ervinex Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Dziękuje wszystkim za głosy na moje zdjęcie z pobytu na Bałkanach i zapraszam do głosowania na skuter października. Proszę, przeczytajcie uważnie Wymagania Techniczne. >> dla przypomnienia :::::::: REGULAMIN :::::::: Celem konkursu na "Skuter Miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym Kalendarzu Klubowym. • Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. • Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami WątkuiSzczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >>TUTAJ • W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtórnie użyte w kolejnych edycjach. • Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. Szczegóły wątku: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: a.Skuter[miesiąca] [rok]-KANDYDATURY; b.Skuter [miesiąca] [rok]-GŁOSOWANIE(+ jawna ankieta). 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania.d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. 3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu.Szczegóły głosowania:1. W głosowaniu oddajemy jeden głos. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny2. Termin głosowania do ostatniego dnia miesiąca Odnośnik do komentarza
Klubowicze valdi Opublikowano 4 Października 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Odnośnik do komentarza
Tomii Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 1 Odnośnik do komentarza
Darkhem Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Może i ja spróbuje.. pt. Prezes (król) na urlopie Odnośnik do komentarza
BOCIAN 16V Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ja też coś dam od siebie: Odnośnik do komentarza
Johny7205 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Moja propozycja z wycieczki wzdłuż Wisły - Włocławek. Odnośnik do komentarza
GadekW Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 To jeszcze raz Alpy. Pierwsze z najwyżej położonej drogi w Słowenii, a drugie z przełęczy w Austrii. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 8 Października 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Propozycja z budowy... Odnośnik do komentarza
Silver Surfer Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Korzystając w ubiegłym tygodniu z paru dni słonecznych zrobiłem parę zdjęć w klimacie jesiennym poniżej dwie propozycje. Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 15 Października 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Odnośnik do komentarza
tex00 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 może jeszcze w drodze wyjątku się załapię na październik: Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 ... rzutem na taśmę ... jedynka ... dwójka ... no i fajnie ... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi