Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 2 Października 2017 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2017 Witejcie roztomili, że starymi znajomymi wyskoczylem w okolice Jeleniej Góry i do Czech. Były Pekelne Doly, góra Yested z wjazdem na motorach na szczyt. Knajpa Perła Zachodu koło Jeleniej Góry. Jeszcze była Panska Skała, są to okolice Liberca . Widok z góry i oczywiście kumpel musiał wejść na sam szczyt Tak minął kolejny weekend .
Valdek_Tychy Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Ta skała, to normalnie cudo
szakal Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Pewnie to cudo jest zrobione przez bóstwo czczone przez człeka
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 2 Października 2017 Użytkownicy Opublikowano 2 Października 2017 W ten piątek i sobotę też pomykałem po terenach Jeleniej Góry i Perłę odwiedziłem (pierwsze fotografie) a także kilka innych cudownych miejsc. Towarzyszyła mi przy tym mój plecaczek, tak, że wyjazd był podwójnie udany.
Klubowicze Ewik Opublikowano 4 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2017 Andrzejku, pięknie nosi Ciebie po różnych zakątkach bliższych i dalszych , tak trzymaj
Kamil an400 Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Andrzejku, pięknie nosi Ciebie po różnych zakątkach bliższych i dalszych , tak trzymaj Też zwiedzilem te wszystkie miejsca bo pochodzę z jeleniej góry
czemil Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Kamil, a może czas zorganizować coś dla GZ? Znasz okolicę, pewnie chętni się znajdą........
Rekomendowane odpowiedzi