sikor_2006 Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 Witam. Miałem wypadek i w związku z tym chcę wstawić skuter (Suzuki Burgman) do warsztatu na naprawę - głównie szpachlowanko i lakierowanie owiewek. Planuję zlecić wycenę warsztatowi i w związku z tym całą "zabawę" z ubezpieczycielem sprawcy również chcę przerzucić na warsztat. Szukam sprawdzonego warsztatu który dobrze i solidnie wykona swoją pracę. Możecie polecić jakieś sprawdzone miejsce?
Dunaj Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 Możesz zadzwonić tu 503826195 Dobry lakiernik malował mi i kilku moim znajomym.Co do szczegułow musisz się dogadać.
sikor_2006 Opublikowano 15 Września 2017 Autor Opublikowano 15 Września 2017 a może ktoś naprawiał w Moto Hangarze na Grochowskiej? Mam tam dość blisko i zastanawiałem się czy do nich nie wstawić.
Corleone Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 a może ktoś naprawiał w Moto Hangarze na Grochowskiej? Mam tam dość blisko i zastanawiałem się czy do nich nie wstawić. Naprawiales może już swój sprzęt, bo również będę poszukiwał serwisu do naprawy? Wysłane z mojego FRD-L19 przy użyciu Tapatalka
sikor_2006 Opublikowano 19 Października 2017 Autor Opublikowano 19 Października 2017 Niestety jeszcze nie. Na razie lecze się po wypadku i czekam na odszkodowanie. Jak tylko ogarnę temat warsztatu dam znać co i jak. Gdyby się jednak okazało że wcześniej znalazłeś dobry warsztat będę wdzięczny za info.
Rekomendowane odpowiedzi