Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2017 No Św. Mikołaju !!! co jest ??? grzeczna byłam cały rok ( nie tylko ja ) a zawsze 6 grudnia przynosiłeś mi/Nam prezent w formie informacji o Burgmanii !!! 6 grudnia powoli mija !!!! Mikołaju !!!! pobudka !!!! obiecuję być grzeczną kolejny rok
Klubowicze Jordan Opublikowano 6 Grudnia 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2017 Może być Dziadek Mróz, Elfy i inne stworki byleby tylko przyniosły informacje o Burgmanii 2018. My też odświeżamy stronę już od północy.A Karo-Linka zaglądała nawet o 4 nad ranem podczas karmienia
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2017 3 minuty temu, Jordan napisał: Karo-Linka zaglądała nawet o 4 nad ranem podczas karmienia No tak stresować Matkę karmiącą !!! Św. Mikołaju !!! tak się nie godzi
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Grudnia 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2017 Chyba Mikołaj nad tym mocno pracuje bo jakąś małą zajawkę kilka godzin temu widziałem
marycha Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Dokładnie, coś byłoWidać jakieś chochliki nam tu grasują Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy irasko Opublikowano 6 Grudnia 2017 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2017 ...wpis jest...tylko link nie działa...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Grudnia 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2017 Pewnie nie będzie. Mariusz już ma nas dość i się zbiesił
Saper Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Cholera, wychodzi na to, że byłem niegrzeczny. Nie będzie prezentu?
Sympatycy robert1973 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2017 51 minut temu, arturo-bb napisał: Pewnie nie będzie. myślę że mamy lekki poślizg i Zlot będzie
Dadzia POLICE Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ja spałam tylko 5 godzin czyhając na wieści! Nie przystoi tak znęcać się nad Babcią Dadzią!
Volvo Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Dajcie spokój przecież cały czas pada jak wyjdzie słońce to Mariusz napisze co gdzie i kiedy.
pawelneos Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 No to poczekamy !!!! Ale fajnie by było gdyby to była jakaś nowa niespodzianka :-)
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Administrator Opublikowano 6 Grudnia 2017 4 godziny temu, Joasia70 napisał: obiecuję być grzeczną kolejny rok Wbrew obiegowej opinii Mikołaj woli niegrzeczne 4 godziny temu, arturo-bb napisał: Mariusz już ma nas dość Artur, nie wierz plotkom 2 godziny temu, Dadzia POLICE napisał: Nie przystoi tak znęcać się nad Babcią Dadzią! Nadal 6 grudnia, damy radę Babciu Dadziu
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2017 Dziękuję Św. Mikołaju 8 godzin temu, MariuszBurgi napisał: Wbrew obiegowej opinii Mikołaj woli niegrzeczne To się da załatwić
Rekomendowane odpowiedzi