Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanko, czy ma kto? z Was jaki? znajomych w salonie Yamahy????

Kupiłem FJR1300 ze Szwajcarii i nie do?ć, ze instrukcja jest w jęz. francuskim, to jeszczze od poprzedniego modelu.

Dzwoniłem nawet do gł. importera Yamahy i nie mozna kupić instrukcji - paranoja.

Może kto? poprostu mógłby mi skserować - oczywi?cie pokryję koszty!!!!

Yamaha FJR 1300A rok 2006

WIELKIE DZIĘKI.

Pozdrawiam

Jarek !V

Opublikowano

widze po postach, ze chyba dzis opijasz nowego metropolite warszawskiego , halo to forum skuterowe nie motocyklowe.

Opublikowano
widze po postach, ze chyba dzis opijasz nowego metropolite warszawskiego , halo to forum skuterowe nie motocyklowe.

Mario !V kolega sie jeszcze nawróci !V

Opublikowano

Moze i jestem mlody i glupi, ale co to za roznica, czy skuterowe, czy tez nie... Marka ta sama whist:P A o to tu chyba chodzi :D

Opublikowano

Do Sokołów z Lublina zapukaj whist

Opublikowano

Mario, jezeli sprzedałem skuter 1,5 tygodnia temu, to nie mogę już o nic się zwrócić?

Jarek

Opublikowano

I kto tu co opija? :P:D:D:P:P

• Administrator
Opublikowano

Laguna, kiedy potrzebowalem instrukcje do YPki, poprostu podjechalem do Mitsui, poprosilem i dostalem bez zadnych znajomosci. Ot poprostu mieli i dali. Wiec nie wiem w czym problem. :D

Mario a ty troche chyba przesadzasz

Opublikowano

Heeej to ja też niby nie mógłbym pisać bo skutera nie mam.. :D jeszcze nie mam :D

Opublikowano

strzalka

po angielsku widzialem na osiolku

poszukaj moze jest tez po polsku?

arek

Opublikowano

Heja.

Atrix, dzięki, zadzwonię do Mitsui, ale zgłosiłem się do slaonu w moim mie?cie i nawet chciałem kupić i nic z tego, może w Warszawie będ? bardziej uprzejmi !winkiss

Szukałem na osiołku i nic cholera, serwice manual - owszem.

Wła?nie dzisiaj pojeĽdziłem, ale suuuuper !TAZ

Podgrzewane manety , to jest to !!!

pozdro

Opublikowano

a duzo stron ma ta po francuzku ??

bo moze bym Ci poprostu przetłumaczył ?

Opublikowano
a duzo stron ma ta po francuzku ??

bo moze bym Ci poprostu przetłumaczył ?

DeeJay: manual kierowcy ma zawsze "kilka" stron. A do FJR w wersji A to na pewno wiecej niz przecietny :( ...

Przenosze temat do "nieskuterowych" i sprawa na relacji "skuter- moto" powinna byc zalatwiona :) .

Opublikowano

-=Dee Jay=- dzięki, ale tak jak pisałem ta w jęz francuskim jest do poprzedniego modelu, a zmian było sporo :D

Zibi - dzięki, ale manuala już mam w wersji ang, tylko jak sam wiesz manual pokazuje bardziej czę?ci itd.

Dzięki!!!!

Opublikowano

Kurcze, to instrukcja, ja Ľle skojarzyłem bo standardowe service manual'e - to bardziej dla mechaników, a to jest typowa instrukcja obsługi.

Szkoda tylko, że angielski, ale i tak dobrze!!!!

jeszcze raz bardzo dziękuję!!!

pozdrowienia

Opublikowano

Owner's manual.

Manuel du conducteur.

Fahrer-Handbuch.

Uso e manutenzione.

:D

Opublikowano

Zibi, może znasz jaki? patent, żeby to wydrukować, bo kurde zablokowali opce drukowania!

• Administrator
Opublikowano

Laguna zerknij na swoj PM :D

Opublikowano

dzięki