Sympatycy Ania 77 Opublikowano 27 Października 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Witam Wszystkich Serdecznie Zapraszam Chętnych i informuję :0 że Spotkanie opłatkowe odbędzie się w niedzielę dnia 10.12.2017 o godzinie 16.00 w restauracji "Karczma Rajcula" w miejsowości Paniówki ul. Gliwicka 2d ( koło Chudowa ) TERMIN ZAPISYWANIA SIĘ, MIJA 06.12. 2017 Menu Dorośli: Zupa - Barszcz z uszkami lub Borowikowa z grzankami Ryba - Dorsz smażony - Pstrąg w ziołach, podawany z sosem serowo -grzybowym - Karp panierowany z masełkiem - Sandacz w sosie cytrynowym Dodatki - Ziemniaki sztamfowane z masłem - Frytki Zestaw surówek Ciasto: Kołocz śląski z serem, z makiem, z jabłkiem - Kawa lub herbata - Napoje: Soki owocowe Woda mineralna koszt od osoby dorosłej 61 zł Menu dla Dzieci: - Dorsz smażony lub Filet z kurczaka w panierce - Frytki - Ciasto Kołocz śląski z serem, z makiem, z jabłkiem - Herbata - Napoje: Soki owocowe Woda mineralna koszt za dziecko 45 zł Chętnych zapraszam do wpisywania się. PROSZĘ O PODANIE WYBRANEGO DANIA:) TJ: 1) Wybraną zupę i rybę 2) DLA DZIECI dorsz lub filet 3) Ziemniaki lub frytki POZDRAWIAM ANIA )) Wpłaty osobiście na czwartkowych spotkaniach lub na konto: Sumeracka Anna 98 1940 1076 5347 6568 0000 0000 w tytule proszę podać nick i spotkanie opłatkowe Termin wpłat do 08.12.2017 Lista uczestników : 1) Ania 77 + krys70 + Szymon -zapłacono 2) Joasia70 -zapłacono 3) Basia + Marcin 78 + Dawid -zapłacono 4) Wiola + Subaru gtb 320 + Natalia -zapłacono 5) Moni82 + robert1973 -zapłacono 6) _ANETA_80 + producentkolder -zapłacono 7) KasiaP + MarP -zapłacono 8) Kacha + GadekW -zapłacono 9) Pawel883 -zapłacono 10) AndrzejMyslowiceS -zapłacono 11) Dadzia Police -zapłacono 12) Asia + Dudi71 + Karol -zapłacono 13) Łukasz GP -zapłacono 14)Iza + Jaki 40 -zapłacono 15)EwaBB + ArturoBB -zapłacono 16) Kenobi -zapłacono 17) Ja-rek + Matryna -zapłacono 18) Frodka2 + Nietoperz -zapłacono 19) Tereska + Burismann -zapłacono 20) patryk -zapłacono 21) Beata + ziga -zapłacono 22) Trebor -zapłacono Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Października 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 no i na tą informację czekałam poproszę: zupę borowikową, sandacza w sosie cytrynowym i ziemniaki sztamfowane z masłem Odnośnik do komentarza
Marcin 78 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Proszę o wpisanie na listę Basia - barszcz , dorsz z frytkami Marcin - borowikowa, sandacz z frytkami Dawid - barszcz , filet z kurczaka i frytki Kasa przy następnym spotkaniu Dziękuję Odnośnik do komentarza
subaru gtb320 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 W ubiegłym roku nie mogłem być ,w tym nie może nas zabraknąć . Co do menu okresle się na dniach Odnośnik do komentarza
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 27 Października 2017 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 5 godzin temu, subaru gtb320 napisał: Co do menu okresle się na dniach Jest sporo czasu więc wybaczam Odnośnik do komentarza
Moni82 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 My również jesteśmy chętni Odnośnik do komentarza
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 28 Października 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Proszę nas wpisać na listę;Aneta: barszcz czerwony, Dorsz smażony , frytkiPaweł : zupa borowikowa,Karp panierowany z masełkiem,Ziemniaki sztamfowane z masłemWysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze KasiaP Opublikowano 28 Października 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Bardzo proszę o wpisanie nas na listę (KasiaP i MarP) 2x borowikowa z grzankami 2x karp panierowany z masełkiem 2x frytki Odnośnik do komentarza
GadekW Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Kacha- barszcz, pstrąg, ziemniaki GadekW- barszcz, dorsz, frytki Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 31 Października 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Pawel883 borowikowa sandacz+frytki itd Odnośnik do komentarza
