minimi1 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 13 godzin temu, burgifan napisał: Piotruś proszę mnie wykreślić z listy. Tak wyszło. Bawcie się dobrze i długo. Zostałeś zgodnie z życzeniem wykreślony, żałuję bardzo, ale jak słusznie zauważyłeś- tak bywa- jako bonus- nie zeżrą Ciebie komary.
dziadzia Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 44 minuty temu, minimi1 napisał: nie zeżrą Ciebie komary. Po prostu nie będzie miał okazji zostać honorowym dawcą krwi
azjon Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Azjon + Ewa + Ola + Czarek Wysyłam kasę
Sympatycy Robsson Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2017 1.2 Piotr minimi 1 + Ania - zapłacone; 3,4,5 Romeo, Ewa, Malina- zapłacone; 6,7 Bilety , Zosia- zapłacone 8,9,10 WOOFERAI-AREK MARTA Bartosz zapłacone 11,12 Arli i Mazi zapłacone 13,14 Ela + Dziadzia zapłacono 15,16 Termi + Wioleta zapłacone 17. Rzelu zapłacone 18, 19. Izabela, Marek zapłacono 20. MISIEK zapłacone 21 Kowal zapłcone 22,23,24 Wojtek, Marita i Alex zapłacone 27,28 Maciek Melmacie 29,30 wd40 i Merida zapłacone 31 Elvis zapłacone 32,33 Adam i Karolina zapłacone 34,35 Szymon + zapłacone 36,37 Artur plus księżna małżonka zapłacone 38,39 Piotr Hrabia plus małżonka zapłacone 40, 41 Azjon + Ewa + Ola + Czarek 42, 43 Robsson + Asia Pozwoliłem sobie na mały dopisek o ile nie za późno ( Piotr - kasa poleciała na konto)
minimi1 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zbiórka zakończona kasa w całości na koncie czas na zakupy
dziadzia Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Witam moja żonka nie może przyjechać wdarła się cholerna infekcja, ja oczywiście się melduję, tak dla wiadomości.
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, wd40 napisał: Ogór na sobotę został zakiszony Czekamy na ogóry
dziadzia Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 A do ogóreczka też coś przywiozę na spróbowanie
minimi1 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 zakupy zrobione, dostarczone, jeszcze kurcze nigdy takim dużym wózkiem nie jeżdziłem w makro, jeszcze tylko chlebek i koniec- zupka się gotuje- tymczasem jest baza pod zupkę
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Przypominam że spotkanie odbywa się nad wodą, bardzo proszę zaopatrzyć się w coś przeciw komarom.
minimi1 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Tak komary- miliardy komarów patrzą głodnym i łakomym wzrokiem na rejon Rybaka. Słychać już krzyk dzikich komarów niosący się nad migoczącymi wodami Odry. Krew, krew krew idzie, hej
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2017 4 godziny temu, minimi1 napisał: Tak komary- miliardy komarów patrzą głodnym i łakomym wzrokiem na rejon Rybaka. Słychać już krzyk dzikich komarów niosący się nad migoczącymi wodami Odry. Krew, krew krew idzie, hej Piotr nie szerz defektyzmu, to tylko trochę krwi
hrabia Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Godzinę temu, bilety napisał: Piotr nie szerz defektyzmu, to tylko trochę krwi Tylko czemu akurat mojej ?
Sympatycy Urbi Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Dziękuje wszystkim biesiadnikom za wspólne spotkanie, a organizatorom za trud włożony w przygotowanie tej wspaniałej imprezy. Frekwencja dopisała i miło było powitać gości z Wielkopolski. Fajnie było Was wszystkich zobaczyć. Do następnego razu.
burgifan Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Mi również było miło Was zobaczyć, co prawda tylko za zdjęciach, aczkolwiek
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Faktycznie, frekwencja rewelacyjna i już Wam zazdraszaczam... W tym roku niestety praca uniemożliwiła mi przyjazd, a pogoda była idealna. No ale i jazda na oponie samochodowej do przyjemności nie należy (wymiana umówiona na poniedziałek), więc i tak chyba bym odpuścił. O ile na trasie nie robi większej różnicy, to już na mieście, a szczególnie przy jakiś koleinach, a o torach tramwajowych nie wspomnę, nosi niemiłosiernie na boki... Miło chociaż na znajome mordki na zdjęciach popatrzeć
Sympatycy Robsson Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Dziękuję za miłe spotkanie w tak licznym gronie. Rybka wypas Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
marekb9t Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Było GENIALNIE. Rybka ok. Spotkanie z Woletą, Tomkiem( Terminem) Miśkiem i Dziadkiem bezcenne. PES. Nic dodać nic ująć. Grupa Zachodniopomorska rewelacja. Fajnie było was wszystkich zobaczyć. WD40 i Dziadu domowa produkcja palce lizać Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
NooSzymoN Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Świetna impreza i ekstra organizacja, a rybki pierwsza klasa. Dzięki za fajne spotkanie.
Rzelu Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Przede wszystkim zdrowa żywność przygotowana za pomocą profesjonalnego sprzętu Okazało się też że koty zdecydowanie wolą Suzuki Jak potwierdził koci lider w udzielonym wywiadzie - Burgmany zalatują kocimiętką. Zabawa trwała do nocy, a kto wie czy nie do rana...
wd40 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Dziękujemy. Fajnie było się spotkać w takim świetnym gronie; ale się uhahaliśmy! A pogoda, to chyba zamówiona; a może zasłużyliśmy? 1
Elvis Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Dziękuję za spotkanie ... Panie Prezesie, było przepysznie ... specjalne podziękowania od mojej lepszej połowy ... pozdrawiam
dziadzia Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Ja już w domku, chciałbym złożyć wielkie podziękowania dla Zosi i Marka za gościnę, oraz za przygotowanie tak wspaniałej rybki i nie tylko a imprezka po prostu genialna, znowu mnie utwierdziło że macie super GZ aż wam zazdroszczę, wkleję pare fotek z tej zacnej imprezki Tu ostatnie spojrzenie fachowym okiem czy stoły stoją prosto hi hi
Rekomendowane odpowiedzi