michu Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Witamy jesień ;-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Brrrrrrrr, ale zimno niebawem będzie. Ale to nic, bo niedługo wiosna i wiele niezapomnianych motoskuterowych wypadów !!! Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Co mi tu pisze narty na serwis szykować pora zima się zbliża i śniegu wyglądać należy aby białego szaleństwa czas zacząć ;-) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Niech mi tu wolne na wiosnę załatwiają , bo później czasu zbraknie i będzie kaszanka . A narty to niedługo na pewno wykorzystasz, bo zima biała szybko przyjdzie, ale i też jeszcze szybciej odejdzie . Tak cygany stare w Powałkach gadają. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Powiadam ci zima idzie ogromna śniegu siła spadnie a i mrózu nie zabraknie ;-) Pozdrawiam Powałki Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Pany, Chciałem zrobić w ZW Sylwestra. Przepraszm, ale muszę odpuścić temat. Ania w tzw. międzyczasie zaprosiła z Niemiec znajomych na okres świąteczno- noworoczny. Muszę posiedzieć w tym czasie w domku. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 13 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 No trudno Bobasek , nie raz tak bywa :-( Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Nie żyją Pieruny, czy ki diabeł ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Października 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 2 godziny temu, Bobas napisał: Nie żyją Pieruny, czy ki diabeł ? W Szczecinie oczywiście żyją, ale fakt na Kujawach jakoś słabo. Odnośnik do komentarza
antek771 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Dla mnie to już koniec sezonu , trza wyjąć akumulator na zimę i kask do domku zabrać. Kulnięte coś koło 3 tysięcy km , nie było dużo jeżdżenia . Hondą jeżdżę trzeci sezon i bez awarii , jedynie serwisy .Stary sprzęt , ale dobry . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 To fajnie, że sprzęt się dobrze sprawuje. U mnie jak dobrze pójdzie to jakaś krówka w przyszłym tygodniu stanie w garażu . Będzie co zimą polerować i na wiosnę odpalić. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi