Termi_N Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Czwarta edycja ma się odbyć 10-11 września. Jak będzie pogoda to pojadę w końcu na finały w niedzielę do Kopalni PGE w Bełchatowie. Wstęp wolny szczegóły na http://redbull.pl/111megawatt Przyjadą jak zwykle najlepsi - kto chętny to zapraszam na wspólny wyjazd. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Data jest inna 9-10.09.2017Sobota- niedzielaMoze na niedziele bym sie przejechał -zobaczę jak bedzie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Termi_N Opublikowano 5 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Trasa lajtowa i krajoznawcza do samej kopalni - punkt zbiórki to stacja Orlen w miejscowości Wólka przy drodze nr 92 by dalej po 2,5 godz. znaleźć się w Kopalni Bełchatowskiej.Godzina spotkania do ustalenia - może być 09:00.Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Cholender cosik mi się zdaje że pogoda będzie bardzo podła i mogą być nici z wyjazdu Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Kurza wojna ja odpadam, weekend wędzenie wędlin mam. Odnośnik do komentarza
Kaktus Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 6 godzin temu, dziadzia napisał: Kurza wojna ja odpadam, weekend wędzenie wędlin mam. To podjadę do Ciebie Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Na kawkę zapraszam jak najbardziej. Odnośnik do komentarza
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 7 Września 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 15 godzin temu, dziadzia napisał: Na kawkę zapraszam jak najbardziej. Jaką kawkę - na degustację wędlin Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Kochani wszystko jest pod zamówienia, tak że przykro mi bardzo, trzeba obejść się smakiem Odnośnik do komentarza
Termi_N Opublikowano 7 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Nie będzie padać więc już będzie ok. Jacek weź się za wędzenie po nocach i niedzielę masz wtedy wolną. Jak widzisz niebezpieczeństwo rośnie bo się reklamujesz i jak Cię nawiedzą głodomory to z towaru będą nici.Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 7 godzin temu, dziadzia napisał: trzeba obejść się smakiem Robisz tylko apetyt, a na końcu wszystko polewasz zimną wodą Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Ale na kawkę jak najbardziej zapraszam Odnośnik do komentarza
Termi_N Opublikowano 9 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Nie ma chętnych na jutrzejszy wypad do Kopalni więc jadę sam - o 9:00 będę na stacji Orlen w Wólce trasa 92 i dalej w drogę do Kleszczowa pod Bełchatowem. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Tomcio ja niestety nie mogę. Jutro dalsza część zadymiania Odnośnik do komentarza
Termi_N Opublikowano 10 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Sprzęcik trochę objeżdżony (ponad 600 km dzisiaj zrobione). Sama impreza fajna z kategorii pot, łzy i kurz. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Fajna relacja i ciekawa miejscówka, naturalna arena dla takiej imprezy. Mam nadzieje, że chociaż na miejscu pogoda Tobie dopisała. Odnośnik do komentarza
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 14 Września 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Termi niezły raban był jak wszystkie sprzęty poszły co ?? Odnośnik do komentarza
Termi_N Opublikowano 15 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Co tam raban w finale startowało 550 zawodników (to Ci najlepsi z ponad tysiąca kilkuset które się zgłosiło) i byli puszczeni nie wszyscy razem. Byli puszczeni w 7 grupach co 2 minuty. Najlepsze jest to jakie to jest trudne: trasa liczyła 28 km a najlepsi pokonali ją w blisko 50 minut - kiedy normalnie popieprzają jak psy puszczane z łańcucha, do zrobienia mieli 3 kółka a do mety dojeżdża tylko kilkudziesięciu z nich do tego trasa to 3 strefy i każda gorsza od poprzedniej - pokonywałeś kiedyś 1,5 metrowe przeszkody albo głazy ponad metrowe, podjazdy pod pionowe góry po 100 metrów wysokości - prawdziwy hardcore. Reszta nie dojeżdża bo nie daje rady z tym walczyć - bez kozery jest to najtrudniejszy z rajdów Hard Enduro w Europie obok Erzcberg Rodeo w Austrii. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi