Bobas napisał: A ja dziś z Siemikiem kawusię w Malborku chlapnałem. Miło było po długim czasie pogadać. Przed chwilą obejrzałem relację z wyprawy do Rosji. Przesłał mi ją koleś, który kupił ode mnie BM-kę. Zajebiście było, a sprzęt nawet nie zajęczał. Zrobili 15 000 km. Coś pięknego !!! Mam nadzieję, że za jakiś czas też będę mógł brać udział w takich podróżach. Wy też mielibyście ochotę, czy przeszło Wam już jeżdżenie zupełnie ? Widzisz Bobas jakiego porządnego sprzęta się pozbyłeś. Też mam taką nadzieję,trzeba tylko sprzęt odpowiedni nabyć. To kiedy,bo gdzie to już bez znaczenia
Bobas Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Nie spać, pisać !!! To prawda, że GS to fajoski sprzęt. Tomi, czy jak znajdę coś fajnego to będziesz w stanie ściągnąć to coś swoim busikiem ? Pytam, bo wiem, że masz teraz dużo obowiązków. No, ale może damy radę zreanimować akcję GARAŻ Chodzi mi po głowie jakiś wyjazd na ok. 7 dni. Na dłużej tradycyjnie nie mogę jechać. Na pewno chciałbym jechać i jechać i jechać......... Nawet opcja namiotowa ma swój niewątpliwy urok. Wszyscy są na kupie jak za starych dobrych czasów. Muszę tylko nabyć tego sprzęta. Nie wiem, czy jest coś takiego czego szukam. Ma to być skuter/ motocykl niezbyt drogi z symbolicznym przebiegiem i w idealnym oryginalnym stanie. Czasem mogą minąć lata zanim znajdę takie cacko.
szamot Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Nie ma problema,dzwonisz wsiadamy,jedziemy przywozimy i chrzcimy Taki pomysł na wyjazd mi pasi jechać,jechać jechać
krzys-68 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Nie spać,zwiedzać trzeba. Klucze gęsi od rana juz lecą na wschód czyli wiosna....
Rekomendowane odpowiedzi