pawulon Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 1 godzinę temu, MariuszBurgi napisał: No jak mu te nogi "nie uciekajo" !? A zewnętrzna nóżka w powietrzu driftuje bo nie ma się do czego przytulić. Nie dla mnie takie coś
tomekmajesty Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Cóż na Vespie GTS wożę więcej Kiedyś nawet 2 metrowe drzewko z agrocentrum przywiozłemA w zakrętach składa się superPo prostu metalowe samonośne nadwozie robi swojeWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Trybus Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Ze składaniem się nie ma problemu. Po prostu trzeba zmienić przyzwyczajenia. Też na początku brakowało mi zbiornika paliwa który można przytulić nogami......
marek_m Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Honda produce their one millionth SH scooter ! Gdyby tylko wiedzieli co to za badziew
pawulon Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 29 minut temu, marek_m napisał: Honda produce their one millionth SH scooter ! Gdyby tylko wiedzieli co to za badziew Nie znajom się te Azjaty panie i tyle...
marek_m Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Piszesz o tych Azjatach z regionu Abruzzo
tomekmajesty Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Fakt że Honda Italy SH300 jest fajnaJeździłem nią i rzeczywiście jest Ok Także Kymco People super się jeździ Nie mają co prawda estymy i historii VespyAle są bardzo fajneWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marek_m Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Jeździ i ma się coraz lepiej. Polecam lekturę sprawozdań finansowych Grupy Piaggio.
Lincoln Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Dnia 21 listopada 2018 o 09:48, MariuszBurgi napisał: Wychodzi, że setki tysięcy Włochów są totalnym bezguściem. A co ja na to poradze. Widocznie sa bezgusciem. Ten skuter jest brzydki, a to ze Wlosi go kupuja nie czyni go ladnym.
tomekmajesty Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 O gustach się nie dyskutujeJednym się ta włoska Honda podoba innym nieAle myśle że pragmatyzm i cena robią swoje A dla tych Włochów co mają pieniądze i fantazję jest Tmax i VespaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pawelecm Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Wygląd Big wheel to kwestia gustu i rozumiem, że nie każdemu musi się to podobać, jednak historie o karkołomnej jeździe w zakrętach to już czysta by-zy-du-ra. Duże koła i twardy zawias dają mnóstwo frajdy w zakrętach (mówię o Peoplu ale sh też ponoć pięknie się składa). Dość wysoki środek ciężkości może lekko przeszkadzać na parkingu, ale po przyzwyczajeniu się do specyfiki takiego sprzętu można łykać winkle jak na motocyklu, aż do przytarcia stopką. O korkach chyba nie muszę pisać, że im większe tym lepsza radocha z jazdy takimi sprzętami. Jedyne, co trzeba zaznaczyć, to że w trasę są inne, wygodniejsze skutery, choć do 100km mój tyłek nie protestuje.
tomekmajesty Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Winkle to także umiejętności kierowcy oraz oczywiście wyczucie sprzętuKiedyś jechałem na siódemce za kilkoma gości na motocyklach ale szybko ich wyprzedziłem bo w zakręty wchodzili jak przedszkolaki A Vespa mimo zbyt dużej masy na tylnim kole daje radę używając przeciwskrętuI ... zostali w tyleA Honda SH to fajny sprzęt i taka jest prawdaChociaż jako zwolennik heritage i vintage wolałbym CubWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Trybus Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Pewnie, że fajny sprzęt. Odkąd w czerwcu kupiłem ją od Ojca Dyrektora to do tej pory uśmiech z twarzy mi nie schodzi... Sama radość z jazdy
pawelecm Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Vespa to osobny temat w rodzinie skuterów, małe koła, ale wahacz z przodu i samonośne zawieszenie.....Muszę kiedyś spróbować Jeszcze co do big wheel, to każda konstrukcja jest inna, wcześniej jeździłem agility city i mimo podobieństwa do peopla, środek ciężkości był ulokowany bardziej z tyłu i niżej, zakręty pokonywałem trochę inną techniką niż później peoplem. Elementem wspólnym było twarde zawieszenie i duże koła, a co za tym idzie duża stabilność podczas wszelakich nierówności na zakrętach. Nawet najechanie na szyszkę w złożeniu nie wybijało znacząco skutera z obranego toru. Moim zdaniem oprócz zalet czysto praktycznych największą zaletą big wheel jest właśnie big wheel Jeszcze wcześniej jeździłem skuterem niewiele mniejszym od agility city i troszkę lżejszym, ale na kołach 12 cali. Inny świat...
tomekmajesty Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Miałem przez 3 lata Kymco People One 125Fajny lekki skuter, wjechał wszędzie nawet w lekki terenWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Administrator Opublikowano 15 Marca 2019 Informacyjnie: Nowa Honda SH 300 MY2019 wkracza na salony. Od 6 kwietnia będzie dostępna u dealerów w całym kraju ?
Trybus Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 Hmmmmmm.. muszę spróbować czy jest jakaś różnica w porównaniu z moją.... ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Administrator Opublikowano 18 Marca 2019 @Trybus, będzie w tym roku test SH 300 MY2019 i z pewnością odniosę się w nim do różnic względem poprzednich generacji.
Trybus Opublikowano 18 Marca 2019 Opublikowano 18 Marca 2019 Super. Bo nie ukrywam, że kusi mnie ta nowa ....?
Rekomendowane odpowiedzi