Lucjan73 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Dzień dobry, niestety Smarciu nie daje znaku życia, w związku z tym pozwoliłem sobie na założenie wątku. W ubiegłym miesiącu zwyciężyło zdjęcie: Zapraszam do dalszej zabawy. Proszę, przeczytajcie uważnie Wymagania Techniczne. >> dla przypomnienia :::::::: REGULAMIN :::::::: Celem konkursu na "Skuter Miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym Kalendarzu Klubowym. • Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. • Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami WątkuiSzczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >>TUTAJ • W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtórnie użyte w kolejnych edycjach. • Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. Szczegóły wątku: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: a.Skuter[miesiąca] [rok]-KANDYDATURY; b.Skuter [miesiąca] [rok]-GŁOSOWANIE(+ jawna ankieta). 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania.d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. 3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu.Szczegóły głosowania:1. W głosowaniu oddajemy jeden głos. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny2. Termin głosowania do ostatniego dnia miesiąca Odnośnik do komentarza
GadekW Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 To w tym miesiącu może ja zacznę... Zdjęcie ze spontanicznego wypadu w Alpy... Odnośnik do komentarza
ervinex Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Bałkany 2017 - Durmitor Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 13 Września 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 To i ja coś dodam aby ożywić konkurs. Zdjecie wykonane pomocną dłonią i zamieszczone za jej zgodą. Odnośnik do komentarza
zbys.ko Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Tak wygląda nasze miasto nocą Wspólna praca moja i Sapera - za jego zgodą oczywiście. Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 14 Września 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Alpy 2017 Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Września 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Fotka nie charakteryzuje się jakim prześlicznym tłem, ale postanowiłem zamieścić dla "przełamania" i wprowadzenia nowości w kalendarzu na 2018. Wszystko zależy od Waszych głosów. Akacz Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 zamykam wątek kandydatur i proszę Smarcia o założenie tematu głosowania. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi