Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Listopada 2017 Administrator Opublikowano 3 Listopada 2017 Jak zapewne czytaliście, nasze spotkania przy ognisku w Roztoce (KLIK) zostały definitywnie zakończone, chociaż miejsce historię miało bogatą (KLIK). W najbliższą niedzielę, tj. 5 listopada zapowiadana jest super jesienna pogoda (13 stC i lampa z nieba ) więc wyciągamy z garaży i lecimy w nowe ale niektórym z nas znane i sprawdzone już miejsce. Miejscem tym jest Przystań nad Wkrą. Dokładne współrzędne TUTAJ Na miejscu będziemy mieli oczywiście zorganizowane ognisko. Czekać na nas będzie drewno, patyki oraz dobra regionalna kiełbaska do pieczenia, ciepła herbata lub kawa i pewnie coś jeszcze extra Plan niedzieli: Spotykamy się na BP/MC D na Modlińskiej o godzinie 11:00 - Miejsce startu. Ok. 11:15 ruszamy. Później spokojnym tempem i ciekawymi bocznymi drogami lecimy zwartą grupą do Przystani nad Wkrą. Na miejsce dotrzemy ok 12:00. Planowany czas pobytu na miejscu do ok. 15:00. To może być jedna z ostatnich takich okazji w tym sezonie aby dobrze naładować aku w skuterach a także zaspokoić naszego ducha skuterowego... więc nie myślcie długo! Szable w dłoń i na koń Do zobaczenia Lista uczestników: 1. MariuszBurgi 2. AndrzejS 3. Piootr 4. Arturas 5. pgizi 6. Skolim + Eagles + "Cywil" 7. Irasko 8. Dunaj 9. Ewik 10. Wrzonio 11. Volvo 673 + 1? 12. Harny + 1 13. virus 14. Artix 15. Morwa37 16. DaniL (na 70% ) 17. Krzytro (na 72% ) 18. Foczka (j.w. ) 19. Julo (super będzie łódzkie ) 20. marycha 21. Mogul 22. Ziuta 23. Jaco 24. Madzia 25. Długi 1973 26. Janek 27. Jack 28. kordziuk 29. Patrycja 30. Strażak 1
Tatko Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Jak zapewne czytaliście, nasze spotkanie przy ognisku w Roztoce (KLIK) zostały definitywnie zakończone, chociaż miejsce historię miało bogatą (KLIK). W najbliższą niedzielę, tj. 5 listopada zapowiadana jest super jesienna pogoda (13 stC i lampa z nieba ) więc wyciągamy z garaży i lecimy w nowe ale niektórym z nas znane i sprawdzone już miejsce. Miejscem tym jest Przystań nad Wkrą. Dokładne współrzędne TUTAJ Na miejscu będziemy mieli oczywiście zorganizowane ognisko. Czekać na nas będzie drewno, patyki oraz dobra regionalna kiełbaska do pieczenia, ciepła herbata lub kawa i pewnie coś jeszcze extra Plan niedzieli: Spotykamy się na BP/MC D na Modlińskiej o godzinie 11:00 - Miejsce startu. Ok. 11:15 ruszamy. Później spokojnym tempem i ciekawymi bocznymi drogami lecimy w zwartą grupą do Przystani nad Wkrą. Na miejsce dotrzemy ok 12:00. Planowany czas pobytu na miejscu do ok. 15:00. To może być jedna z ostatnich takich okazji w tym sezonie aby dobrze naładować aku w skuterach a także zaspokoić naszego ducha skuterowego... więc nie myślcie długo! Szable w dłoń i na koń Do zobaczenia No i gitara Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2017 No, nareszcie info, a teraz trzeba nam słonecznej pogodyi na koń.
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2017 Szable w dłoń i na koń! podoba mi się A z tego co wiem i Mariusz pisze to po dobrej kiełbasce tutaj na miejscu będzie i pewnie cosik jeszcze tylko wypadałoby zapowiedziec ilu ułanów przybędzie
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Administrator Opublikowano 3 Listopada 2017 41 minut temu, arturas napisał: tylko wypadałoby zapowiedziec ilu ułanów przybędzie Dodana lista. Proszę o potwierdzenie obecności
Klubowicze pgizi Opublikowano 3 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2017 Proszę o dopisanie do listy Pędem przybędę!
Skolim Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Ja też chętnie wpadnę Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
alempicki Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Szkoda ,ze mój skuter w serwisie . Niestety miałem wypadek ☹️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Okolice znam dobrze mam tam działkę . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy irasko Opublikowano 3 Listopada 2017 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2017 Nie można odpuścić takiego wypadu. Obecny...
Skolim Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Ja też chętnie wpadnę Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Czy goście z innego klubu mogą wpaść?Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Administrator Opublikowano 3 Listopada 2017 4 minuty temu, Skolim napisał: Czy goście z innego klubu mogą wpaść? Jakieś szczegóły? Generalnie jesteśmy raczej otwarci
Skolim Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Dwa motocykle jeden od Eagles drugi "cywil":-)Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Administrator Opublikowano 3 Listopada 2017 Zapraszamy
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 3 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2017 Wszystkie znaki wskazują, że wybierzemy się przewietrzyć sprzęt i głowy.
Harny Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Ja + moja piekniejsza polowa bedziemy
Klubowicze DaniL Opublikowano 4 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2017 Ja na 70%, niekoniecznie od Modlińskiej, ale postaram się przynajmniej dojechać na miejsce. Ja na 70%, niekoniecznie od Modlińskiej, ale postaram się przynajmniej dojechać na miejsce.
Klubowicze krzytro Opublikowano 4 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2017 Jak się obrobimy z jesiennymi obowiązkami to oczywiście będziemy. Tak na 70% Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Jak się obrobimy z jesiennymi obowiązkami to oczywiście będziemy,Tak na 70%Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Krzysiu dołóż ze 2% a nie wszyscy 70. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Klubowicze krzytro Opublikowano 4 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2017 Krzysiu dołóż ze 2% a nie wszyscy 70. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka No dobra 72%Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 1
Julo Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Bardzo proszę o wpisanie na listę 1 godzinę temu, Julo napisał: Bardzo proszę o wpisanie na listę . Z Łodzi jedzie jeszcze Karcia z Darkiem i Kfiatek z Danusią
marycha Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 To i mnie proszę wpisać na listęWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Mogul Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 I ja uprzejmie poproszę o miejsce na liście Wysłane z mojego LEX720 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi