Klubowicze Piootr Opublikowano 7 Listopada 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Z pewnością wielu z nas wie z popularnego portalu społecznościowego, że 11 listopada odbędzie się tradycyjna motoparada. Pozwalam sobie przytoczyć informacje ze strony organizatorów i oczywiście postawić kluczowe pytanie - jedziemy ? Jeśli tak, to prosił bym osoby, które już uczestniczyły w poprzednich edycjach zaproponowały optymalny dla nas punkt zbiórki i godzinę. "W Dzień Niepodległości obchodzonych jest wiele uroczystości, a pamięć o naszej historii jest przedstawiana w rozmaity sposób. My zapraszamy Was na MotoParadę Niepodległości! MotoParada Niepodległości to ryk silników i dźwięk łopoczących na wietrze flag, które będzie słychać już z daleka. Zaczynamy z Sulejówka, by po złożeniu kwiatów pod pomnikiem marszałka Józefa Piłsudskiego ruszyć w stronę Warszawy. Koniec trasy parady planujemy na wysokosci ul Pory w Warszawie. Niezależnie od warunków pogodowych, pokażmy, że zachowanie pamięci i pokazanie, że pamiętamy o losach naszego kraju oraz ludziach, którzy oddali życie za wolność, którą dziś możemy się cieszyć jest najważniejsza. Do zobaczenia!" Odnośnik do komentarza
Klubowicze DaniL Opublikowano 8 Listopada 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Hej, Nie ma info o której rusza parada, ale na fb jako godziny wydarzenia są podane 13:00 - 16:00. Proponuję się spotkać o 12:00 i ruszyć o 12:15 z tego samego miejsca co w latach ubiegłych czyli ze stacji Shell, ul. Ostrobramska 75. Mam nadzieję że pogoda będzie znośna. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Jak nie będzie padało z nieba to jestem, może jakaś opaska biało-czerwona się znajdzie ? Arturas, a będą w tym roku okolicznościowe naklejki Burgmanii ?Pozdrawiam Piootr Odnośnik do komentarza
marcyś Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Jak nie będzie padało z nieba to jestem, może jakaś opaska biało-czerwona się znajdzie ? Arturas, a będą w tym roku okolicznościowe naklejki Burgmanii ?Pozdrawiam Piootr I ja się melduje . Oby nie padało Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Listopada 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Postaram się być.50/50.Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Listopada 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Postaram się również być 50/50. Różne okoliczności to u mnie pokażą a naklejki burgmanijne Piootr te z Marszałkiem jeszcze grzecznie czekają. Odnośnik do komentarza
Klubowicze DaniL Opublikowano 9 Listopada 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Jakoś wcześniej (poprzednie lata) więcej nas było chętnych i uczestników.Zeszłoroczna przerwa w organizacji MotoParady chyba wybiła nas z rytmu, to teraz deklaracje udziału jakieś tak marne i niepewne Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Listopada 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 o.k. 70/30 - zawstydziłeś mnie Odnośnik do komentarza
Klubowicze DaniL Opublikowano 10 Listopada 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Z FB Fundacji Jednym Śladem: Godz. 13.30-14.00 formowanie kolumny do przejazdu, Godz. 14.00 Złożenie wiązanki kwiatów pod pomnikiem Marszałka Józefa Piłsudskiego wraz z Burmistrzem miasta Sulejówek, Godz. 14.15-14.30 rusza kolumna i skręca w lewo w ul. Piłsudskiego (droga nr 638) w stronę drogi nr 2 w kierunku Warszawy. Godz. 14.45 Delegacja składa wiązankę kwiatów pod pomnikiem Marszałka Józefa Piłsudskiego przy Belwederze (nie zatrzymujemy kolumny, parada cały czas jedzie), Godz. 15.30-16.00 Koniec przejazdu przy ul. Pory (parkingi przynależne do toru Stegny). Odnośnik do komentarza
Sympatycy Jaco Opublikowano 10 Listopada 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Jak będzie bez deszczu, to jestem obecny. Odnośnik do komentarza
Dunaj Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Godzinę temu, Jaco napisał: Jak będzie bez deszczu, to jestem obecny. Dobrze Jacuś prawisz.Mądrego to i warto posłuchać.Tak więc zależnie od aury, też planuję być, zwłaszcza że końcówka parady zaplanowana jest rzut beretem od domu. Odnośnik do komentarza
marcyś Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Patrzę na pogodę i jestem pełen nadziei Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Jestem "sprawcą" tego tematu, ale będę tylko jak będzie bezdeszczowo. A gdzie jest Szaman ...? Andrzej, PIN-ek ? Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Będzie git przecież mam zamiar być. Odnośnik do komentarza
Klubowicze PIN Opublikowano 11 Listopada 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Potwierdzam bedzie ok, no i biegnę zakładać aku do czarnej Odnośnik do komentarza
zbys.ko Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Noo, dziś rano w TV mówili o tym i ma być relacja jak będzie przejazd, także będę Kolegów oglądał w TV Zyczę pogody i udanej parady Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Listopada 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Aura wygląda ok, więc jak się nie zmieni to z dużym poślizgiem pownienem być ale już w Sulejówku. Odnośnik do komentarza
szyszczak Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 7 godzin temu, Andrzej.S napisał: Będzie git przecież mam zamiar być. No jak Andrej będziesz to i ja zamierzam być Odnośnik do komentarza
Sympatycy Jaco Opublikowano 11 Listopada 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Sorry ale ja odpadam, u nas na wsi leje od rana. PowodzeniaWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze DaniL Opublikowano 11 Listopada 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Do niezdecydowanych Pogoda jast super:1) nie ma mrozu, śniegu, lodu,2) nie ma upału, więc człowiek się nie zapoci, maszyna nie zagrzeje3) czasem wyjży słonko, ale nie za dużo żeby nie oślepiać4) czasem deszczyk, żeby była dobra wilgotność np. dla zdrowia cery (skóra nie wysycha)Po prostu żal nie wykorzystać takich warunków Przybywajcie świętować! Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Listopada 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Ja chyba wyrobie sie na Ostrobramska z naklejkami:) Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Na miejscu Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Listopada 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Zeby nie bylo.. jest Andrzej jest pogoda Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 I takie Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
marcyś Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Dwóch Szamanów było to i pogoda dopisała .Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi