Klubowicze ZYBEX Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Tak ... tak.. jestśmy Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 No i gitara, miłej zabawy. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ewik Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Trochę zazdroszczę, planowałam wyjazd ale nie wyszło, bawcie się dobrze Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 No to się nie spotkaliśmy Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 30 minut temu, marekb9t napisał: No to się nie spotkaliśmy Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Brak opasek Nie ta pogoda Brak barierek Gdzie się ukryliście? I kiedy? Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Brak opasek Nie ta pogoda Brak barierek Gdzie się ukryliście? I kiedy? Brak kurna czego?. Pogoda była jak zwykle. Jakie bariery? Jesteśmy jak kartel z Medelin nie ukrywamy się. My jesteśmy Grupa Zachodniopomorska Вы не догоните Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
nat Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 była ekipa z Burgmanii na Woodstocku i my o tym nie wiedzieliśmy dlaczego nie wzięłam tel z internetem? Odnośnik do komentarza
Ania Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Kurcze trzeba było pisać że jedziecie wcześniej może by się śmigło... Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Ja też bym przyjechał. Odnośnik do komentarza
nat Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Czyli w przyszłym roku będzie organizowany) Burgmania jedzie na Woodstock Odnośnik do komentarza
Kamil Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 nat prostuje: Czyli w przyszłym roku (jeśli będzie organizowany) Burgmania jedzie na Woodstock Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 nat prostuje: Czyli w przyszłym roku (jeśli będzie organizowany) Burgmania jedzie na Woodstock Dla Ciebie i Nat na kolanach pielgrzymkę odbędę organizuję urlopWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
nat Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 15 godzin temu, marekb9t napisał: Dla Ciebie i Nat na kolanach pielgrzymkę odbędę organizuję urlop no to jesteśmy umówieni Odnośnik do komentarza
nat Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 czy ktoś w tym roku planuje dotrzeć 2-4.08 do Kostrzyna nad Odrą? https://polandrockfestival.pl/ Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ewik Opublikowano 14 Maja 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Co roku planuje taki wyjazd i co roku coś stoi na przeszkodzie . Tym razem może się uda , na pewno będę się starać aby wyszło Odnośnik do komentarza
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Pozostaje planować urlop. Odnośnik do komentarza
Klubowicze morwa37 Opublikowano 21 Lipca 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Juź za tydzień urlop kto chętny 27.07 Giżycko zlot w Twierdzy Boyen. Dzień na odpoczynek 31.07 wyjazd na Woodstock. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Przecie wiesz Piotrze kto jedzie. Na Woodstock (PolandRock) też. DoZo. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Kto sie wybiera? Jade na noc z piątku na sobotę (3-4.08) startuje o 9:00 z Poznania. Odnośnik do komentarza
BLADY Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Do wtorku dam odpowiedź Odnośnik do komentarza
BLADY Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Zbychu wybacz ale ze względów zdrowotnych pobyt pod namiotem odpadamoże następnym razem... Odnośnik do komentarza
Klubowicze morwa37 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Czwartek jest grubo. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Morwa - jesteś tam? to rezerwuj miejsce - widzę że jeszcze luz przy namiotach ale GĄG GADZE już jest- i tak trzymać luzik i gitara i będzie ok. dopytam - leci ktoś jutro rano ? o 10 :00 startuje z Poznania. Odnośnik do komentarza
Majeranek Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zybex jak mi się uda to Ciebie jutro mogę odprowadzić parę kilometrów....aaaa i dziękuję za wstawiennictwo w mojej sprawie...i oczywiście dziękuję panu prezesowi Odnośnik do komentarza
BLADY Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Kajetan daj znać z tym odprowadzaniem może też się przyłączę -jutro pogoda nie pewna Fajnie że wróciłeś.... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi