Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Administrator Opublikowano 6 Listopada 2017 Ekipa Motorfans była w Pradze, Wiedniu i zgodnie z planem jechała przez Alpy Mają farta bo trafili na bardzo dobrą jak na ten region pogodę. W Graz'u zaliczyli spotkanie z dealerem marki Po czym pokierowali się w stronę celu podróży, czyli IT Dotarli do Wenecji... ... gdzie aparaty im nie stygną Finlanie Wenecja Euganejska przywitała ich także deszczem
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2017 Jechali, jechali, aż sfiniszowali w Mediolanie na EICMA. Teraz to już mają "z górki", bo prosto do domu.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2017 Nie wiem, czy bliżej nie byłoby przez Stany (USA) im wracać
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Listopada 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Listopada 2017 A co ze sprzętami ? Trafią do nas jako - nowe nie śmigane Z drugiej strony - rocznikowo fajne, a 40 tysi to nawet dla Xcitinga nie taki straszny wynik.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Administrator Opublikowano 16 Listopada 2017 Ekipie chyba plany się zmieniły bo podróż powrotną z Mediolanu do Moskwy pokonali już..... drogą powietrzną
gumis Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 chyba zobaczyli jakie mogą być w drodze powrotnej temperatury na trasie
Geni Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 Chyba im się zlecenie skończyło ;). Trasa zrobiona, targi się odbyły, zadanie wykonane.
Klubowicze Piootr Opublikowano 17 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 17 Listopada 2017 Jeszcze sobie na do widzenia zrobił fotkę z szefem Kymco Italia. Podpis Mariusza nadal na skuterze ;-)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Administrator Opublikowano 17 Listopada 2017 No więc dostałem info, że ekipa Motorfans plan realizuje dalej ale z przyczyn bliżej nieokreślonych zaszła konieczność podmianki kierowców. Dalej jedzie parka Zaliczyli już Francję... Czasem dziewczynę zmienia inny kierowca ale ogólnie JUŻ narzekają na zimno i mało sprzyjającą aurę... Aktualnie przebili się do Niemiec ... gdzie nocne temperatury są dla nich lekkim szokiem Mocno eksplorują Berlin Byli też w serwisie W Mediolanie AK550 został doposażony w podgrzewana kanapę ale ekipa im bliżej wschodu tym ma większe obawy i czuć lęk co będzie za moment... tym bardziej, że prognozy są jasne: śnieg i przymrozki nieuniknione... a gdzie jeszcze do Moskwy??
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Administrator Opublikowano 8 Grudnia 2017 Dnia 31.10.2017 o 18:54, mojo napisał: Ja dostrzegłem jedno w tym felietonie: MotorLand zrobił porządek w swoim burdelowatym salonie sprzedaży gdzie nie było oświetlenie, gdzie nie dało się wsiąść na moto bo wszystko stało w kupie a handlowca było brak i za to Szacun Chińczykom !!!! Poproszono mnie o zamieszczenie komentarza i stanowiska Kymco Motorland w odpowiedzi na powyższy post: „Bardzo przepraszamy za nieporządek, który panował ostatnio na naszym salonie. Jesteśmy w trakcie reorganizacji magazynu i część dostaw musieliśmy przepakować na naszym salonie. Firma się rozwija i już w lutym będziemy mieli do dyspozycji nowy magazyn części zamiennych co z pewnością wpłynie pozytywnie na wygląd naszego salonu oraz obsługę po sprzedażową.” ---------------------------------------- A wracając do tematu... Ekipa pod koniec listopada walczyła mocno z zimowymi warunkami w Rosji. AK550 zaliczył niejedną glebę... Link do filmu (niestety trzeba wcześniej obejrzeć reklamy) -> KLIK A tu filmik (bonus soundtrack ) z m.in wizytą w PL -> KLIK II
mojo Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 3 godziny temu, MariuszBurgi napisał: Poproszono mnie o zamieszczenie komentarza i stanowiska Kymco Motorland w odpowiedzi na powyższy post: „Bardzo przepraszamy za nieporządek, który panował ostatnio na naszym salonie. Jesteśmy w trakcie reorganizacji magazynu i część dostaw musieliśmy przepakować na naszym salonie. Firma się rozwija i już w lutym będziemy mieli do dyspozycji nowy magazyn części zamiennych co z pewnością wpłynie pozytywnie na wygląd naszego salonu oraz obsługę po sprzedażową.” Dobre Byłem rok temu, byłem w tym roku i wyglądało to tak samo więc nich mnie ML nie rozśmiesza. Mam 2 ich pojazdy więc chyba nie pisze tego bezpodstawnie. Ale !!! Życzę tej firmie jak najlepiej bo ktoś kto stawia na sprowadzane marki stawia bardzo dobrze. Trzeba tylko zrobić dobry salon i dobry serwis a i z tym i z tym jest cienko. Moja krytyka firmie może wyjść na dobre bo mądry dobór marek musi iść w parze z dobrym podejściem do sprzedaży i perfekcyjnym serwisem.
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Grudnia 2017 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2017 Wielka wyprawa dobiegł końca. Podróżnicy szczęśliwie wrócili do domu. Mam nadzieję, że Kymco będzie miało bardzo dobry materiał do analizy i w ten sposób sprawdziło jakość swoich nowych modeli. To był dobry test długodystansowy bo mało kto tyle przejedzie w tak krótkim czasie.
smarciu Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Yeah! Kymco dało radę a kierownikom szacun za taki wyczyn i nagroda tytanowego pośladka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi