Sympatycy Jaco Opublikowano 4 Listopada 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Listopada 2017 Na 100% my też jesteśmy
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 4 Listopada 2017 Użytkownicy Opublikowano 4 Listopada 2017 Pasuje byćMadzia + Długi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Maruda Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Ja też proszę o dopisanie będę na Was czekał na miejscu w przystani ☺bo jestem na działce to będę miał blisko
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Administrator Opublikowano 4 Listopada 2017 Lista zaktualizowana. Szykuje się zacna ekipa, SUPER
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2017 Udało mi się poukładać weekend tak, że będę mógł zobaczyć Wasze paskudne, dawno nie widziane gęby Jestem na 100 %. W końcu mam najbliżej do McD.
kordziuk Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Przestałem walczyć jak barometr wykaże 0% jestem Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze pgizi Opublikowano 5 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2017 "Barometr"! Ładny dzień się zapowiada, przybywajcie:
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 5 Listopada 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2017 Obecni ....ale puszką ,moto jeszcze w Lublinie w serwisie
tycjana Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Dlaczego dzisiaj,jak muszę być w pracy...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Administrator Opublikowano 5 Listopada 2017 Dla osób, które chciałyby dołączyć >po trasie Szlak Ogniskowego Zakończenia Sezonu Letniego nad Wkrą Do zobaczenia Edit z ostatniej chwili! Niespodzianka i szok. Przyjechała ekipa ze Śląska 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2017 a ten "Jaco" na zdjęciu jakiś taki do Marcinka podobny Robert, Marcinek wracajcie uważnie
kazak Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 No dobra.. było super. Kto był ten wie ;-)Dzięki wszystkim za spotkało i Prezesu za organizację ;-)Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Było po prostu zajebiście fajnie Wszystkim dzięki i Tym Starym Znajomym z bliska i z daleka przybyłym, Nowo poznany .Było jak za dawnych dobrych czasów. Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia. POZDRAWIAM. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Skolim Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Było SUPER dzieki za spotkanie do następnegoWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jack Opublikowano 5 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2017 I ja tam byłem, kawy się napiłem, kiełbasy se zjadłem, w ognisko nie wpadłem Dziękuję i pozdrawiam wszystkich.
Tatko Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Fotki. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Jaco Opublikowano 5 Listopada 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2017 Było zaj....e jak za starych dobrych czasów. Pojedzone, popite, pogadane i polataneZ Ziutą dziękuję za miłe spotkanieKilka fotek`No Marcin do Jaco podobny` hi hi hi Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2017 Nie wszyscy jeszcze dojechali Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy irasko Opublikowano 5 Listopada 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2017 Melduję się już w domu. Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie. . Jak za starych dobrych czasów. Trzymajmy ten poziom. Do następnego razu.
Julo Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Dziękuję za przemile spotkanko. Dnia 4.11.2017 o 13:43, Julo napisał:
Mogul Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Bardzo dziękuję za prze fajne spotkanie ,trasa świetna miejsce klimatycznie super i wszystkie osoby pełen szacun naprawdę fajne .No a teraz gotuję sajgonki zapraszam .Pozdrawiam Wysłane z mojego LEX720 przy użyciu Tapatalka
marycha Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Również dziękuję za spotkanie.Miło było się znowu z Wami spotkaćWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Dunaj Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Również dzięki wszystkim za wspólny wypadzik. Do następnego. Pozdrawiam 2 minuty temu, Mogul napisał: No a teraz gotuję sajgonki zapraszam To gdzie na te sajgonki?
Klubowicze pgizi Opublikowano 5 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2017 Nadspodziewanie dużą frekwencję dziś mieliśmy. I nowi członkowie Grupy Mazowieckiej nam przybyli Pogodę i miejscówkę OD zamówił na cacy! Było miło. Nawet tego kufra za bardzo nie żałuję... Dzięki Wiara! Z czasem sklecę jakąś etiudę a na razie jeden kadr:
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2017 Już w domu, zahaczając po drodze do cukierni w Łomiankach. Akumulatory naładowane. Dziękujemy bardzo za spotkanie. Mariusz super trasa na miejsce "ogniskowania". Marcin, Robert brawo Wy link do fotek na profilu Przystani. https://www.facebook.com/splywyKAJAkoweWKRA/?hc_ref=ARSGbtF1JeYJrOU1bNcCE-2DvXMMzdL3zlxAFr526sC0S2ohpSlXC0H6EpadamLwf44
Rekomendowane odpowiedzi