smarciu Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Hejka! może ktoś ma ochotę dołączyć do Zachodniopomorskich Burgmaniaków i wybrać się na wrześniową "Majówkę" 22-24.09.2017 ? Przykładowa trasa z Wro: link. ok.6h samej jazdy po ogólnie gładkich i częściowo nudnych trasach. Trochę autostrady, trochę dróg lokalnych przez pola i lasy, kilka "S-ek". Po drodze znajdziemy ciekawe miejsce na posiłek, odpoczynek, tankowanie i kawę Na miejscu, jak zwykle moc atrakcji, szczegóły tutaj: link. Zadeklarowało się już ponad 70 osób z całej Polski Pogoda ma być sprzyjająca Zapraszam.
tex00 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ja bym się chętnie wybrał na wrześniową "Majówkę". Skąd masz info o pogodzie? Dla mnie to dosyć kluczowy czynnik....
Lucjan73 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Przeprasza że się wtrącam ale z tego co czytałem to lista na to spotkanie jest zamknięta z powodu braku miejsc. http://forum.burgmania.net/topic/25433-iv-majówka-zachodniopomorska-świnoujście-22-24-września-2017/?do=findComment&comment=503891
smarciu Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Właśnie czytam w poscie z niedzieli, że: "Przepraszamy, ale niestety ilość uczestników przekroczyła nasze oczekiwania, a przede wszystkim możliwości logistyczne i kwaterunkowe. Od tej chwili nie uzupełniamy już listy, tylko usuwamy ewentualne rezygnacje." - Urbi Szkoda, za późno się tym zainteresowaliśmy. Może w takim razie zorganizujemy sobie jakiś weekendowy wyjazd w tym czasie? A pogodę sprawdzimy na kilka dni przed ale nie ma złej pogody, tylko źle ubrani motocykliści
tex00 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Dnia 23.08.2017 o 13:24, smarciu napisał: Może w takim razie zorganizujemy sobie jakiś weekendowy wyjazd w tym czasie? Jak najbardziej jestem na TAK.
Rekomendowane odpowiedzi