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 2 Listopada 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Poproszę o wpisanie mnie na listę spotkania oplatkowego. Zupka barszcz z uszkami i karp panierowany z ziemniakami. Odnośnik do komentarza
Dadzia POLICE Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Dzień dobry! Bardzo chętnie Was znów zobaczę zajadając się poniższymi pysznościami: borowikowa z grzankami, sandacz w sosie cytrynowym, ziemniaki sztamfowane z masłem. Do zobaczenia :-* Odnośnik do komentarza
Marcin 78 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Dnia 27.10.2017 o 09:48, Marcin 78 napisał: Basia - barszcz , dorsz z frytkami Proszę o zmianę Basia - borowikowa, pstrąg z frytkami Odnośnik do komentarza
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Ok Odnośnik do komentarza
Marcin 78 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Jak już robię zamieszanie to poproszę jeszcze o dopisanie do listy ; Dudi71 - barszcz,karp z ziemniakami Asia - borowikowa, karp z frytkami Karol - barszcz , filet z kurczaka z frytkami Kasa będzie wpłacona razem z moją Dziękuję Odnośnik do komentarza
Łukasz GP Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Borowików i sandacz z frytkami. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Listopada 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Aniu, w zeszłym roku tak spodobało mi się kolędowanie w Waszym gronie, że poproszę o dopisanie do listy. Mam nadzieję zgarnąć i przywieźć jakiś innych zbłąkanych wędrowców . A co do menu to prosta linia, a jakże smakowita : barszcz z uszkami, dorsz z frytami. Dziękuję Odnośnik do komentarza
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 10 godzin temu, Piootr napisał: Aniu, w zeszłym roku tak spodobało mi się kolędowanie w Waszym gronie, że poproszę o dopisanie do listy. Mam nadzieję zgarnąć i przywieźć jakiś innych zbłąkanych wędrowców . A co do menu to prosta linia, a jakże smakowita : barszcz z uszkami, dorsz z frytami. Dziękuję Co prawda kolęd śpiewać nie planujemy .... ale jakieś " oczy zielone " może będą :))) Serdecznie zapraszamy, cieszę się bardzo Zapraszamy Wszystkich którzy mają ochotę na spędzenie fajnego wieczoru z Nami, nie tylko Ślązaków Odnośnik do komentarza
Jaki 40 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Aniu zapisz nas Iza Jacek Barszcz z uszkami Dorsz smażony Ziemniaki sztamfowane z masłem Pozdrawiamy . Aniu oczywiście jedzonko x2 Odnośnik do komentarza
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 16 godzin temu, Jaki 40 napisał: Aniu zapisz nas Iza Jacek Barszcz z uszkami Dorsz smażony Ziemniaki sztamfowane z masłem Pozdrawiamy . Aniu oczywiście jedzonko x2 A już myślałam że na diecie jesteś Odnośnik do komentarza
Łukasz GP Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Ja jestem. Zamówiłem jedzenie tylko dla towarzystwa. Nie bede jadł Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Jak sobie tak wymyśliłeś Odnośnik do komentarza
Jaki 40 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Aniu kaska powinna być już u Ciebie na koncie. Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Listopada 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Prosimy o dopisanie do listy uczestników Ewa : Barszcz + Dorsz z ziemniaczkami Artur : Grzybowa ...........................he he he co ja piszę no pewnie że BARSZCZ !!!!!! i jeśli można to tak jak ostatnio w wersji XXL ( dopłacę ) + sandacz z frytkami Odnośnik do komentarza
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 13 godzin temu, arturo-bb napisał: Artur : Grzybowa ...........................he he he co ja piszę no pewnie że BARSZCZ !!!!!! i jeśli można to tak jak ostatnio w wersji XXL ( dopłacę ) + sandacz z frytkami Myślę że tak jak ostatnio, będzie bez dopłaty Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi