Klubowicze Karolina Opublikowano 14 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2017 Hej! Po wysłuchaniu pozytywnych rekomendacji na spocie dotyczących organizacji jazd na tym torze postanowiłam się zapisać. Termin to piątek 15.09.2017 (jutro) godzina 17.00 - 19.00 (trzeba być na 16.30) Informacje i zapisy tutaj: https://www.motoparkkrakow.pl/wolne-jazdy-moto Pogoda ma być idealna - nie za zimno i nie za gorąco, bez deszczu. Jeśli ktoś miałby ochotę dołączyć to na pewno się zobaczymy - ja już jestem zapisana.
Sympatycy Zenek Opublikowano 16 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2017 Jak Karolinka wrażenia z jazdy po torze?
Klubowicze Karolina Opublikowano 16 Września 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Września 2017 Było super! Idę jeszczę raz - dam znać kiedy. Tobie tez by sie spodobalo.
Klubowicze Karolina Opublikowano 18 Września 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Września 2017 Relacja filmowa: Moto Park 15.09.2017 Karolina Moto Park 15.09.2017 Tony
Szagal Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 hej Karolina możesz mi wyjaśnić jak właściwie dział taki "wolny tor?" Czytałem na stronie to nie mogę się odnaleźć. Pisze niby że tor jest wolny/darmowy, ale jest instruktor za którego trzeba płacić. Reklama szkoleń (płatnych) jest tak duże że nie można jej przeoczyć. Jak to jest w praktyce?
Klubowicze Karolina Opublikowano 26 Września 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Września 2017 W praktyce taki jednorazowy wjazd na tor kosztuje 99 zł - w ciągu 2 godzin jeździsz 4 razy po 15 minut. Grupa jest podzielona na dwie części i jeździ się na zmianę. Instruktorzy pilnują porządku.
Szagal Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Ok czyli "wolny" jest tylko z nazwy, bo płaci się 99zł. Pytanie czy instruktorzy tylko pilnują porządku czy dają jakieś wskazówki jak poprawić technikę :)?
Klubowicze Karolina Opublikowano 5 Października 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Października 2017 Jak zapytasz to dadzą wskazówkę, ale sami z siebie odpowiadają tylko za porządek na torze.
Szagal Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 ok dzięki za wyczerpująca odpowiedź
Klubowicze Karolina Opublikowano 16 Października 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Października 2017 W najbliższy czwartek 19 października od 16-tej - 18-tej wybieram się na tor. Jeśli ktoś chętny to do zobaczenia!
Marcin-Kraków Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Dnia 14.09.2017 o 11:33, Karolina napisał: Po wysłuchaniu pozytywnych rekomendacji na spocie dotyczących organizacji jazd na tym torze postanowiłam się zapisać. Ciesze sie ze sie spodobalo. My z Regi tez bylismy zachwyceni, majac mozliwosc podciagniecia techniki. Maly tor, ale cieszy. A z racji ze bardzo techniczny, naprawde na krotkim odcinku mozna sie fajnie pobawic.
Użytkownicy Tony Opublikowano 25 Października 2017 Użytkownicy Opublikowano 25 Października 2017 Noo https://photos.app.goo.gl/pvXOrVo2I6oN6aeM2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2017 A takie były ładne podnóżki , nowe Tony
Użytkownicy Tony Opublikowano 25 Października 2017 Użytkownicy Opublikowano 25 Października 2017 Dobrze ograniczniki wymienne
Marcin 78 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Byłem , sprawdziłem , pojeździłem i pobawiłem się na maxa . Tor godny polecenia, dłuższy i szybszy niż w Wodzisławiu w miarę prosty technicznie , choć paru kozaków zaliczyło szlif Oczywiście nie obyło się bez słów "skuterem na tor ? po co ? " - odpowiedź prosta "nauczyć się jeździć" Nowa opona dotarta i zamknięta po paru okrążeniach Niestety centralna stopka już nie informuje o złożeniu w zakręcie ( za bardzo starta) i teraz tłumik i płoza o tym informuje Było zaje.....fajnie , więc będzie w sierpniu kolejny wyjazd na tor
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2018 I Ci ciekawscy "po co skuterem na tor", chyba przestali być tacy "ciekawi"
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 1 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2018 Miałem okazję w zeszłym roku uczestniczyć na kursie nauki jazdy na torze koło Łodzi , kurs całodniowy wraz z kursem udzielania pomocy. Trenterzy rozmieszczeni na torze i zatrzymują i a bierząco udzielają informacji zwrotnych o technice jazdy. Liczniki i lusterka zalepione aby nie sugerować sie prędkością a skupić na swoich możliwościach. Super wspominam i mocno nie ukrywam byłem zaskoczony błędami do korekty.
Użytkownicy Tony Opublikowano 1 Lipca 2018 Użytkownicy Opublikowano 1 Lipca 2018 Na torze dość szybko można poznać techniczne ograniczenia moto A i swoje też
Marcin 78 Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 13 godzin temu, Joasia70 napisał: I Ci ciekawscy "po co skuterem na tor", chyba przestali być tacy "ciekawi" Ci już nie byli ciekawi, pojawili się inni ,bo nie wiedzieli że "kiblem można tak zapie....ać" ,jednemu to miało co by żyłka nie pękła jak próbował go postawić do pionu z bocznej stopki - "ciężki skurczybyk" 1 godzinę temu, Tony napisał: Na torze dość szybko można poznać techniczne ograniczenia moto A i swoje też Dla tego warto pojeździć w kółko , sprawdzić swoje możliwości i doskonalić technikę .Z burgmanem raczej więcej się nie zrobi , więc muszę popracować nad sobą , bo za cholerę nie umiałem dotrzymać tempa jednemu kierownikowi w swojej grupie
Użytkownicy Tony Opublikowano 1 Lipca 2018 Użytkownicy Opublikowano 1 Lipca 2018 Trzeba uważać żeby ambicja za bardzo nie zżerała bo może zaboleć Tak z fotek to pozostał Ci balans ciałem
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 1 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2018 10 godzin temu, Marcin 78 napisał: 10 godzin temu, Marcin 78 napisał: .Z burgmanem raczej więcej się nie zrobi , więc muszę popracować nad sobą , bo za cholerę nie umiałem dotrzymać tempa jednemu kierownikowi w swojej grupie No coś mi się zdaje że, będą zmiany
Rekomendowane odpowiedzi