Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Tajna Sekta Tmaxa

Jakim Tmaxem jeździsz?  

48 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok masz rację ale vin i nr silnika to nie tabliczka znamionowa . Mam instrukcję i tam ani słowa .Zjeb diagnosta uznał,. że ma być i tyle. Jak doszło do walki to powiedział, że odwalają takie dziwne niech inni się martwią i jadą na inna stację. A ja chcę dograć temat do końca aby inni mieli łatwiej.

W dniu 21.01.2020 o 09:27, tommac napisał(a):

Sprawdź pod kanapą, na ramie.

Rozwiń  

Zgonie z instrukcją pod kanapą jest nr modelu aby zamówić sobie części  jak nie wiesz czym jeździsz. 

Dla jasności tematu mogę to zrobić bez problemów , ale nic chcę bo irytuje mnie niemoc państwa RP.  A czy tabliczka jest na widelcu zobaczę  juto bo moto stoi w cieplutkim pomieszczeniu, ale nie w domu. Muszę ogarnąć garage. 

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 21.01.2020 o 19:57, tacim napisał(a):

Ok masz rację ale vin i nr silnika to nie tabliczka znamionowa . Mam instrukcję i tam ani słowa .Zjeb diagnosta uznał,. że ma być i tyle. Jak doszło do walki to powiedział, że odwalają takie dziwne niech inni się martwią i jadą na inna stację. A ja chcę dograć temat do końca aby inni mieli łatwiej.

Zgonie z instrukcją pod kanapą jest nr modelu aby zamówić sobie części  jak nie wiesz czym jeździsz.

Rozwiń  

Witaj. mam T maxa 530 z 2016r. i na badaniach technicznych odnalazłem tabliczkę znamionową w okolicy kolumny amortyzatora przedniego u góry. musisz zajrzeć od doły na widelec amorków. tam winna być naklejona!

A propos T Maxa 2020  jest o nim artykuł w ścigaczu.https://www.scigacz.pl/Yamaha,TMAX,560,model,2020,pierwsza,jazda,,OPINIA,FILM,37299.html

Opublikowano

Obejrzałem filmik i zastanawia mnie jedna rzecz : czy te lżejsze elementy nie wpłyną na trwałość silnika (wał i tłok chyba).

• Klubowicze
Opublikowano

Czas i przebiegi pokażą.Ale nie sądzę aby japońcy to spieprz....

Opublikowano
  W dniu 23.01.2020 o 10:00, grzybek napisał(a):

Witaj. mam T maxa 530 z 2016r. i na badaniach technicznych odnalazłem tabliczkę znamionową w okolicy kolumny amortyzatora przedniego u góry. musisz zajrzeć od doły na widelec amorków. tam winna być naklejona!

A propos T Maxa 2020  jest o nim artykuł w ścigaczu.https://www.scigacz.pl/Yamaha,TMAX,560,model,2020,pierwsza,jazda,,OPINIA,FILM,37299.html

Rozwiń  

Wielkie dzięki za info jutro zerknę bo moto zbunkrowałem u kolegi na czas odgruzowania garażu z miliona potrzebnych rzeczy hehe. . 

Co do Tmaxa miałem w między czasie 3 inne skutery i jak dla mnie Tmax jest nr 1. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

TMAX XP530. The affected vehicles were manufactured between 2017 and 2019. The centre stand may be inadequately welded and could break. As a result, the motorcycle may fall, increasing the risk of an injury.

Stopka centralna do wymiany roczniki 2017-2019

http://www.femamotorcycling.eu/recalls?fbclid=IwAR1z-OV4JrR5FNWRj7xJSGKY5Ly7ee7dXOeKzHYWbNbhCd6fChdkAYGCqUE

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 8.05.2020 o 16:33, Robak napisał(a):

TMAX XP530. The affected vehicles were manufactured between 2017 and 2019. The centre stand may be inadequately welded and could break. As a result, the motorcycle may fall, increasing the risk of an injury.

Stopka centralna do wymiany roczniki 2017-2019

http://www.femamotorcycling.eu/recalls?fbclid=IwAR1z-OV4JrR5FNWRj7xJSGKY5Ly7ee7dXOeKzHYWbNbhCd6fChdkAYGCqUE

Rozwiń  

A dzięki dzięki za info na forum

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam kontaktu do osoby która ma tmaxa 530 2017-2019, widze w ankiecie ze jest taki tylko nie wiem jak to sprawdzic 

• Klubowicze
Opublikowano

Mam rocznik 2016 Nowa buda. W czym problem? Może umiem pomóc?

Opublikowano

Chyba jeszcze kolega @oakowsky taki model posiada 

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 3.06.2020 o 05:56, Sobier napisał(a):

Chyba jeszcze kolega @oakowsky taki model posiada 

Rozwiń  

Tak, mam wersje SX z 2018 roku dokladnie.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

W dniu 5.03.2021 o 05:53, Sobier napisał(a):

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

• Klubowicze
Opublikowano

Jakiej pojemności? Czy pozostali przy 560cm?

Opublikowano
  W dniu 17.11.2021 o 07:57, grzybek napisał(a):

Jakiej pojemności? Czy pozostali przy 560cm?

Rozwiń  

Pojemność bez zmian 

Opublikowano

Coś pięknego. Ideał.

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czyżby projektując przód inspirowali się BMW C 650 Sport?  🙂

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 17.11.2021 o 17:04, Yazinz napisał(a):

Czyżby projektując przód inspirowali się BMW C 650 Sport?  🙂

Rozwiń  

Oj, nie pisz tak Janusz, bo Ci się oberwie🤣

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Z okupowanej Ukrainy przyjechała do Warszawy Ellen Olson. Dziewczyna zajmuje się aerografią a to jej dzieło na t-Max’ie

1AE26393-5BB9-419E-B161-696CE4A14F62.jpeg

• Klubowicze
Opublikowano

Już myślałem , że tajna sekta T Maxa umarła- takie były nieoficjalne komunikaty. Żyjecie! Hura! 👍👏😃

Opublikowano

Żyje żyje spokojnie
Powiedziałbym że nawet rośnie