laguna Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witam. Mam pytanko, czy ma kto? z Was jaki? znajomych w salonie Yamahy???? Kupiłem FJR1300 ze Szwajcarii i nie do?ć, ze instrukcja jest w jęz. francuskim, to jeszczze od poprzedniego modelu. Dzwoniłem nawet do gł. importera Yamahy i nie mozna kupić instrukcji - paranoja. Może kto? poprostu mógłby mi skserować - oczywi?cie pokryję koszty!!!! Yamaha FJR 1300A rok 2006 WIELKIE DZIĘKI. Pozdrawiam Jarek !V Odnośnik do komentarza
Mario Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 widze po postach, ze chyba dzis opijasz nowego metropolite warszawskiego , halo to forum skuterowe nie motocyklowe. Odnośnik do komentarza
bogumilek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 widze po postach, ze chyba dzis opijasz nowego metropolite warszawskiego , halo to forum skuterowe nie motocyklowe. Mario !V kolega sie jeszcze nawróci !V Odnośnik do komentarza
Gość MirekBurgman Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Tu "lataj?'' skutery!! Odnośnik do komentarza
asmo Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Moze i jestem mlody i glupi, ale co to za roznica, czy skuterowe, czy tez nie... Marka ta sama A o to tu chyba chodzi Odnośnik do komentarza
brzoza Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Do Sokołów z Lublina zapukaj Odnośnik do komentarza
laguna Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Mario, jezeli sprzedałem skuter 1,5 tygodnia temu, to nie mogę już o nic się zwrócić? Jarek Odnośnik do komentarza
jagroski Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 I kto tu co opija? Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 6 Stycznia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Laguna, kiedy potrzebowalem instrukcje do YPki, poprostu podjechalem do Mitsui, poprosilem i dostalem bez zadnych znajomosci. Ot poprostu mieli i dali. Wiec nie wiem w czym problem. Mario a ty troche chyba przesadzasz Odnośnik do komentarza
Gość Ziemniok Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Heeej to ja też niby nie mógłbym pisać bo skutera nie mam.. jeszcze nie mam Odnośnik do komentarza
matrixclan Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 strzalka po angielsku widzialem na osiolku poszukaj moze jest tez po polsku? arek Odnośnik do komentarza
laguna Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Heja. Atrix, dzięki, zadzwonię do Mitsui, ale zgłosiłem się do slaonu w moim mie?cie i nawet chciałem kupić i nic z tego, może w Warszawie będ? bardziej uprzejmi !winkiss Szukałem na osiołku i nic cholera, serwice manual - owszem. Wła?nie dzisiaj pojeĽdziłem, ale suuuuper !TAZ Podgrzewane manety , to jest to !!! pozdro Odnośnik do komentarza
-=Dee Jay=- Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 a duzo stron ma ta po francuzku ?? bo moze bym Ci poprostu przetłumaczył ? Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 a duzo stron ma ta po francuzku ??bo moze bym Ci poprostu przetłumaczył ? DeeJay: manual kierowcy ma zawsze "kilka" stron. A do FJR w wersji A to na pewno wiecej niz przecietny ... Przenosze temat do "nieskuterowych" i sprawa na relacji "skuter- moto" powinna byc zalatwiona . Odnośnik do komentarza
zibi Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Kurcze ,to Wy nie wiecie,że wszystkie manuale Yamahy sa dostępne online? Jak ktos chce to może sobie drukn?ć http://www.yamaha-motor.com/sport/service/...s.aspx?ls=sport Odnośnik do komentarza
laguna Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 -=Dee Jay=- dzięki, ale tak jak pisałem ta w jęz francuskim jest do poprzedniego modelu, a zmian było sporo Zibi - dzięki, ale manuala już mam w wersji ang, tylko jak sam wiesz manual pokazuje bardziej czę?ci itd. Dzięki!!!! Odnośnik do komentarza
laguna Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Kurcze, to instrukcja, ja Ľle skojarzyłem bo standardowe service manual'e - to bardziej dla mechaników, a to jest typowa instrukcja obsługi. Szkoda tylko, że angielski, ale i tak dobrze!!!! jeszcze raz bardzo dziękuję!!! pozdrowienia Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Owner's manual. Manuel du conducteur. Fahrer-Handbuch. Uso e manutenzione. Odnośnik do komentarza
laguna Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zibi, może znasz jaki? patent, żeby to wydrukować, bo kurde zablokowali opce drukowania! Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 8 Stycznia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Laguna zerknij na swoj PM Odnośnik do komentarza
laguna Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 dzięki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi