Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Administrator Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Let's Get Ready to Rumble...
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Administrator Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Sprzęt gotowy do pracy. Zaczynamy dronić...
Akar_Zaephyr Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 U, czy ja dobrze widzę że to któryś z Phantomów?
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Droniliśmy, fociliśmy, filmowaliśmy i testowaliśmy...
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Administrator Opublikowano 3 Sierpnia 2017 3 godziny temu, Akar_Zaephyr napisał: U, czy ja dobrze widzę że to któryś z Phantomów? Phantom 3 Pro
Klubowicze Campto Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2017 8 minut temu, smok.wawelski napisał: Droniliśmy, fociliśmy, filmowaliśmy i testowaliśmy... No i jakie wnioski i obserwacje?
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Dzisiaj to dopiero testowanie się zacznie. Powodzenia panowie. Naród czeka na wasze opinie.
EndriuBis Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 No w tej stolicy to fajnie macie. Testowe egzemplarze same na spota podjeżdżają. A może w planie jakiś test długo dystansowy ? Na prowincje się gdzieś wybieracie ? Np. w Bieszczady ?
smarciu Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 A może puścić jeden z drugim w trasę wokół Polski, jak sztafetę, to by się każdy wypowiedział na temat? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
zygmek68 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Kiedy można oczekiwać pełnego opisu testu?
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Administrator Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Tekst w fazie końcowej. Została obróbka foto i montaż video. Z początkiem przyszłego tygodnia materiał powinien się ukazać.
Sympatycy Baltona Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2017 No ile można czekać ??? Mistrzu.!!!
zygmek68 Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Dnia 27.08.2017 o 22:15, Baltona napisał: No ile można czekać ??? Mistrzu.!!! Jeszcze chwila i już nikt nie będzie czekał.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 2 Września 2017 Autor Administrator Opublikowano 2 Września 2017 Powiało grozą! Gwoli wyjaśnienia... Nie pracujemy na akord a nasze testy przeprowadzamy hobbystycznie i od zawsze non profit. W chwilach kiedy nasze życie prywatne i rodzinne nam na to pozwala. Raz jest tego czasu więcej, innym razem mniej a w jeszcze innych losowych przypadkach nie mamy go wcale, bo głowa zajęta tym, co w danym momencie ważniejsze. Rozumiejącym to dziękuję za zrozumienie! 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2017 Niezłe "ciśnienie" na ten test porównawczy . Sam przekopałem internet i znalazłem porównanie AK550 z Tmaxem 2017. Niestety nie znam francuskiego i posługiwałem się Google Translatorem. I co ciekawe nie na język polski tylko angielski, bo tylko wtedy można było cokolwiek zrozumieć. Tamci testerzy zrobili około 350 km i wyciągali wnioski. Dajmy naszym chłopakom tyle czasu ile będą potrzebowali na napisanie opinii. Dla bardzo niecierpliwych linkuję test z Francji. Niech będzie jako kolejne spojrzenie. http://www.scooter-station.com/Essai-comparatif-Yamaha-T-Max-vs-Kymco-AK-550.html
tacim Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Troszkę OT. Ja z na to patrzę jeszcze inaczej. Testy testami a Obywatele swoje. Czy 1,600 Euro to dużo na kieszeń zjadacza chleba - wydaje mi się, że tak. Wiele razy się zastanawiałem z kolegami czy warto kupić np rocznego Jeepa Renegade za 60.000 który w takiej wersji kosztował 120.000 czy nowego z salonu w podstawowej wersji z silniczkiem 1,4 za 60.000. Cóż życie zweryfikowało , że opcja nr 2 dla bardzo wielu osób jest oczywista- dla mnie do dzisiaj nie hehe. Dla mnie T-max to nr 1 i zapewne bym go kupił lecz nie dlatego, że jest sto razy lepszy od Kymczaka tylko , że boje się utraty wartości % względem Yamahy, ale ja to już tak mam .
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2017 Wielu zapewne będzie miało ten dylemat. Nowy AK czy roczny TMax. Do tego dochodzi prestiż marki, ale nie zapominajmy, że TMaxy są niestety najbardziej lubiane przez amatorów cudzej własności. Nie wszystko da się jednak przełożyć na pieniądze bo czasem o decyzji decydują oczy, a nie zdrowy rozsądek.Pozdrawiam Piootr
Akar_Zaephyr Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Mam nadzieję, że nadchodzący test powie coś o systemie Noodoe. Pomijając już nieszczęśliwe, tajwańskie nazwy, wygląda on na coś ciekawego i przydatnego ale właśnie - nie ma nigdzie detali odnośnie jego możliwości, płynności działania itp.
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2017 Noodoe, fakt nazwa nie szczególna, ale to nie o nazwę chyba chodzi. Podczas odbioru swojego AK550 Campto bardzo szybko sparował smartfona ze skuterem poprzez dedykowaną aplikację. Za jej pomocą można "projektować" swoje tapety na centralną część wyświetlacza, odczytywać SMS i powiadomienia podczas postoju. Jest jeszcze kilka pomniejszych ficzerów. Ja oczekiwał bym klonowania np. Google Maps na ekran Noodoe. To by był strzał w "10". W ten sposób mielibyśmy rozwiązaną sprawę nawigacji. Inna sprawa to czytelność ekranu podczas słonecznego dnia. IMG_3056.MOV
zygmek68 Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Dnia 2.09.2017 o 21:04, MariuszBurgi napisał: Powiało grozą! Rozumiejącym to dziękuję za zrozumienie! To nie ja narzuciłem termin ukazania się testu. Należy szanować wszystkich forumowiczów i ich prywatny czas. Jestem w gronie osób zainteresowanych tym testem. Wobec tak długiej zwłoki liczę na długi artykuł i wiele cennych informacji. Każdy z forumowiczów uczestniczących w redagowaniu tego forum poświęca swój czas i życie prywatne. Wobec powyższego ponawiam pytanie ,kiedy mogę liczyć na ukazanie się oczekiwanego testu, a nie uszczypliwych przypisek. Rozumiejącym to zniecierpliwieni dziękuję za zrozumienie.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 7 Września 2017 Autor Administrator Opublikowano 7 Września 2017 ........ cały materiał już niebawem na stronie głównej
Geddy Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Ci których stać kupią T-maxa reszta kapcia i tyle...
Lucjan73 Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Normalnie jak bliźniaki dwujajowe.... Takie mam wrażenie przynajmniej od strony wizualnej, widać mocną inspirację T max`em inżynierów z Tajwanu.
Rekomendowane odpowiedzi