Sympatycy robert1973 Opublikowano 8 Listopada Sympatycy Opublikowano 8 Listopada Odgrzeję "kotleta" a w zasadzie skamielinę :) Tak z perspektywy czasu, mam pytanie,Kolega zastanawia się czy warto szukać wersji z korektorem momentu,czy szukać dobrego egzemplarza powyżej 2016 (RC89) dostępność większa a i ceny zupełnie inne ale czy różnice są warte dodatkowych $$$? Różnica to troszkę większy "schowek" i korektor momentu przy ruszaniu? czy jeszcze jakieś extrasy są???
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Listopada Klubowicze Opublikowano 9 Listopada Hej Robert. Jedyna różnica to ten „korektor”. MY2018 był najbogatszym modelem Integry. Ja miałem 2016 a więc bez tego korektora. Myślę że kolega powinien szukać godnego egzemplarza RC89 i naprawdę nie ma znaczenia czy z korektorem czy bez. W Polsce racze, marneszansè” na takiego rodzyna. Niech szuka w Niemczech po ogłoszeniach indywidualnych. Tak po prawdzie to sam kupił fabrycznie nową Integrę na obu 17” kołach, z dwoma tarczami z przodu bo aktualna Forza750 mnie nie pociąga. Pozdrawiam
Sympatycy robert1973 Opublikowano 10 Listopada Sympatycy Opublikowano 10 Listopada Dzięki za odzew ... tak właśnie myślałem że chyba lepiej poszukać zadbanej sztuki pow 2016 W dniu 9.11.2025 o 09:15, Piootr napisał(a): Tak po prawdzie to sam kupił fabrycznie nową Integrę na obu 17” kołach, z dwoma tarczami z przodu bo aktualna Forza750 mnie nie pociąga .... ale Integry wychodziły z 1 tarczą??? chyba że o czymś nie wiem/ lub to Twoje "marzenie" :)
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Listopada Klubowicze Opublikowano 11 Listopada Niestety Integra zawsze była tylko z jedną tarczą z przodu i jedną z tyłu. Ogólnie rzecz biorąc słabą stroną jest hamowanie w tym modelu. To był jeden z powodów, że rozstałem się z moją Integrą. Dopiero po ostatnim liftingu Honda wpadła na mądry pomysł, aby hamulce wzmocnić z przodu dokładając w serii NC750X drugą tarczę. 1
Rekomendowane odpowiedzi