Klubowicze MarP Opublikowano 9 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2018 52 minuty temu, Ewa B-B napisał: Super to i nas proszę wpisać na listę OK - wpisano
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2018 Tak sobie pomyślałem, że jak terminy się zgodzą to może zrobimy jakieś fajne spotkanie Śląsko-Mazowieckie w tym Kazimierzu ? Fajnie by było, a może i Łódzkie by się też wybrało ? Obserwuję temat.Pozdrawiam Piootr
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2018 Bardzo fajny pomysł Piootrze
GadekW Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dnia 7.01.2018 o 12:34, MarP napisał: Czyli powoli zaczynam tworzyć listę chętnych Proszę o dopisanie na listę... Ja I Kacha
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Stycznia 2018 Administrator Opublikowano 9 Stycznia 2018 Bardzo dobry pomysł na czerwcowe spotkanie regionów w Kazimierzu. Na Burgmanii dogramy szczegóły
Klubowicze MarP Opublikowano 9 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2018 55 minut temu, GadekW napisał: Proszę o dopisanie na listę... Ja I Kacha OK 51 minut temu, MariuszBurgi napisał: Na Burgmanii dogramy szczegóły OK
Klubowicze ziga Opublikowano 9 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2018 MarP - Proszę o dopisanie do wstępnej listy Roman i Beata
Wiiz Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 MarP czy liczba uczestników jest ograniczona?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2018 11 godzin temu, Ewa B-B napisał: Przy wycieczkach weekendowych proponuję zakładać osobny temat związany z daną wycieczką, co, gdzie, kto - bo za chwilę się tu zrobi bałagan. ..... a i w sumie na niedzielne też zróbmy oddzielny temat na konkretny wyjazd - skąd, kto, TU SKŁADAJMY TYLKO PROPOZYCJE Ale trzymajmy się jakichś zasad. Marek załóż osobny temat bo jak widać już jest chaos.
Klubowicze MarP Opublikowano 9 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2018 36 minut temu, ziga napisał: Proszę o dopisanie do wstępnej listy Roman i Beata OK 33 minuty temu, Wiiz napisał: MarP czy liczba uczestników jest ograniczona? Na pewno tak, nie wiem jednak jeszcze do ilu miejsc - czekam na info z ”hotelu". 28 minut temu, arturo-bb napisał: Marek załóż osobny temat bo jak widać już jest chaos. OK. Temat założę jednak dopiero po otrzymaniu konkretnych informacji o miejscach noclegowych i warunkach rezerwacji. Proszę o powstrzymanie się od wpisów dotyczących Kazimierza D. w tym wątku.
Valdek_Tychy Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Wobec tego,że zmieniły mi się trochę plany urlopowe (termin) zmuszony jestem przełożyć wyjazd na czeskie winkle z 8 lipca na termin wcześniejszy np.20 maja dlatego proszę o uwzględnienie zmiany w terminarzu na początku tematu
Sympatycy robert1973 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Niestety z powodów niezależnych ode mnie jestem zmuszony "odpuścić" tegoroczny zlot :/ ale..jeśli ma Ktoś ochotę...naprawdę fajna impreza
Klubowicze AREQ Opublikowano 5 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2018 siema ktoś ma jakiś plan jutro ( niedziela ) pośmigać gdzieś ? byłbym chętny zabrać sie gdziekolwiek bo mnie nosi
Szakal9992 Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Witam Ktoś jutro ma ochotę wyskoczyć na Słowację?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2018 W soboty kicha z czasem. Za to w Niedzielę jest wyjazd.
Szakal9992 Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 10 godzin temu, arturo-bb napisał: W soboty kicha z czasem. Za to w Niedzielę jest wyjazd. U mnie w niedzielę lipa z czasem.
Rekomendowane odpowiedzi