Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2017 Jak by była pogoda to mam zamiar wybrać się w Niedzielę . Miałby jeszcze ktoś ochotę na wspólny wyjazd ?
Conan Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 O której planujesz jechać i wracać?
ik26 Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 Podobno w sob. i niedz. ma lać. też się wybierałem
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Września 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Września 2017 No nie stety prognozy nie rozpieszczają. Ja się zdecyduje sobotę.
Conan Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 No niestety ma padać. Wystarczy mi że rok temu zmokłem a teraz na dodatek jeszcze zimno.
Gość Robert JAPAN Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 Ma nie padać w ostrawie, u nas wiadomo coś pewnie spadnie, temperatura trochę kiepskawa . Jeśli ktoś leci to mogę i ja. Samemu trochę ujowo
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Września 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Września 2017 To jak jedziemy ? Rano do 12 ma być u mnie bez deszczu więc jak bym wyjechał o 9 to mogło by się udać. Powrót w deszczu to nie problem.Byle tam nie padało a faktycznie prognozy mam dwie i każda podaje inaczej. Ryzykujemy ? Czekam na info do 23. potem temat odpuszczam
Conan Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 Ja odpuszczam w tym roku. Jeszcze jak by ciepło było to ok ale 12 stopni i deszcz to w sam raz na chorobe.
Gość Robert JAPAN Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 ja też niestety odpuszczam nie ma co ryzykować jak pisze Conan , jechałem do kalwarii zebrzydowskiej ostatnio przy 13stopniach i niestety rekawice jak i buty nie dawały rady(na skucie to był komfort), choć kiedyś na początku przygody 2oo to w gorszych ciuchach przy 6 stopniach do Zakopanego leciałem - potem tydzień poskręcany chodziłem :\ a miałem takiego smaka, ale rozsądek zwyciężył
Rekomendowane odpowiedzi