Klubowicze Ewik Opublikowano 5 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2017 Bardzo pozytywnie spędzony dzionek w super towarzystwie z niespodziankami z innych regionów. Robert i Marcin jestem pełna uznania że Wam się chciało . Jakby tego mało dodatkowo super liczna wizyta z łódzkiego, bardzo miło było Was zobaczyć . Jak to zostało stwierdzone w cukierni w Łomiankach, sezon letni został zamknięty i tym samym otwarty sezon zimowy . Dziękuje za przemiły dzień wszystkim uczestnikom
Sympatycy robert1973 Opublikowano 5 Listopada 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2017 1/2 Grupy Śląskiej już w domu 730 km pyknięte z bananem na gębie, dzięki Wszystkim za przyjęcie, pogaduchy i Wasze bezcenne miny na nasz widok dla nich i dla Was warto było się kulnąć te "parę" km..... a miejsce ognicha jest super. Pozdrawiam i do następnego ps Moni dziękuje wszystkim za pozdrowienia i całusy i też Was gorąco pozdrawia 1
Klubowicze DaniL Opublikowano 5 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2017 Było super, sezon zimowy można uznać za rozpoczęty
kordziuk Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 No cóż pogadali kielbaske zjedli piękna trasa polatali a do zimy to jeszcze daleko dzięki za miłe chwile w ten pogodny niedzielny dzień Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze .maniek Opublikowano 5 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2017 55 minut temu, robert1973 napisał: 1/2 Grupy Śląskiej już w domu 730 km pyknięte z bananem na gębie, dzięki Wszystkim za przyjęcie, pogaduchy i Wasze bezcenne miny na nasz widok dla nich i dla Was warto było się kulnąć te "parę" km..... a miejsce ognicha jest super. Pozdrawiam i do następnego ps Moni dziękuje wszystkim za pozdrowienia i całusy i też Was gorąco pozdrawia Robert a gdzie zgubiłeś Marcina? Pozdrów ode mnie Monie i naszego Burgmaniowego Essesmana.
Marcin 78 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Druga część Grupy Śląskiej również w domku , dziękuję za miło spędzony dzionek ,pogaduchy no i przyjęcie do Grupy Mazowieckiej ( poproszę jeszcze o naszywkę ) Fajnie było Was zobaczyć,a szczególnie Wasze zaskoczenie na nasz widok , wycieczka i niespodzianka się udała ,więc sezon letni mogę zakończyć .Kiedy następne ognisko ? Na licznik wpadło ponad 760 km i było super ( Robert dzięki za wspólne kukanie ) Maniuś dzięki za pozdrowienia dla małego "Essesmana", Basia również wszystkich pozdrawia "No Marcin do Jaco podobny` hi hi hi " Jacek przecież Jaco i Marcin z tego samego niebieskiego jaja są
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Administrator Opublikowano 5 Listopada 2017 Szable pochowane a i konie już chyba w większości parkują w ciepłych stajniach Serce rośnie jak widzi się w lusterku dłuuuugi korowód Było nas 43 człowieka i 34 maszyna... + kilka 4oo. Dzięki, że Wam się chciało a i miejsce spodobało Wasze serdeczności i uśmiechy dają pozytywnego kopa a także energię do dalszego działania Specjalne podziękowania i wyróżnienie dla ekipy ze Śląska i Łodzi. To była dla mnie mega niespodzianka Kilka ujęć zarejestrowanych słoikiem po ogórkach oraz odebranych drogą radiową (pozdro Foczka ) Janek doszedł do wniosku, że Beema ma za mało kucy i rozpoczął procedurę tuningowania... ale dlaczego akurat na ognisku?? \ Ekipa zamykająca dzisiejsze spotkanie (ups, gdzieś się nam zapodział Arturas) 6 osobową ekipą polecieliśmy jeszcze po drodze na mały deserek Ahaa bym zapomniał... nie wiem co na to Joasia ale mamy na Mazowszu nowych ludzi! Yeeees! Do następnego 1
Harny Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Bardzo dziekujemy za mila niedziele. Byl to nasz debiut na wyjezdzie Burgmaniakow. Zona pierwszy raz w roli kierownika na takiej imprezie takze zadowolona Dziekujemy za nalepki ktore napewno zagoszcza na skuterkach naszych. A i chetnie przylaczymy sie do kolejnych wypadow. Moze to nie Spilberg ale film 3minutowy okiem mojej kamerki. 1
virus Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Dziękuję Wszystkim za wspólna przejażdżkę i towarzystwo!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Administrator Opublikowano 5 Listopada 2017 41 minut temu, Harny napisał: Moze to nie Spilberg Za to muza Radiorama Xtra!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2017 3 godziny temu, MariuszBurgi napisał: Ahaa bym zapomniał... nie wiem co na to Joasia ale mamy na Mazowszu nowych ludzi! Yeeees! Joasia jest bardzo zadowolona bo to pokazuje tylko, że nasze hobby nie poddaje się podziałom .... co nie zmienia faktu, że to ŚLĄSKIE chłopaki a co niektórzy już dawno barwy śląskie przybrali
Administrator Artix Opublikowano 6 Listopada 2017 Administrator Opublikowano 6 Listopada 2017 I ja serdecznie Wszystkim bardzo dziękuje za mile spędzony dzień i wspólne ognicho. Szkoda że udało mi się Wszystkich dogonić dopiero na miejscu ale lepiej późno niż później Grupa Śląska i Łódzka chapeau bas - miło było Was zobaczyć No i mojej ekipie ciastkowo powrotnej dziękuje za wspólną jazdę dawno tak spokojnie nie jechałem Sezon letni uważam za zamknięty w bardzo przyjemny sposób Sezon zimowy rozpoczęty, czas płozy montować, choć niektórzy demontują lusterka na zimę, co kto lubi Pozdrawiam Was cieplutko
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2017 Rowniez bardzo dziękuję za super spotkanie w tak zacnym i szerokim ponad regionalnym gronie. Oby więcej takich, jak za dawnych czasów. Człowiek od razu inaczej zaczyna funkcjonować. Kilka foci... To bylo zaskoczenie.. myslalem ze chlopaki sie przeprowadzili na Mazowsze Frekwencja xxxtra Mariusz w pocie czoła dzialal I od razu wyjasnilo sie po co Robert przyjechal na Mazowsze Żar maszyna była niezastąpiona Dawno takiego ruszenia 2oo nie było... aż miło Ognisko było super udane!! Szacun dla tych co mieli daleko i najdalej... drzemie w nas duch podróżników Dziekuje ekipie za spokojny powrot do Wawy z akcentem słodkości.
Klubowicze pgizi Opublikowano 10 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2017 Pozwalam sobie zamieścić ku pamięci skromną etiudę z wiadomego wydarzenia: 1
Klubowicze Ewik Opublikowano 11 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2017 Paweł, nie zaskakujesz jak zwykle fajny film
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Administrator Opublikowano 11 Listopada 2017 Dzięki za kolejną produkcje
Rekomendowane odpowiedzi