Jarka700 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Witam w dziale "Galeria" nie moge zamiescic zdjec, bo jak zrozumialem niemam 50 postow.Jestem z Wilna, to jest moj pierwszy skuter, wczesniej smigalem 50cm kilka razy i zlapalem bakcyla :-) Prawo jazdy otrzymalem w lipcu tego roku, wiec duzo nie pojezdzilem w tym sezonie, ale kilka tysiecy zrobilem.Model skutera wybralem po przeczytaniu tego forum :-) W zimie planuje pomalowac i wszystko sprawdzic zeby na wiosne cieszyc sie jazda, tzn.wymienic wszystkie filtry i plyny, przednia opone, no i inne jakies rzeczy.Mam cieply garaz, jestem mechanikiem hobbysta, wiec wszystkie prace bede wykonywal sam :-) 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2017 Witaj na Forum. Zadowolenia z maszyny i do zobaczenia na szlaku .
1912michał Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Witaj, Honda odwdzięczy się włożoną w nią pracą. Kolor zmieniasz czy zostawiasz srebrną?
Klubowicze Piootr Opublikowano 12 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2017 Witaj na forum. Fajnie będzie mieć burgmaniaka na Ukrainie. Może w końcu się wybiorę do Wilna ? Niech Honda wozi bezpiecznie i ku zadowoleniu kierownika
Klubowicze MAKI Opublikowano 12 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2017 30 minut temu, Piootr napisał: Witaj na forum. Fajnie będzie mieć burgmaniaka na Ukrainie. Może w końcu się wybiorę do Wilna ? Witaj Kolego Pozdrawiam z Mazur. Do Wilna (na Litwie ) mam 260 km. jak coś to kontakt z grupą W-M lub G-P . Kolega Piootr pewnie się pomylił z tą Ukrainą choć też ciekawy kraj.
Klubowicze pgizi Opublikowano 13 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2017 Witaj! Zawsze jednego śladu na drodze życzę i niech móc CVT będzie z Tobą Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 13 Listopada 2017 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2017 Zachodniopomorskie wita i pozdrawia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2017 witaj i zadowolenia ze śmigania Hondą
jankes Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 Witaj. Honda to bardzo dobry wybór. Pozdrawiam
jarro2000 Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 Witaj kolego. Witamy na forum i w gronie posiadaczy Hondy. Pozdrowienia z Malborka.
Klubowicze DaniL Opublikowano 13 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2017 Witamy z Warszawy sąsiada zza miedzy
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Listopada 2017 Administrator Opublikowano 13 Listopada 2017 Powitać na naszym forum kolegę z LT Ps. Twój język polski jest bardzo dobry
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2017 Kolega Piootr pewnie się pomylił z tą Ukrainą choć też ciekawy kraj. Jak to mówią „Nie pij Piotrek”, oczywiście Litwa. Tam tez nie byłem i muszę nadrobić.Pozdrawiam Piootr
Jarka700 Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 dzieki za mile powitanie Kolor bede zmienial, jak dla mnie jest nudny taki srebrzysty mam farby od samochodu, bedzie cos w kolorze "morskiej fali"...czy jak tam to sie nazywa Jestem Polakiem, i mam rodzine w roznych miastach Polski :-) moje stare marzenie jest na dwoch kolkach zwiedzic Czestochowe, Oswiecim, Poludnie Polski, czytalem o szlaku takim zamkowym......Bylem kiedys w Krakowie...piekne miasto a do Wilna chetnie zapraszam, jedne z najpiekniejszych i najwiekszych starowek w Europie :-) no i oczywiscie Ostra Brama jak dla mnie :)))) Mieszkam obok Wilna, w pieknej miejscowosci obok letniej rezydencji marszalka Pilsudskiego na namioty mam miejsc wystarczajaco :-))))))
Lucjan73 Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Jarka a jak tam u Was wygląda temat zlotów, spotkań maxiskuterowych ? Macie jakiś klub ?
Rzelu Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Pozdrowienia ze Szczecina. SW widzę jeszcze z oryginalną szybą, nie wieje? No i rocznik skutera chyba nie ten
Conan Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 Witaj. No i zadowolenia z "zacnej" Jak będziesz chciał zwiedzać południe to daj wcześniej znać, chętnie dotrzymał towarzystwa na moim silverze. Pozdrawiam.
Jarka700 Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 Nie mamy takich klubow, wylacznie motocyklowe.Jest kilka skuterowych, ale tam mlodziez na 50-kach.U nas wogole jest bardzo malo maxi Co do szyby to nie mam porownania, czy wieje czy nie....no wieje :D a dlaczego rocznik nie ten ? Conan, jak bede sie wybieral to oczywiscie dam znac na forum
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2017 1 godzinę temu, Jarka700 napisał: a dlaczego rocznik nie ten ? Bo rocznik skutera = data produkcji a nie twoja data urodzenia.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Listopada 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Listopada 2017 1 godzinę temu, arturo-bb napisał: Bo rocznik skutera = data produkcji a nie twoja data urodzenia. Arturo-bb zapomniał dodać że w stopce z opisem Również witam kolegę. No cóż nikt nie jest doskonały, niektórzy jeżdżą na Hondzie
Jarka700 Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 Juz zmienilem, bo nie bardzo od razu zrozumialem :-))))
hynix Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 to do kompletu brakuje uzupełnić pozycję " maxiskuter " pozdrawiam
dywelj Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Powitać z Bydgoszczy, a na fotkach widzę Troki. Też tam w tym roku byłem. Wilno super miasto. Pozdrawiam
Sympatycy irasko Opublikowano 16 Listopada 2017 Sympatycy Opublikowano 16 Listopada 2017 Witaj na forum.
Rekomendowane odpowiedzi